Şimdi Ara

insan neden ilan koyduğu aracın plakasını kapatır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Telefon edenlere plaka veriyorsanız gizlemenin çok bir mantığı yok. Klonlamak derken avm otoparkına girdiğinizde bir dolu plaka araba model bulabilmek mümkün. Yani insan gizlediğinde bir anlam çıkarmamak gerek, gizlemesenizde büyük bir sorunla karşılaşmazsınız.

sahibinde.com a aracın markası modeli ve renk olarak filtreleme yapılabilir ama AVM lerde tek tek dolaşmak gerekir.

yani o işi yapacak adam, AVM leri dolaşmaktansa girer internete, bulur aynı renkte, aynı markada aracı, aynı plakadan yaptırıp, istediği haltı yer ve cezasını ilan sahibi öder

Telefonla ciddi alıcıymış gibi yapıp plakayı yine de öğrenemez mi?

• herhalde öğrenir, zaten sen plakanı sakla karşı tarafa verme, o aracı hayatta satamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

En azından kapalı plakaysa aracın geçmiş hasarlarını varsa yazmalı. Plaka kapalı, 2 parça boya, yürür iyi lafını gördüğüm an o ilana bir daha bakmam bile.

Bir de her şey araç başında konuşulur muhabbeti var. Arkadaşım aracının geçmişini adam akıllı belirtmemişsin (plakan kapalı) ben kendi beklentilerime göre geliyorum bir de bakıyorum ciddi bir kazası olmuş. Geldiğim yol 50km çektiğim cefayı, yol masrafını baban mı karşılıyor.

o kadar kocaman direk noktayı koymuşsun der geçerim adam 600 km uzağa gel araç başında konuşuruz diyor aklı sıra çakal kalmadı memlekette kendini tek zanneden epey çoğaldı :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.