Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imkaniniz varsa bence yuzmeye gidin. Bel spor icin en onemli bolge ve sakatlik oldugu zaman butun hayatinizi etkileyecektir ya butun programda buna dikkat ederek hareketleri yapmaniz gerekir ki insanitynin boyle kaygilari yoktur bir anda gaza gelip kotu bir sakatliga yol acabilirsiniz. Bence kendinizi rahat hissedeceginiz kiloya dusene kadar kosu gibi bacaklar ustunde kalori yakmanizi saglayacak veya yuzme gibi bele cok zarar vermeyecek sporlar yapsaniz daha iyi olur. Sonuc olarak insanity mucize yaratmiyor ayni kaloriyi biraz daha fazla calisarak her turlu sporda yakabilirsiniz. Kilo vermek veya kas yapmak icin spor sadece katolizor gorevi gorur onemli olan diyettir. Diyetini duzgun uygulamayan insan ne kilo verebilir ne alabilir ne de kas yapabilir...
  • yazın 5 hafta yapmıştım.6.hafta yani 2.ay başında bıraktım çünkü tam bir işkence..sporcu da değilim kondisyon da yok tabi

her insanity den sonra spor salonuna gidip ağırlık basıyordum..vücut güzel toparlamıştı.okul dolayısıyla ikisini de bıraktım

şimdi sadece azcık göbek kalça baldır falan erisin diye tekrar insanity yapıp beslenmeye dikkat edecem..salona gitmeyecem..tek başıma çok sıkıcı ve istikrarsız oluyor.boşuna para vermek istemiyorum.

bakalım 6.haftayı geçebilecem mi..haftalık da fotoğraf alırım..

reserved
  • mefioxa M kullanıcısına yanıt
    bırakınca eldeki uyuşma ve karıncalanma geçti fıtıktan dolayı,kalpte sorun var die korktum neseki geçti,bel zorlandı sanırım şuana kadar 10kilo verdim 101dim 91iim şuan,ideal kilom 67falan boy 173civarı en iyisi 80altına kadar yüzme koşu yapayım sonra insantye başlayım ,bide ben sadece fit testi yapıyordum 13-14gündür obirlerinde vucut kaldırmıyorum fittesti ble kaldıramadık,1,5yıl once 22.günekadar yapmıştım ozaman 78 civarıydım kilo fazlası çok olan biri için riskli biraz
  • Fit test yerine isinma bolumunu de yapabilirsiniz gunde birkac defa veya focus t25 insanityye gore daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefioxa

Fit test yerine isinma bolumunu de yapabilirsiniz gunde birkac defa veya focus t25 insanityye gore daha kolay.

T 25 lyl terletiyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T25 kolay degil sadece insanityye gore kolay ve suresi kisa...
  • 7 haftalik spor salonu macerasindan sonra gectigimiz pazartesi p90x e tekrardan baslamis durumdayim spor salonu iyi guzel hosta ben orada sıkılıyorum .d verim aldigimi soyleyebilirim ama gozumde bir p90x degil mesela ceviklik ve kondisyonda dusme yasadim (sadece ucgun agirlik calistim) suan bunlari telafi etmeye calisiyorum yeme icme aliskanligim daha once yaptigim gibi degil cunku artik verecek bir kilom yok yapacak arkadaslar pes etmesinler ama unutmasinlarki bu sporlar zor sporlar bir doktora gorunmeden saglik durumlarini kontrol ettirmeden bu ise girismesinler birde kulaktan dolma kaynim sununu dedi amca oglu soyle yapmis teyzemin yigeni boyle beslenmis vs gibi seylerle beslenme programi hazirlamasinlar gitsinler adam akilli bir diyetisyene ve adam akilli beslenme programi cikarsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar bende insanty ile ilgili pm den link alabilirmiyim. Başlamak istiyorum bende. teşekkürler şimdiden
  • mefioxa M kullanıcısına yanıt
    hocam insanty fit testi yapmayı planlıyorum 80e gelene kadar 101dim şuan 90ım 41günde düştüm hedefim 67 falan boy 173fln peki insanty fit testle t25 hangisi daha fazla kalori yakar ?
  • Şuan 95-98 kilo civarındayım boyuö 1.80, benim planım günde 1 saat kardio (40 dakika koşu bandı + 20 dakika eliptik ) ve 1 saat bunu yaptıktan sonra arkasından her gün insanityden sadece fit testi yapıcam gerisi çılgınlık zaten :D
  • İlk hafta 1 gün alt kattan gelen şikayetler yüzünden yapamadım.Dünde aşırı derece artan bacak ağrısından yapamadım.Bugün antremanımı bitirir bitirmez yazıyorum.Bir sorum var.İlk haftayua göre performansım arttı mola sürelerim kısaldı ama ağrı ghiç bir şekilde değişmedi.Hala dayanılmaz şekilde canımı yakıyor.3 aşamalı ısınma kısmında ilk2sini yaptıuktan sonra ağrı yüzünden mola alıyorum.Bugün ağrı yüzünden 5-10dk bişey yapamadım.Bu ağrı geçer mi arkadalar ?

Birde ilk günüm ve az önceki hallerimi koyuyorum.Sizce devam etmeli miyim ?

1numaralı resimler fit test gününden 2numaralı resimleri şimdi çektim.Görüntü kirliliği için kusura bakmayın :D:D

http://i.hizliresim.com/EYlYzn.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarican10 -- 16 Nisan 2015; 17:52:53 >

• T25 25 dakika fit test isinma ile birlikte 10 dakika falandi heralde t25 kesin fazla kalori harciyordur. Tek amac kalori harcamaksa bence en iyisi insanitynin isinmasi yaklasik 11 dakika... Yani bacaklar dogal olarak guclu oldugu icin antrenman ne kadar cok bacaklara yonelirse kalori harcamasi o kadar artar.

Ayrica t25 abs olan gunu ve total body circuit sinava dayali antrenman olan gunu insanityye gore daha agir. Belinde sorun oldugunu goz onune alinca en iyisi gunde 4-6 kere isinma bolumu gibi gorunuyor.

Bu arada fit teste soyle bir baktim da bunda belinin sakatlanmasi normal zaten insanity yapsan ancak bu kadar zorlarsin belini hareketlerin hepsi beli zorlayacak hareketler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefioxa -- 18 Nisan 2015; 23:18:07 >
  • Kimsenin dedigine bakmadan mola almaniz gerektigini hissettiginizde alin. Her insanin dayanikliliginin bir ust limiti var ve bu da bilimsel olarak kanitlanmis birsey. Yani ne kadar fazla antrenman yapsaniz da bunu cok gecemiyorsunuz. Mesela pure cardio gununde 25 dakika hic mola almadan yapayim diye performansimin %30lara dustugunu gormustum ve ara vermeye basladim kendime gore daha iyi sonuclar aldim. Agriyi gecirmek icin dinlenmek, duzenli uyumak ve yemek lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

hocam insanty fit testi yapmayı planlıyorum 80e gelene kadar 101dim şuan 90ım 41günde düştüm hedefim 67 falan boy 173fln peki insanty fit testle t25 hangisi daha fazla kalori yakar ?

41 günde 11 kilomu verdiniz? Nasıl yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

41 günde 11 kilomu verdiniz? Nasıl yaptınız?

Evet valla sabah 3 yumurta 1i sarısiyla yedim yaninda 4 yesil zeytin arada 4 5 cig badem yiyorum öglen tavuk et balik 3 ünden birini yiyoŕum yanindada mutlaka yogurt yiyorum aksam 5 gibi yogurt çorba veya salata yerim hergun spor yapmaya çalisiyorum bu arada 2 kerede kacamak yaptigim halde ac kalmiyorum vucut alisti ve gunde 2.5 3 lt su içiyorum haftada 2 kere sebze yemeye özen gösteriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mefioxa

T25 25 dakika fit test isinma ile birlikte 10 dakika falandi heralde t25 kesin fazla kalori harciyordur. Tek amac kalori harcamaksa bence en iyisi insanitynin isinmasi yaklasik 11 dakika... Yani bacaklar dogal olarak guclu oldugu icin antrenman ne kadar cok bacaklara yonelirse kalori harcamasi o kadar artar.

Ayrica t25 abs olan gunu ve total body circuit sinava dayali antrenman olan gunu insanityye gore daha agir. Belinde sorun oldugunu goz onune alinca en iyisi gunde 4-6 kere isinma bolumu gibi gorunuyor.

Bu arada fit teste soyle bir baktim da bunda belinin sakatlanmasi normal zaten insanity yapsan ancak bu kadar zorlarsin belini hareketlerin hepsi beli zorlayacak hareketler.

Fit test ısınmayla birlikte 25 dkya yakin sürüyor belimi baya zorladi 25 dk düz koşu yapiyorum artik gene cok terliyorum 80 altina düsrne kadar koşu yapacam

• 25 dakikanin icinde esneme ve 10 dakika da dinlenme var antrenman suresi yariya dusuyor.
  • Selam arkadaşlar. Ben bu programı 2013 yazında yaklaşık 3 hafta uygulayabilmiştim ve ummadığım bi değişiklik olmuştu. Verdiğim kiloları yavaş yavaş almaya başlıyorum. Yarın itibari ile yeniden başlıcam ancak bi sorunum var. Ben çarşamba, perş. ve cuma günleri staja gidiyorum ve o günler yapma şansım olmayacak (aşırı yorulduğum için). Bu aksaklık programda bi sıkıntı çıkarır mı?

İlk kez yapacaklara not:
    Bu arada program müthiş. Şöyle müthiş, ben buna başladığımda ekmeği, abur cubur vs şeyleri otomatik kesmiştim. İnsülin direncim var belki o yüzdendir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın büyük bir hızla başlıyorum 20 kilo versem yeterlidir@
  • Uzun bi bel agrisindan sonra basladim spora.. Su 2.gun agrilari cok iyi daha fa gaza geliyorum. Hesaplarima gore okul kapaninca program bitcek fazlam yok ama devam!

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.