Şimdi Ara

İnsan bir kez daha sevebilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez ciddi bir ilişki yaşadım ve ayrıldım.Bir daha sevemem gibime geliyor.Neyse konu bu değil.Diyeceğim şu ki insan gerçekten bir daha sevebilir mi yani o hissi bir daha yaşayabilir mi ?

• Sever. Sevdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sever ama boşuna sever.
  • Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum umarım da öyledir yani tam tersi sizin dediğiniz gibidir ama garip geliyor bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruschetta

Sever ama boşuna sever.

Boşuna derken anlamadım hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeducan

quote:

Orijinalden alıntı: Bruschetta

Sever ama boşuna sever.

Boşuna derken anlamadım hocam?

Demek istediğim eğer bir kere ayrıldıysan demek ki bir sorun var ki ayrıldın. Yani eskisi kadar olmaz.
  • Sorun denilir mi bilmiyorum da ayrılmak zorunda kaldık.Öyle ufak bir konuda değil ayrılık sebebimiz inanç farklılığı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevdinmi aşık mı oldUN ? Bence 2si çok farklı şeyler
  • Sevmek insanın doğasındadır korku gibi birşeydir bu kontrol edemezsin kolay kolay, inanmak istersin mutluluğa sonunda karanlık olduğunu bile bile,aşık olursun bu aşk senin eserindir ama sen hata yapabilen bir tanrısındır.Vay be ne saçmaladım.
  • Sanmıyorum ilki gibi seveceğini ilkler unutulmaz olur en iyilerdir. Ben bir kere deli gibi sevdim ve aradan geçen 5 seneye rağmen sevemedim hiç kimseyi eskisi gibi. Eskisinin de canı cehenneme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeducan

İlk kez ciddi bir ilişki yaşadım ve ayrıldım.Bir daha sevemem gibime geliyor.Neyse konu bu değil.Diyeceğim şu ki insan gerçekten bir daha sevebilir mi yani o hissi bir daha yaşayabilir mi ?

Sorunun cevabı, Önceki ilişkini ne kadar derin yaşadığına bağlıdır..

Benim gibi zamanında ergenlik,tecrübesizlik donemlerinde hayvanca taparcasina ölürcesine koşulsuz sebepsiz nedensiz Cahilce elinden gelen Herşeyinle seversen uzun müddet kimseyi Sevemiyosun.. Yapamiyosun yani elinden gelen bişey değil bu olmuyo.. 2008de ayrıldık hala onu sevdiğim gibi kimseyi sevemedim... ondan sonra çok kişi geldi gitti ama yapamadım, baktığım her yüzde onu aradım.. konuştuğum her kizin sesinde onun ses tonunu aradım,ariyosun.. Çok sevmek iyi bişey değildir.. Az sev..

Kendini bulduğunda ve yaralarını düzgün sarabildiginde yine seversin.. sevemezsin diye bişey yok.. Yeter ki kendini bil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav ilk sevdiğinle evlenecek çoluk çocuğa karışacan diye yok kardeşim daha çok kişi seversin kafanı yorma.
  • Seviyorsun aşık oluyorsun bir süre sonra tekrardan başka birine ama; ilk başta ki gibi değer veremeyebilirsiniz, emek sarfedemeyebilirsiniz, çabuk sıkılabilirsiniz ya da en ufak bir şeyde bile soğuyabilirsiniz. Yani kısacası her şey diken üstündedir. İnceldiği yerden kopacak durumdadır yeni ilişki.

Bende öyle oldu. Benzer şeyler yaşadığım zaman bi önceden yaptıklarıma, düşündüklerime bakıyorum; birde şimdi yaptıklarıma. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Her zaman ilk olanı en değerlisi, en güzeli oluyor. Ve hatırdanda hiç çıkmıyor.
  • Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Anlaşılacağı gibi sevip sevmemem bana bağlı.Bazılarınız az sev demiş de sevmenin bir ölçüsü var mı ki tutamıyor insan kendini çok seviyor istemeden de olsa.Kendimi az da olsa tanıdıysam bundan sonra ki ilişkilerimde artık olur mu bilmiyorum ama.Olursa da devamı gelir gibi hissediyorum çünkü bir şey den çok çabuk sıkılmayan,son derece bağlı biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeducan -- 9 Ağustos 2012; 13:35:59 >
  • Sever elbette ama o kişinin yeri içinde boşluk olarak kalmaya devam eder.
    Herkesin yeri farklıdır sonuçta.
    Ama karakterin ve ruh yapın da önemli.
    Kimisi çabuk unutuyor,çabuk sevebiliyor.
    Kimisi de zor seviyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.