Şimdi Ara

İNİNAL Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PTT'nin İNİNAL kart denilen bir kartı var.Bu kart MasterCard ve -18 kişiler de alabiliyor.Bir nevi banka kartı-kredi kartı gibi bir şey.Fakat yüklemede en az 25 Tl yükleye biliyorsunuz.Madem banka kartı gibi ve ben 10 TL yüklemek istiyorum.Önce abimin banka kartına atsam sonra kendi hesabıma geçirebilir miyim?

• bunu alcağına cep-t paracard(Turkcell-Garanti),cep-t neo(Turkcell-Akbank) ve cepnakit(vodafone-ptt) kartı araştır. Cep-t neo paypaldada geçiyor cepnakit paypalda geçiyomu bilmiyorum ama gittigidiyor,indirdik tarzı sitelerde geçiyormuş bende çıkartçam yakında kartları ilk çıkarttığında tarife içi 200 dakka haftalık ve cep nakitte harcadığın miktar kadar haftalık tarife içi dakika alıyosun.üstelik cepnakit ptt atmlerinden yükleme yapıyon vodafone bayilerindende yapabiliyon diğer kartlarda bankalarının atmleri ve turkcell bayileri neyse birazda sen araştır ininala yükleme yaparken 2 tl ücret kesiyomuş bildiğim kadarıyla ve hiçbir bankamatikten yükleme yapılmıyormuş bu benim önerdiğim kartları alırken 5 tl veriyon sonra yılda 1 kez 5 tl çekiliyo hesaptan
  • Merhaba CEP-T Neo'ya iyice baktım gayet iyi görünüyor.Ben abimin banka hesabında para yatırabilir veya ondan para alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLawliett

PTT'nin İNİNAL kart denilen bir kartı var.Bu kart MasterCard ve -18 kişiler de alabiliyor.Bir nevi banka kartı-kredi kartı gibi bir şey.Fakat yüklemede en az 25 Tl yükleye biliyorsunuz.Madem banka kartı gibi ve ben 10 TL yüklemek istiyorum.Önce abimin banka kartına atsam sonra kendi hesabıma geçirebilir miyim?

kardeş bende bi arana internetten alışveriş icin cok araştırdım ama bu kart daha satışa sunulmamış - yani daha satışa cıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

quote:

PTT'nin İNİNAL kart denilen bir kartı var.Bu kart MasterCard ve -18 kişiler de alabiliyor.Bir nevi banka kartı-kredi kartı gibi bir şey.Fakat yüklemede en az 25 Tl yükleye biliyorsunuz.Madem banka kartı gibi ve ben 10 TL yüklemek istiyorum.Önce abimin banka kartına atsam sonra kendi hesabıma geçirebilir miyim?

kardeş bende bi arana internetten alışveriş icin cok araştırdım ama bu kart daha satışa sunulmamış - yani daha satışa cıkmadı.

Kartı alanlar var.(Sanırım)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

quote:

Kartı alanlar var.(Sanırım)

ininal kart ın orjinal sitesine girince migros ptt tanşaş falan diyor migros müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle anlattım konuyu . sanal kart ön ödemeli kart dedim
    kadın diyor böyle bişi yok .. diyr

• quote:

Bende ininal kart var bende bunu sorcaktım bi kartan diğerine havale yapabiliyormuyuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.