Şimdi Ara

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ----[2016 GİRİŞLİLER]--KOSKOCA FORUMDA KİMSE YOK MU YAHU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda buna benzer bir çok konu gördüm İnönü üniversitesini kazananlar burada tanışabiliriz.Hangi bölümü kazandığınızı belirtirseniz sevinirim.  İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ----[2016 GİRİŞLİLER]--KOSKOCA FORUMDA KİMSE YOK MU YAHU ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksimendros -- 17 Ağustos 2016; 22:36:38 >

• Güncel konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • Koskoca forumda 1 kişi yok mu yahu
  • Ben inönü üniversitesi 2016 girişli değilim ancak üniversiteyle veya şehirle ilgili kafana takılan şeyler olursa yardımcı olabilirim hocam.
  • Ben varim aga

• Sonunda bir kaç kişi bulup whatsaap grubu kuralım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hihohoho H kullanıcısına yanıt
    Memleketim zaten şehri çok iyi biliyorum ama üniversite nasıl ? daha önce hiç gitmedim eğitim durumu vs.
  • nevvton N kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümü kazandın ?
  • Malatya da yasiyorum, universite bayagi guzel,yesil, sosyal tesisler hos. Egitim hakkinda hic bilgim yok. Lys calismaya kutuphanesine gidiyordum ondan biliyorum biraz.

• Bende varım hukuk fakültesindenim dostum

• Yashiru Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.Benim ailemin bir çok üyesi Malatya da 2-3 defa gitmiştim çocukken çok güzel bir şehir ve ailem orada onun için orayı yazdım.İnönü üniversitesi çok sağlam duruyor akademik kadrosunu bilmiyorum pek ama bina çok modern dizayn edilmiş sosyal tesisler vs.Gidip göreceğiz burada ki amacım bir kaç kişi bulup tanışayım orada yabancılık çekmemek için.
  • hayallerçukurovahukuk H kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bölüm ben Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü kazandım bir kaç kişi daha bulup isterseniz Whatsaap grubu kuralım tanışalım çok iyi olur yabancılık çekmeyiz.
  • bende varım.2016 girişli değilim yalnız.
  • Sınıf Öğretmeni yok mu yav?
  • Aleksimendros kullanıcısına yanıt
    Whatsapp grubu var dostum ben kurdum :)
    Numaranı verirsen alabilirim senide

• quote:

Orijinalden alıntı: Aleksimendros

Memleketim zaten şehri çok iyi biliyorum ama üniversite nasıl ? daha önce hiç gitmedim eğitim durumu vs.

Fakülteden fakülteye değişir buna tam olarak birşey diyemiyorum ancak genel olarak alacak olursam geçen seneden okuyan tüm arkadaşlarım memnun diyebilirim. Üniversite sosyal imkan bakımından iyi zaten çünkü dağınık bir kampüsü yok ve epey büyük bir kampüsü var yani zaten malatya alışık olduğun bir yerse severek okuyabilirsin burada.

• Malatyalıyım ben Kampüs olarak Türkiye nin sayılı üniversitelerinden yemekhane çok ucuz yemekler gayet hoş bu sene 1.75 di üniversite biraz şehir dışında ama trambğs otobüs falan çok var ama yetmiyor kalabalık tek sıkıntısı ulaşım diyebilirim kadro yu da ben bilmem okumuyorum orada 😀

• Bende varım bu sene yerleştim
  • Çok iyi baya kişi varmış Whatsaap grubu oluşturalım ve tanışalım yabancılık çekmeyelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.