Şimdi Ara

İnsan İlişkileri Üzerine Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlim irfan yuvası forumumuzun çok saygıdeğer ve okumaya, araştırmaya, öğrenmeye had safhada önem veren mensupları...

Başlıkta da belirttiğim üzere insanlar arası iletişim hususunda etraflıca bilgi veren bir kitap arıyorum. Derdim öyle kız tavlamak falan değil, yanlış anlaşılma olmasın. Ciddi bir şekilde okumak ve öğrenmek amacıyla araştırıyorum. İnternet'ten rastgele kitap alıp da hem zamanımı hem de paramı çarçur etmek istemedim. Bunun yerine bahsettiğim konuda bilgi sahibi olan forum mensuplarının deneyimlerinden yararlanmayı düşündüm. Önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

• Ben de arıyorum bu tarz bir kitap. Özellikle de ilk tanışma durumu vs. için. Tanışmada sıkıntı yaşayan bir tipim ancak bir toplulukta bir kişiyle tanıştıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaasMontenegro

İnsan insana

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim, araştırdım biraz kitabı. Yorumlara bakılırsa benim gibi psikolojiydi, sosyolojiydi bu konularda herhangi bir ders almamış sıradan okuyucu için gayet faydalı bir kitap. Yazdım listeye, mutlaka alacağım.
  • Böyle bir kitap yok olsada tutmaz. İlk tanışmada karşında ki insanın ilk izlemine göre konuşursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntılıbiri

Sen On Yedi Yaşımsın

Ahahaha kesinlikle herkesin okuması gereken, bilhassa akademisyenlerin başucu kitabı.

Bilmeyen için not: Çöptür. Almayın, alacakları uyarın.
  • Kevin Hogan - İkna Psikolojisi

Efsane kitap , çok faydasını gördüm. Her noktaya değinmiş insan ilişkileri konusunda. İletişimin her türlüsü adına çok şey öğreneceğinize eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 17 Eylül 2017; 22:54:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.