Şimdi Ara

İNŞALLAH YENİLİRİZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YETER LAAAAAAAN YETEER. Ulan 1 tane şutumuz yok.Gs maçında 1 tane pozisyon bulamadık.Konya maçında kaleye şutumuz yok.1 penaltı 1 orta.Allah sizi nasıl bilyiosa öyle yapsın yeter lan yeter.Bu kadar kötü futbol oynanır mı ya.Ağlıcam sinirden allah belanızı versin lan.

• YETER LAN YETEEEER.
  • La hain ne biçim konuşuyorsun sen bu nasıl taraftarlık !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

La hain ne biçim konuşuyorsun sen bu nasıl taraftarlık !?

Adam gibi top oynasınlar.chelsea maçarını izle.GEçen seneki benfica maçını.Bu kadar kötü futbol görmedim.Tamam abi arsenalle oynuyoruz çok güçlü takım ama 1 TANE ŞUT YOK 1 TANE. uzaktan falan 1 tane şut atar takım bu kadar embesil bi kadro görmedim.Aldıkları param haram olur inşallah.
  • Defansda top çeviriyoruz, cidden sıktı ya ingiliz spiker bile şaşırdı fenerbahçe varlık gösteremiyor, sutu yok, yerlesemiyor, arsenal birçok pozisyon harcadı 2nci yarı üstünlügü alabilir falan diyor haklı adam.
  • Ben alıştım artık takmıyorum.
  • arsenalin kaleyi bulan şutunu söylermisin?Tamam adamlar sahamızda mesken tutuyor ama kalemize şutları yok giroud a çarpıp volkana giden top haricinde.Ha berbat oynuyoruz aykut kocamanın fb sini arıyorum o ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama arsenalinde pozisyonu yok yoboyla alves işlerini iyi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

La hain ne biçim konuşuyorsun sen bu nasıl taraftarlık !?

Adam gibi top oynasınlar.chelsea maçarını izle.GEçen seneki benfica maçını.Bu kadar kötü futbol görmedim.Tamam abi arsenalle oynuyoruz çok güçlü takım ama 1 TANE ŞUT YOK 1 TANE. uzaktan falan 1 tane şut atar takım bu kadar embesil bi kadro görmedim.Aldıkları param haram olur inşallah.

Nabalım be abicim bizim dönemimize nasip olmadı şöyle ağız tadıyla güzel organize göze güzel futbol oynayan Fenerbahçe. Ben alıştım artık fazla takmıyorum

• biz yenmişmiydik ya arsenalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

ama arsenalinde pozisyonu yok yoboyla alves işlerini iyi yapıyor

+1 emre gününde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

ama arsenalinde pozisyonu yok yoboyla alves işlerini iyi yapıyor

11 KİŞİYLE DEFANS YAPIYORUZ HACI.BIRAKTA OLMASIN YA.
  • ahh ahh nerde o kocaman aykut
  • nick-mesaj uyumu
  • Heralde kaleciyi soğutuyoruz, gafil avlayacağız. O değil de Kuyt, Meireles, Webo, M. Topal aslen bugün başka bir planları varmış ama ayıp olmasın diye maça gelmişler gibi.
  • Yenilsek ne değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Yenilsek ne değişecek

Hacım bu futbolla cl de kendimizi rezil edeceğimize hiç gitmeyelim paşa paşa oturalım yerimizde. İngiliz spiker bile şaşırdı bu nasıl takım kaleye gelmyior diyo.
  • Arsenal berbat durumda beyler.
  • Arsenal berbat haliyle tek kale sen bence dua et bu kadar beddua edeceğine.
  • Tablo cidden kötü duruyor. Bu hücum gücü ile bu tablo?
     İNŞALLAH YENİLİRİZ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.