Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşındayım boyum 1.75 92 kiloyum. Insanity Workout çok ilgimi çekti ve başlamak isiyorum fakat torrent linki aramama rağmen bulamadım yardımcı olabilicek varsa çok minnettar kalırım
  • ultrAyberk kullanıcısına yanıt
    googleye insanty torrent yaz indir
  • Çok teşekkür ederim indiriyorum yarın başlamayı düşünüyorum torrent sadece videoları içeriyor sanıyordum fakat nutrition guide ve workout calendar da içeriyor bu beni çok mutlu etti Tekrar çok teşekkür ediyorum ilgin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAyberk

Çok teşekkür ederim indiriyorum yarın başlamayı düşünüyorum torrent sadece videoları içeriyor sanıyordum fakat nutrition guide ve workout calendar da içeriyor bu beni çok mutlu etti Tekrar çok teşekkür ediyorum ilgin için

önemli deil darısı bitirmemize bende 2kere başladım sonunu getiremedim tekrar başlıyorum bu hafta içi bende 100kiloya dayandım 175boyla umarım istediğimiz vucuda kavuşuruz yaza kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAyberk

Çok teşekkür ederim indiriyorum yarın başlamayı düşünüyorum torrent sadece videoları içeriyor sanıyordum fakat nutrition guide ve workout calendar da içeriyor bu beni çok mutlu etti Tekrar çok teşekkür ediyorum ilgin için

önemli deil darısı bitirmemize bende 2kere başladım sonunu getiremedim tekrar başlıyorum bu hafta içi bende 100kiloya dayandım 175boyla umarım istediğimiz vucuda kavuşuruz yaza kadar

Tek temennim o. 2 yıl önce ocak ayında 97 kiloydum mayısa kadar spor salonunda 1 saat tempolu koşu + 45 dk bisiklet + 1 saat ağırlık fitness + 30 dk basketbol programıyla 97'den 84'e düşmüştüm. Üniversite 2.sınıftayım hem vakit hem nakit sıkıntısı dolayısıyla salona gidemiyorum bu programa devam edebilirsek çok işe yarıyacağını söyleyenleri görünce iyice gaza geldim :) bakalım bunun etkisi ne kadar olacak yaza kadar umarım başarırız dostum

• ultrAyberk kullanıcısına yanıt
    aynen ben mayısta 67 kiloya kadar düşmüştüm 85ten 2,5ayda dikkat etmedik fazlasını aldık ,bu programı bitirirsek etkisi iyi olur emin ol
  • okul bitmesiyle bende tekrar başladım 6.gündeyim ,o fit vücudu özledim.

ilk gün ve 63. için SS de aldım bakalım degişim nasıl olucak

protein tabanlı beslenip şekeri karbonhidratı kesiyorum elimden geldigi kadar.
  • Havalar ısınsa da tekrar başlasak baya kilo aldık yazın bunla veriyorum kışın geri alıyorum resmen kısır döngü
  • Beyler bu programı yaparken yemek programım nasıl Olmalı? Kitapçık ya da pdf var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Beyler bu programı yaparken yemek programım nasıl Olmalı? Kitapçık ya da pdf var mı ?

protein tabanlı beslenip şekeri karbonhidratı gazlı içecekleri kes. alkol yok. geneldir zaten bu. besin programı var ama ingilizce ve uygulanabilirliği zor. bol sebze yenilebilir. sebze yemeklerinde maks 2 yemek kaşığı sıvı yağ olabilir. akşam 7.30 sonrası yememeye özen gösterin. zorlanırsanız bir meyve veya bir bardak süt ile üç dört ceviz alınabilir
  • arkadaşlar 1.5 ay insatiy yapmıştım burayada yazmıştım.88 kiloya düşmüştüm 94 kiloya çıkmışım. çok moralim bozuldu. tekrar insanity başlıyorum bugün. diyet için önerisi olan var mı benim sorunum şeker (çikolata) bunu sürekli istiyor canım. önerileri bekliyorum burdan hafta sonu rapor verecem. iki ay sonunçunuda yazacağım. daha önce yaptığımdan yapacağıma eminim.

Insanity Gün 1

kilo:94.2 -- daha önce 88.5 kadar düşmüştü 95 kilo civarından.
    moral:0
    diyet: hazırlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 31 Ocak 2015; 9:24:38 >
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Bu konuya milyon defa yazdim bu sporu diyetle yapmayin saglikli beslenmeyi ogrenin ona gore yapin diye 4.5 ay oluyor sporu bitirdigimda 71 kiloydum suan ise 74.5 kiloyum bu dort ayda 75 e gelmeye calisiyorum ama daha 75 olamadim yeterki beslenmeyi ogrenin giden asla geri gelmez merdiven cikin metrolarda yuruyen merdiven kullanmayin gunde 25 dklik yuruyus yapin otobuse yururken eve donerken cok zor seyler degil bunlar

• Pazartesi başlıyorum sıkı bir diyet ile paramada kıyıcam sağlam beslencem başka çaresi kalmadı yazın denizde tişörtlerin içinde saklanmak yerine sağlam vücutlarımızı açmanın vakti geldi

Herkese kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bu konuya milyon defa yazdim bu sporu diyetle yapmayin saglikli beslenmeyi ogrenin ona gore yapin diye 4.5 ay oluyor sporu bitirdigimda 71 kiloydum suan ise 74.5 kiloyum bu dort ayda 75 e gelmeye calisiyorum ama daha 75 olamadim yeterki beslenmeyi ogrenin giden asla geri gelmez merdiven cikin metrolarda yuruyen merdiven kullanmayin gunde 25 dklik yuruyus yapin otobuse yururken eve donerken cok zor seyler degil bunlar

aynen hocam sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım,benm gibi iştahlıysa biri kesin öğrenmeli 85lerden 65e kadar düştük geçen yaz,4-5ayda 90 kiloya çıktım eski hayvangbii yemeye ve abur cubura dönünce geri aldık çok pişmanım şimdi
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Gecen sene ben yaparken sizde yapiyordunuz diye hatirliyorum yanlis mi hatirliyorum

• quote:

Gecen sene ben yaparken sizde yapiyordunuz diye hatirliyorum yanlis mi hatirliyorum

Doğrudur hocam ama bıraktım yine malesef ama bu sefer tam başlamayı düşünüyorum olmucak böyle yoksa

Yarın Start Veriyorum İnşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

aynen hocam sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım,benm gibi iştahlıysa biri kesin öğrenmeli 85lerden 65e kadar düştük geçen yaz,4-5ayda 90 kiloya çıktım eski hayvangbii yemeye ve abur cubura dönünce geri aldık çok pişmanım şimdi

adınıza çok üzüldüm hocam benzer durum bendede var ben 6 kilo vermiştim geri almışım. diyet listesi hazırlıyorum. geçen sefer çok sıkı bir diyet yapmamıştım yani gündelik birinin yediklerini yemeye çalışmıştım. yardımcı olursanız sevinirim. tavsiyelere açığım.

-----
    insanity 4.gün - eksiksiz devam.

• StoryBro kullanıcısına yanıt
    Umarim istediginiz gibi olur

• deadmanku kullanıcısına yanıt
    benmki sıkıydı hcm sabah 2yumurta beyazı 1tam yumurta 1bardak süt 1dilim uno ekmek yerdim,arada 4-5kuru badem,öğlen 150gram tavuk gögsü yanında light yoğurt,akşam açıkcası çok az yoğurt yerdim vucut alışıyor akşam yememeye saat 5ten snra kesinlikle ağzıma bişe koymazdım,ağır olabiliyor ilk başlarda vucut alışıyor bu arada bide nutrade 3000lcarnite ile cla kullanmıştım
  • beyler torentte gördüm bugün kimsede haber vermiyor ha yeni insanty çıkmış.Hatta 1 ay oluyor.

eskisinde 12.gündeyim bırakıp geçsem mi diye düşünür oldum neyse bir insin bakalım nasıl bişeymiş

fena duruyor ha aslında yeni konu açıp bilgilendirme yapmak lazım:

https://www.youtube.com/watch?v=dm4IpmuRiks

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/insanity-max-30-workout.do

2 takvim var hangisini yapıcaz seçecez yada neye göre ?

İngilizcesi iyi olan bir arkadaş anlatırsa iyi olur

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.