Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kosu ile insanity arasinda biraz fark var efor acisindan.

Insanity ile esdeger olanlar -tarlada veya kumsalda tempolu kosu - serbest stil yuksek eforlu yuzme -normal sahada futbol maci
    Insanityden yuksek olanlar -kelebek stil eforlu yuzme - ringde boks
  • Bu insanity den korktum yaw ben :D
    Sabah sabah pert eder beni...
    T25 nasıl olur ?
  • Sabah yapmak icin T25 daha uygun zaman sikintisi varsa... Ancak daha kisa oldugu icin daha az kalori harcarsiniz eger amac kilo vermek ise mesela sabah karin antrenmani olan gunun aksami yuruyus, kosu, sabah bacak antrenmani oldugu zaman aksam sinav, mekik turevleri boksla falan ust vucut calistirilabilir...
  • Arkadaşlar 3. gündeyim ancak ilk 30 dk yı hakkıyla yapınca son 10 dk ya güç kalmıyor. Siz yeni başladığınızda yapabiliyor muydunuz tamamını eksiksiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar

spor yapmak istiyorum ama salona gidecek vaktim de butcem de yok bu aralar. uzun suredir dokumanlar okuyodum zaten ama bir turlu adam akilli baslayamadik iste anca uzaktan takio ediyoruz.

beslenme programi vs. yaptim kendime kilo almaya yonelik. o konuda sikinti yok da bu programlardan hangisi kutle kazanmaya elverisli acaba? p90x kilo vermek icin diyorlardi. insanity icin de aynisi denmis son 1-2 sayfada. hacim kazanmak icin yapilacak bir spor programi var mi bu tarz?

evde sinav-mekik-squat'a basladim. ama bunlarla ne kadar gelisim olur supheliyim. salon kadar olmasa da bu tarz bir program varsa gelisim gosterebilecegim baslayayim.

tavsiyeleriniz icin tesekkurler simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozza

herkese selamlar

spor yapmak istiyorum ama salona gidecek vaktim de butcem de yok bu aralar. uzun suredir dokumanlar okuyodum zaten ama bir turlu adam akilli baslayamadik iste anca uzaktan takio ediyoruz.

beslenme programi vs. yaptim kendime kilo almaya yonelik. o konuda sikinti yok da bu programlardan hangisi kutle kazanmaya elverisli acaba? p90x kilo vermek icin diyorlardi. insanity icin de aynisi denmis son 1-2 sayfada. hacim kazanmak icin yapilacak bir spor programi var mi bu tarz?

evde sinav-mekik-squat'a basladim. ama bunlarla ne kadar gelisim olur supheliyim. salon kadar olmasa da bu tarz bir program varsa gelisim gosterebilecegim baslayayim.

tavsiyeleriniz icin tesekkurler simdiden

P90Xin mass takvimi veya aynı şirketin BodyBeast isimli programına bir bakın bence

• Herkes full yapabilse ismi insanity olmazdi degil mi... Insanity ekibi yorulunca programi durdurmayin biraz dinlenip devam edin diyor ama ben durduruyordum (Sadece pure cardio'da). Kilo verdikce, nefes acilip vucut guclendikce %100e yaklasirsin...
    Ben gucumu tum programa yaymaya calisiyordum oldugu kadariyla. Bu yuzden modifiye hareketler iyi durmadan hareketin daha kolay bicimiyle devam ediyorsun.
  • Her ne kadar ben dogru bulmasam da maddi ve zaman acisindan sorun varsa en iyi alet barfiks. Tek barfiks, sinav karin antrenmanlari ve squat ile tum vucudu calistirirsin.
    Ha neden dogru bulmadigimi da soyleyim. Bardiks ile ana kas gruplari ve normalde cok kullanmadigimiz kucuk kas gruplari da calisir ve siz bu kaslara bir anda 70-80 kiloyu yuklerseniz antrenmandan yeteri verimi alamazsiniz. Barfiksten once ana kas gruplari ile bu kilolari kaldirabilmemiz gerekli... Mesela hayvan gibi kilolarla calisan adamlar bile dogru duzgun barfiks cekemez bunun nedeni iste o kucuk kas gruplari.

Internetten arastirin farkli barfiks hareketleri ve calistirdigi kas gruplarina gore bir program olusturup uygulayabilirsiniz. P90xleri indirin bircok barfiks cesidi gosteriyor ancak programi tamamen uygulayabilmek icin dumbeller falan da gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefioxa

Herkes full yapabilse ismi insanity olmazdi degil mi... Insanity ekibi yorulunca programi durdurmayin biraz dinlenip devam edin diyor ama ben durduruyordum (Sadece pure cardio'da). Kilo verdikce, nefes acilip vucut guclendikce %100e yaklasirsin...
    Ben gucumu tum programa yaymaya calisiyordum oldugu kadariyla. Bu yuzden modifiye hareketler iyi durmadan hareketin daha kolay bicimiyle devam ediyorsun.

durdurmanız gerekir.cardio uyum sağlayın. eğer bir noktada enerjiniz yetmezse önce hareketlerinizi yavaşlatın ve ayak uydurmayı deneyin.zaten "when you need rest" "know your limits" vb. uyarıları dikkate alarak yapan biri için program yerinde. benim gibi aşırı kilolu(90 civarı) biri için bu program uygulanabilirse bence bu kilo ölçülerinde herkes uygulayabilir. sporun altın kuralu "no pain no gain".

------------------
    gün 12 - eksiksiz devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 12 Şubat 2015; 0:54:47 >

• Beachbody forumlarindaki spor hocalari videoyu durdurmadan dinlenin diyorlar bence tercihe kalmis zorundalik yoktur sonucta yapilan is her hareketimizi 10 kere dusunmemiz gereken bir is degil...
  • 98 kiloyken bu proğramla 80 kiloya kadar düşmüştüm. dizimde 2 sakatlıkta geçirmiştim. şimdi 90 kiloya çıktım yeniden bu proğrama 2 hafta yapıp p 90x düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: protoss1905

98 kiloyken bu proğramla 80 kiloya kadar düşmüştüm. dizimde 2 sakatlıkta geçirmiştim. şimdi 90 kiloya çıktım yeniden bu proğrama 2 hafta yapıp p 90x düşünüyorum

ne kadar sürede 18 kg vermiştiniz?
  • 2,5 ayda verdim, fakat ilk zamanlar tam yapamadım bende leslie ile 5 mil diye bir proğram var indirip bazen 5 mil bazen 3 mil yaptım olayını 2 hafta yaptım insanity nin aradaki hareketlerini de yapıyordum sonra tekerlekli lastikli ileri geri olan bir nesne vardı
    https://www.sonteklif.com/revoflex-xtremetekerlekli-spor-aleti-3493853?gclid=CL2zpqiF4MMCFY_MtAodhUAAYA
    bununla devam ettim hazır olunca insanity yüklendim fakat diz sakatlığı falan olunca biraz uzadı 27 haziranda 80 kiloya indim, günlük kilomu haftalık ölçülerimi not aldım. eğlenceliydi . şu kiloları rahat vereceğimi düşünüyorum

• Selam millet, buna sıfırdan başlayacağım ve bir yol gösterici arıyorum öncelikle testine videolarına nasıl ulaşabilirim video seti alınmalıysa nereden alabilirim?
  • kickass.to sitesinden search kismina insanity yazin en yuksek seed sayisina sahip torrenti indirin. Toplam 7.95 gb.

Ayrica ilk antrenman olan fit testi yemek yedikten en asagi 3-4 saat sonra yapin. (yediginiz yemegin agirligina gore) Uzun suredir spor yapmadiginizi varsayarak nefes alisiniz ve kalp ritminiz tavana vuracaktir bu da kusma hissini tetikliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefioxa -- 24 Şubat 2015; 14:57:41 >
  • mefioxa M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• 4. Gündeyim. Içtiğim sigara ağzıma geliyor resmen antreman esnasında. Şimdilik iyi gidiyor sadece uyluk Arkasindaki kaslar pert olmus halde zamanla Ağrı geçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkniysrc -- 2 Mart 2015; 8:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkniysrc

4. Gündeyim. Içtiğim sigara ağzıma geliyor resmen antreman esnasında. Şimdilik iyi gidiyor sadece uyluk Arkasindaki kaslar pert olmus halde zamanla Ağrı geçecektir.

Aynen o kaslar hiç mi çalışmamış anlayamadım yürürken topuğumdan omzuma kadar bütün arka kaslar kasılıyo aslında çok güzel bi duygu sonuçta hiç çalıştırmadığımızın farkına varıp çalıştırmaya başladık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAyberk

quote:

Orijinalden alıntı: hkniysrc

4. Gündeyim. Içtiğim sigara ağzıma geliyor resmen antreman esnasında. Şimdilik iyi gidiyor sadece uyluk Arkasindaki kaslar pert olmus halde zamanla Ağrı geçecektir.

Aynen o kaslar hiç mi çalışmamış anlayamadım yürürken topuğumdan omzuma kadar bütün arka kaslar kasılıyo aslında çok güzel bi duygu sonuçta hiç çalıştırmadığımızın farkına varıp çalıştırmaya başladık :)

Bugun 4. Günümde cardio recovery vardi oh dedim rahattır simdi yaptim ne açma germe yaptı yine yordu beni ama degdi bugünü de atlattık

• Bugun 8. Gunu tamamladım. Ağrı sizi hic bir sey yok. Antrenmanda baya yoruluyorum terliyorum biter bitmez bi dus alıyorum. 10 dk da kendime geliyorum rutine dönüyorum. Tum gun nabız hizli metabolizma hizli yasamak clk guzel

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.