ark. 72 priestim soyuldu onu bos verde adam gitmiş int olmus 152kadar vermiş +7 fb set hp giymiş 110 kadar str vermiş gerisi hp canım 5000 geciyo ben düşünüyorum ne iyi soyanlar var en azından lwl düşmüyor koxpla kastım kabul ediyorum ama 65 lwl kadardı sonra emegimdi adam %5 bile kasmıs düşündüm fb defan iyi veriyo artık +7 chin yada shell giymiyecem fb vercem gerisi hp cok canın oluyo kesilmemek güzel bişey soyuldum ve yeni bişey ögrendim :))))
bare şifreni deiştirmede soyan kişiyle beraber kasın
fb ne_?
quote:
Orjinalden alıntı: CROCODlLe
fb ne_?
arkadaş fp demesini öğrenmeli
fenerbahçe demek istiyo heralde
quote:
Orjinalden alıntı: CROCODlLe
fb ne_?
Fenerbahçe 100. yıl forması :) Çok ii Defans veriyorda Forvetlerin işine yaramıyor :)
quote:
Orjinalden alıntı: (IloveYOUgmBABAmiz()
ark. 72 priestim soyuldu onu bos verde adam gitmiş int olmus 152kadar vermiş +7 fb set hp giymiş 110 kadar str vermiş gerisi hp canım 5000 geciyo ben düşünüyorum ne iyi soyanlar var en azından lwl düşmüyor koxpla kastım kabul ediyorum ama 65 lwl kadardı sonra emegimdi adam %5 bile kasmıs düşündüm fb defan iyi veriyo artık +7 chin yada shell giymiyecem fb vercem gerisi hp cok canın oluyo kesilmemek güzel bişey soyuldum ve yeni bişey ögrendim :))))
bunu yenimi ogrenıyosun benım 65 lwl çarım var fll +8 fp giyiniyorum 106 tanede str gerisi hp ve 65 lwlde 5.4k hp var...