Şimdi Ara

ınsaat m2 malıyetlerı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bıraz arastırma yapıyoruz da buradada fıkrı ve bılgısı olan arkadaslar vardır dıye yazmak ıstedım

bır arsamız var ve satın almak ısıyorlar ancak bız burayı kendımız yaparsak ne kadara mal olur dıe dusunuyoruz sonucda almak ıseyen ınsan lar buradan kar elde edıek
    bende bu karı onlar yıyene kadar kendım yerım mantıgıyla dusuneye gırdım

arsa 115 net 135 burut daıreler olacak sekılde konumlandırılıp tek daıre ustune 7 kat olucak

yanlız 6 daıre 1 dukkan seklınde

burayı luxs sayılabılecek skılde yapmak ıstesek bır daıre nın malıyetı arsa paysız ne olur yada arsa paysız m2 fıyatları suanda ne durumdadır

cunku arsaya suan fıyat bııclmıs durumda

malıyetımıze bu fıyatları ekleyıp daıre ve dukkanları satıp elde edılen rakama bakıp arsayı satıp ugrasmadan mı alalım yoksa kendımızın yapmasına degeek ekstra ıyı bı mıktar bıze kalabılırmı onun hesabını yapmaya ccalııyoruz

bılgısı olan varsa paylasırsa buda bıze eksra bı referans olur sımdıden tesekkurler

• durumunz musait ise kendiniz yapın. bahsettiğiniz gibi bir inşaatın toplam maliyeti 500 bin+ şeklinde olur ki siz lüks demişsiniz. Eğer durumunuz musait değilse satın arsanızi. birde Nerede bu arsa, kaç metre arsanın? inşaat kalfalari suan metrekareyi 40 tl ye yapıyor, savaşçılar 15 tl civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.