Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı günler 2 tane antrenman var bunları peş peşe mi yapmak lazım yoksa biri öğlen diğeri akşam gibi mi?
  • 2 turlu de yapin veya yapmayin denmiyor ama herkes ustuste yapiyor.
  • Bu programdan ne bekledigine bagli sadece zayiflamak ve biraz sikilasmak icin yapiyorsan hicbir sorun olmayacaktir. Benim fikrimi sorarsan ne de olsa staj o kadar kendini yorma...
  • Bende iki sene önce 3hafta yapmıştım.kondisyonu geliştiriyor. Zor bir program. geçen hafta tekrar başladım ve kalbim okadar hızlı çarpıyordu ki korktum bir şey olacak diye ama kalbe bir şey olmadan kaslarım pes etti. Etkili ama zor bir disiplin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben insanity ile son haftam dayım

• Beyler boyum 176 falan kilo 69 ama bel altım (bacaklar- basenler) normale göre kalın. Ben hem bacakları eritmek istiyorum hem de biraz göbekte yağlanma var onları yakmak istiyorum. Kısaca yağ yakmak istiyorum. Sizce koşsam haftada 3-4 gün beslenmeyi düzene sokup yeter mi, yoksa insanity e mi başlamalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Ben insanity ile son haftam dayım

Hocam kaç kilo verdiniz

• 3 gun once spor salonuna gidiyordum ve bitti ayligim simdi instanity baslicam acaba spor salonunda kazandigim kas kutlemi kaybedermiyim? Boyum 1.71 Kilom 73 Yas 16

• quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

Ben insanity ile son haftam dayım

Hocam kaç kilo verdiniz

S.a ben insanity bitirdim 63.gün sonunda 10 kilo verdim 98den 88e düştüm yarın p90x başlıcam hadi Eyw....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. ayım bitti ve 10 kilo verdim,91 kiloydum şu an 81 kiloyum.Daha fazla vermek istemiyorum şu an çok çok iyi oldu vücudum.

Unutmayın sadece spor yapmak yetmez,beslenme alışkanlıklarınızı da değiştirmelisiniz.En azından ben değiştirdim ve çok faydasını gördüm.Hatta yemek sepetinden en son siparişimi 2 ay önce vermişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

2. ayım bitti ve 10 kilo verdim,91 kiloydum şu an 81 kiloyum.Daha fazla vermek istemiyorum şu an çok çok iyi oldu vücudum.

Unutmayın sadece spor yapmak yetmez,beslenme alışkanlıklarınızı da değiştirmelisiniz.En azından ben değiştirdim ve çok faydasını gördüm.Hatta yemek sepetinden en son siparişimi 2 ay önce vermişim.

Siz nasıl beslendiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

2. ayım bitti ve 10 kilo verdim,91 kiloydum şu an 81 kiloyum.Daha fazla vermek istemiyorum şu an çok çok iyi oldu vücudum.

Siz nasıl beslendiniz hocam?

İlk önce dışarıdan yemek yemeyi kestim, ne olursa olsun dışarıdan yemedim.Şekeri ve tuzu hemen hemen hiç almadım.

Sabah 2 yumurta haşlayıp,göbek roka,zeytin,peynir ama yağsız bunlarla salata yapıp yedim,üzerine birazcık zeytinyağı dökerek.

Öğlen tavuk,salata ya da ton balığı ile ufak salata yeşilliği bol.

Akşam da en geç 8 de makarna,(genelde esmer makarna) yoğurt(yoğurdun içinde pul biber ve kekik atarak) tükettim.

1.83 boyum ama kilom 91 olmuştu,şu an 81'im ve kendimi gerçekten hafiflemiş hissediyorum.

Ben kendime böyle bir beslenme belirledim,herkes kendine böyle bir şey yapabilir,vakit kaybetmemek lazım,erteledikçe yapması güçleşiyor.

• İnsanity ile 20 kg vermiştim, 7 ayda tekrar aldım Yarın tekrar başlıyorum :(
  • denizz19 D kullanıcısına yanıt
    Akşamları makarna yemek kilo artışı sağlamaz mı?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Ben esmer makarna yiyordum,onu da abartmadan zaten.
  • arkadaşlar bende internet yok indiremiyorum insanity videoları gönderebilecek biri var mı ücretini verebilirim
  • Arkadaşlar insanity ile mi yoksa insanity max 30 ile mi daha iyi sonuç alırım

• Form durumuna ve amacina bagli aslinda max30 denemedim ama insanityden biraz daha zor gibi gorunuyor. Amacin kilo vermekse hangisini yaptigin cok da onemli degil onemli olan diyet ve sporda sureklilik saglamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Beyler boyum 176 falan kilo 69 ama bel altım (bacaklar- basenler) normale göre kalın. Ben hem bacakları eritmek istiyorum hem de biraz göbekte yağlanma var onları yakmak istiyorum. Kısaca yağ yakmak istiyorum. Sizce koşsam haftada 3-4 gün beslenmeyi düzene sokup yeter mi, yoksa insanity e mi başlamalıyım?

Up arkadaşlar yardımcı olacak yok mu? Veya p90x e mi başlasam?

• quote:

quote:

Beyler boyum 176 falan kilo 69 ama bel altım (bacaklar- basenler) normale göre kalın. Ben hem bacakları eritmek istiyorum hem de biraz göbekte yağlanma var onları yakmak istiyorum. Kısaca yağ yakmak istiyorum. Sizce koşsam haftada 3-4 gün beslenmeyi düzene sokup yeter mi, yoksa insanity e mi başlamalıyım?

Up arkadaşlar yardımcı olacak yok mu? Veya p90x e mi başlasam?

Benzer durumlar mevcut beni de haberdar edersen sevinirim

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.