arkadaşlar ps3 de kullanmak için hd monitor almak istiyorum, çok fazla bütçem yok , konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. araştırdığım input lag çok düşük monitorler bunlar , bunlardan birini almakta geç kaldık sanıyorum piyasada artık bulunmuyor yada hiç gelmemiş . özellikle iiyama veya asus modelini nasıl temin edebilirim fikri olan varmı ? saygılar
Asus vh236h ( evo da kullanılan monitor ) Acer h233hbmid ( mlg de kullanılan monitor) iiyama prolite e2210hds ( bulursam direk dalıcam :)
Başka monitörlere ait Input Lag değerlerini vereyim belki işine yarar.
Arkadaşlar internette yaptığım uzunca araştırmaya göre hem tepki süresi, hem de input lag süresi kısa olan monitör sayısı çok az. Örnek olarak kiminin tepki süresi 8 ms ikeninput lag süresi 9.3 ms çıkıyor. Kiminin de de tepki süresi 2 ms iken input lag süresi ortalama 20 ms çıkıyor.
Monitörü FPS oyunları için kullanacağımı hesap edecek olursak, bu durumda hangi tip monitörü seçmem gerekiyor? Tepki süresi uzun da olsa input lag süresi kısa olanı mı, yoksa input lag süresi uzun da olsa tepki süresi kısa olanı mı?
Herşey input lag değil ki ama. Tepki süresi de var bunun içinde.
Monitörü FPS oyunları için kullanacağımı hesap edecek olursak, bu durumda hangi tip monitörü seçmem gerekiyor? Tepki süresi uzun da olsa input lag süresi kısa olanı mı, yoksa input lag süresi uzun da olsa tepki süresi kısa olanı mı?
Nereye kayboldu yahu bu FPS oyuncuları? Herkes sadece oyun oynuyor da bunlardan anlayan yok mu yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Nereye kayboldu yahu bu FPS oyuncuları? Herkes sadece oyun oynuyor da bunlardan anlayan yok mu yoksa?