Şimdi Ara

insaat muh. ile ilgili lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben deu insaat muh okuyorum bu sene hazırlık okdum gelecek yıl 1 sınıf olacagım ama benm akldımda okuldan cıkınca is bulma olanagının ne kadar iyi oldgu yanı teknik üni deil ya ben itü insaat istiodum acaba bu sene tekrar mı hazırlansam diorum bu kezde öss sistemi değişti ne yapsam kararsızım ?

• Bende teknik bir üniye geçmeyi isterdim. Ama yemiyor maalesef.
  • evt ama sansını insan denemeli giibime gelio en azından bi ünideyim hem 1 sınıfı okuyup hem hazırlanmak cok mu agır gelir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sado1990

evt ama sansını insan denemeli giibime gelio en azından bi ünideyim hem 1 sınıfı okuyup hem hazırlanmak cok mu agır gelir acaba

arkadaşım ben bu dediğini denedim ama olmuyor maalesef.Evinde kafan rahat oturup 4-5 saat çalışmak ile , önce okul derslerini halledip sonra öss çalışmak çok farklı oluyor.Bu sistemde zaten elinde bir bölüm olduğu için pek takmama durumu oluşuyor.Eğer ciddiysen oturup yeniden 1 yılını verip çalış ve istediğin yere git.Bir arkadaşım bu yıl fizik bölümünü 3 ün sonunda bıraktı ve günde 10 saat falan çalışarak össye hazırlandı.Bakalım şimdi tıp istiyor.Fizik nere tıp nere ama kafaya koyunca oluyor bazı şeyler.Temeli vardı ve günde 10 saat kadar çalıştı.Göze alıyorsan 1 yıl harcı yatırıp dersleri seç ama okula gitme.Kazanamazsan tekrar 1den devam edersin.9 yıla kadar hakkın var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 21 Haziran 2009; 23:07:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.