Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: universiteadayi

quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Beyler boyum 176 falan kilo 69 ama bel altım (bacaklar- basenler) normale göre kalın. Ben hem bacakları eritmek istiyorum hem de biraz göbekte yağlanma var onları yakmak istiyorum. Kısaca yağ yakmak istiyorum. Sizce koşsam haftada 3-4 gün beslenmeyi düzene sokup yeter mi, yoksa insanity e mi başlamalıyım?

Up arkadaşlar yardımcı olacak yok mu? Veya p90x e mi başlasam?

Benzer durumlar mevcut beni de haberdar edersen sevinirim

Hic zaman kaybetmeden baslayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bir insanity kullanıcısı olarak herkese öneriyorum.boyum 2küsür 155 kilodan 90 kiloya indim geçen ağustostan itibaren. insanity 2 ay olduğu için kilo fazlası çok olanların 2 ayda fit hale gelmesi imkansız ama o idmanlar program bittikten sonra bile sizi diyette tutuyor(yaklaşık 1 yıldır yediklerime hala dikkat ediyorum özellikle zamanına) ki bence başarısının asıl sebebi bu. imzamda bu süreçle ilgili blogum var ilgilenenler bir göz gezdirebilir.sorusu olanların sorularınıda cevaplarım. zamanında bende çok sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

bende bir insanity kullanıcısı olarak herkese öneriyorum.boyum 2küsür 155 kilodan 90 kiloya indim geçen ağustostan itibaren. insanity 2 ay olduğu için kilo fazlası çok olanların 2 ayda fit hale gelmesi imkansız ama o idmanlar program bittikten sonra bile sizi diyette tutuyor(yaklaşık 1 yıldır yediklerime hala dikkat ediyorum özellikle zamanına) ki bence başarısının asıl sebebi bu. imzamda bu süreçle ilgili blogum var ilgilenenler bir göz gezdirebilir.sorusu olanların sorularınıda cevaplarım. zamanında bende çok sordum.

Şuan 90 kg civarıyım 80 kg düşşem yeterli hangi programı önerirsin Focus t25 insanity?

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

bende bir insanity kullanıcısı olarak herkese öneriyorum.boyum 2küsür 155 kilodan 90 kiloya indim geçen ağustostan itibaren. insanity 2 ay olduğu için kilo fazlası çok olanların 2 ayda fit hale gelmesi imkansız ama o idmanlar program bittikten sonra bile sizi diyette tutuyor(yaklaşık 1 yıldır yediklerime hala dikkat ediyorum özellikle zamanına) ki bence başarısının asıl sebebi bu. imzamda bu süreçle ilgili blogum var ilgilenenler bir göz gezdirebilir.sorusu olanların sorularınıda cevaplarım. zamanında bende çok sordum.

Şuan 90 kg civarıyım 80 kg düşşem yeterli hangi programı önerirsin Focus t25 insanity?

kilo fazlan çok olmadığını kabul ediyorum öncelikle diyetini oturtman lazım.sıkı diyet yaparsan insanity bitiminde 80e yaklaşabilirsin.ama diyetin gevşek olursa insanity bitince istediğin hedefe varamazsın bu yüzden ya bir kez daha insanity yapman gerekiyor yada diyetini bırakmaman gerekiyor ki insanity yaptıktan sonra min 1-2 ay diyettn kopmak imkansız :D focus t25 çok kısa hiçbir işe yaramaz dışarda basket oyna yürü daha faydalı olur kendini kandırma.

• Insanity'i nasıl indiriyoruz? Megada hata verdi? Kolay indirebileceğim bir yöntem olursa iyi olur, pek anlamıyorum bu işlerden.
  • 112den 81e düştüm herkese tavsiyedir,her hafta bi kilo verdiğim için sağlıklı da oldu
  • Programda dumbell kullanımı varmı videolarda göremedimde 1 ay evde yokum dumbell barfiks demiri taşısam sıkıntı olur bağırcaklar bilgilendirriseniz insanity e başlamayı düşünüyorum :D
  • 1 haftayı geride bıraktım. Belde incelme ve kilo düşüşü yok. Normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noogard

1 haftayı geride bıraktım. Belde incelme ve kilo düşüşü yok. Normal mi ?

İlk hafta olmaması normal vücut yeni alışıyor kardeşim ben 2 ay spor salonuna gittim 70 ten gram aşağı inmedim insanity yaptım 66.4 gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJozeF

Programda dumbell kullanımı varmı videolarda göremedimde 1 ay evde yokum dumbell barfiks demiri taşısam sıkıntı olur bağırcaklar bilgilendirriseniz insanity e başlamayı düşünüyorum :D

Başla dostum dambil barfix demiri falan yok sadece vücut ağırlığı ile yapıyorsun

• Arkadaşlar bunu xboxda yapan varmı? Bugün Xboxa satın aldım programı.
    Ama buradaki programlarda yazan her video yok. Xbox için olan program var midir? Birde beslenme programı türkceye çevrilmiş hali varmı?

Iyi Sporlar

• Bu programı spor salonunda yaptım 3 ay ve inanılmaz iyi sonuçlar aldım şimdi DVD lerini edinmek istiyorum nerden indiriyorsunuz
  • Geçen sene uzun süre yapmıştım şimdi tekrardan başladım kondisyon yine yerlerde çoğunda tıkanıyorum ve şu videolardaki heriflerin yarısı kadar terlemiyorum bu çok moral bozuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Geçen sene uzun süre yapmıştım şimdi tekrardan başladım kondisyon yine yerlerde çoğunda tıkanıyorum ve şu videolardaki heriflerin yarısı kadar terlemiyorum bu çok moral bozuyor.

Hocam hırs azim ve irade yoksa yapma sansınız yok zaten. Geçen sene bu programa başladım ben sonuna kadar tamamladım. Hatta yarısında ramazana denk gelmişti ve hem oruç hem diyet hemde bu programı yaptım...95 küsür kilolardn 72 kilolara düştüm. Boy 174
    bir senedir halı sahaları saymazsak spor yapmıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum hala aynı kilodayım...İşin özü siz istedikten sonra yaparsınız aksi taktirde hareketler psikolojik olarak size zor gelecek ve yapamayacaksınız...
  • Nerden edinebilirim

• Beyler az önce başladım. 8 dakka dayanabildim, vücüttan oluk oluk terler akıyor suan. Ne zor programmış ya, Focus t25 de denemiştim ama yapamamıştım , bunu da yapamayacğım sanırım. Hareketlere çok hızlı geçiliyor ya da ilk başladıgım icin bana öyle geldi. Odam da küçük olduğu için zorlandım, tekrar deneyeceğim ama. Önerebileceğiniz vbi şeyler var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Beyler az önce başladım. 8 dakka dayanabildim, vücüttan oluk oluk terler akıyor suan. Ne zor programmış ya, Focus t25 de denemiştim ama yapamamıştım , bunu da yapamayacğım sanırım. Hareketlere çok hızlı geçiliyor ya da ilk başladıgım icin bana öyle geldi. Odam da küçük olduğu için zorlandım, tekrar deneyeceğim ama. Önerebileceğiniz vbi şeyler var mı

Cok cok zor hocam bende gecen hafta başladım. Baktınız cok yoruldunuz yapamıyorsunuz arkada yapanlara bakın onlarda yapmayı bırakıyor sonlara doğru. Birde Shaun 20 kere yapıyorsa siz 5 kere yapın. Ama yapın hareketi. Kolay gelsin

• parrotzik P kullanıcısına yanıt
    Evt hocam arkada yapanların durakladıgını görüyrdum, ben de oyle yapıyordum. Bi hareket 20 saniyeyse ben 10 saniyesiini yapabiliyorum anca. Sanırım birkaç çalışma sonra bu hamlığı atarım üzerimden. Yine de bazı hareketler çok zor, odam da kücük oldugu icin zorlanıyorm.
  • Arkadaşlar, 2. ay max serisinin 2. haftası bu gün itibarı ile bitmiş durumda, kaldı son iki hafta.
    Bilgisi ve bu konuda tecrübesi olanlara bir soru..
    Son iki hafta her antreman sonrasına Insane Abs eklesem, ekstra karın için fayda sağlayabilirmiyim? yoksa yormaktan başka bir işe yaramayabilirmi?
    Yada 2 güne bir eklesem? Amacım son 2 haftada ekstra karın çalışabilmek.
  • ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende katılıyorum geçen sene beş kilo felan götürmüştü benden de. Yavaş yavaş alışıyoruz tekrardan bayramdan sonra tempo artacak inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.