Bildirim
İninal kart - Origin -ACİL-
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yazınızda hatalar var lütfen düzeltin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahminen söylüyorum.; İninal kart, euro dönüşümü yapmıyor olabilir. Aynı hatayı ben de almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: kental
Tahminen söylüyorum.; İninal kart, euro dönüşümü yapmıyor olabilir. Aynı hatayı ben de almıştım.
kartın içinde para yok ondan dolayıda olabilir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Puantum
Yazınızda hatalar var lütfen düzeltin
Hata felan yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
10 TL ye yakın para vardı ve battlefield 3 almayı denemiştim. İndirimde iken. Ancak aynı hatayı aldım. Ürün fiyatı da 1€ idi.
Origin den rahat rahat alırsınız ininal ile kartınızda para olmadığı içindir -
Alamayacakmiyim yani yuklemeyimmi parayi
Konudaki arkadaşlar alabilirsiniz diyor. Siz deneyin isterseniz.
Belki de o anlık bir hatayla karşılaştım ben. Bunu bilemiyorum. Orijini pek kullanmadığımdan önemsemedim.
quote:
Konudaki arkadaşlar alabilirsiniz diyor. Siz deneyin isterseniz.
Belki de o anlık bir hatayla karşılaştım ben. Bunu bilemiyorum. Orijini pek kullanmadığımdan önemsemedim.
evet satın alamıyorsun ama ininal kartımdan paypal hesabı aldım öyle aldım para boşa gitmesin diye Türklerde çare tükenmez :D Battlefield 4'ü 85 liraya aldım premium edition -
Hayırlı uğurlu olsun. Yeni oyunların fiyatlarını bilmiyorum. Ben birkaç sene önceki nesilim . Eski oyunları aldım, onları oynamaya çalışıyorum.
quote:
Hayırlı uğurlu olsun. Yeni oyunların fiyatlarını bilmiyorum. Ben birkaç sene önceki nesilim. Eski oyunları aldım, onları oynamaya çalışıyorum.
Eyvallah dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X