Bildirim
insaat teknikerligiii
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım, ben inşaat teknikerliğinden 2003 yılında mezun oldum. maalesef müteahhit firmalarında tanıdıgın olmadıktan sonra iş bulman çok zor, kpss dersen de 87 puandan aşağı almaman lazım. senin yerinde olsam, muhasebe, büro yönetimi, okuyabiliyorsan kesinlikle sağlık bölümünü tavsiye ederim. hatta itfaiyecilik okuyabiliyorsan onu oku.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumunuz icin tesekkur ederim ama yabanci dilim yok bide buro yonetimi daha cok bayanlar icin galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşaat müh. ya da teknikerliği farketmez sen eğer kendini biraz yetiştirirsen boşta kalmazsın.Ben devlette çalışıyorum inşaat mühendisiyim piyasada çalıştığım inşaat teknikeri arkadaşlarım var 3 bin civarı maaş alıyorlar.Devlette de maaşın arazi tazminatı vs ile birlikte 3 binleri bulur.sen kendini geliştirmeye bakarsın idecad gibi programları öğren.İş hayatına atılınca bi süre düşük ücretle çalışırsın kafana takma sen o süreçte kendini geliştirmeye bak sonra seni havada kaparlar:)Haayırlısı olsun Allah yardımcın olsun).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgearx24 -- 23 Aralık 2015; 9:44:51 > -
Saolun cok tesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X