Şimdi Ara

inılmaz soygun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark. 72 priestim soyuldu onu bos verde adam gitmiş int olmus 152kadar vermiş +7 fb set hp giymiş 110 kadar str vermiş gerisi hp canım 5000 geciyo ben düşünüyorum ne iyi soyanlar var en azından lwl düşmüyor koxpla kastım kabul ediyorum ama 65 lwl kadardı sonra emegimdi adam %5 bile kasmıs düşündüm fb defan iyi veriyo artık +7 chin yada shell giymiyecem fb vercem gerisi hp cok canın oluyo kesilmemek güzel bişey soyuldum ve yeni bişey ögrendim :))))

• bare şifreni deiştirmede soyan kişiyle beraber kasın
  • fb ne_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROCODlLe

fb ne_?

arkadaş fp demesini öğrenmeli
  • fenerbahçe demek istiyo heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: CROCODlLe

fb ne_?

Fenerbahçe 100. yıl forması :) Çok ii Defans veriyorda Forvetlerin işine yaramıyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: (IloveYOUgmBABAmiz()

ark. 72 priestim soyuldu onu bos verde adam gitmiş int olmus 152kadar vermiş +7 fb set hp giymiş 110 kadar str vermiş gerisi hp canım 5000 geciyo ben düşünüyorum ne iyi soyanlar var en azından lwl düşmüyor koxpla kastım kabul ediyorum ama 65 lwl kadardı sonra emegimdi adam %5 bile kasmıs düşündüm fb defan iyi veriyo artık +7 chin yada shell giymiyecem fb vercem gerisi hp cok canın oluyo kesilmemek güzel bişey soyuldum ve yeni bişey ögrendim :))))

bunu yenimi ogrenıyosun benım 65 lwl çarım var fll +8 fp giyiniyorum 106 tanede str gerisi hp ve 65 lwlde 5.4k hp var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş ne dediğini bile bilmio
  • arkadaşının mı senin mi ben onu anlayamadım?
  • fb ne yav fp mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi

fb ne yav fp mi

fenerbahçeye özel full plate çıkmış yakında gs_fp de çıkar giyeriz
    nede olsa worldchampionship dan forma giymeye alışkınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.