Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • focus t 25 seti hakkinda bilgisi olan var mi ?

25 dk 5gun/ hafta 50 gun .

• Android telefona veya tablete indirmeyi deneyen varmı ? MEGA adlı uygulamayı indirmenizi istiyor, indirdim ama bi türlü açamadım .. Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aralar 2 hafta yapmıştım 61 kiloydum o zaman boyumda 1.77 falandı şimdi 69 kiloyum boyda 1.79 oldu bir daha 61'e düşmek için kullanıcam iyi forumlar çok yararlıdır bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk bir azimle basladim

1. Gunu actim

3. dkda kalbimde siddetli agri basladi

5. dkda tum hirsima ragmen vucut pes etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.72 boyunda 76 kiloyum. Sizce ideal kilom kaç olmalı ? Bir de bu programı geçen sene 1 hafta uygulayabilmiştim sadece, sonra da bilgisayardan silindi. Şimdi Focus T25 programı var ona başlayacağım hafta başında.

Hangisi ile daha hızlı ve iyi sonuç alırım ? Hem yağları eritip hem de kas yapmak istiyorum.
  • 1.74 boy 90 kilo 23 yaş.

Amaç kilo vermek ve şekle girmeye başlamak. Eğer 80 kilo civarlarına düşersem yüzmeyle devam ederim. Okulun havuzu var zaten, hem de yakın, o yönden güzel yani.

Siz bu programı önerir misiniz? Dediğim gibi amaç kilo verip şekle girmek. Güçlenmeye felan ihtiyacım pek yok, kaslarım çok erimesin yeter. 2003-2006 yılları arasında ağır derecede yüzmeyle uğraşmıştım. Sizce eski formuma gelmem ne kadar sürer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

1.74 boy 90 kilo 23 yaş.

Amaç kilo vermek ve şekle girmeye başlamak. Eğer 80 kilo civarlarına düşersem yüzmeyle devam ederim. Okulun havuzu var zaten, hem de yakın, o yönden güzel yani.

Siz bu programı önerir misiniz? Dediğim gibi amaç kilo verip şekle girmek. Güçlenmeye felan ihtiyacım pek yok, kaslarım çok erimesin yeter. 2003-2006 yılları arasında ağır derecede yüzmeyle uğraşmıştım. Sizce eski formuma gelmem ne kadar sürer?

Hangi kasların erimese yeter?? :)

Güçlenme ve dayanıklılık zaten istemesende en fazla gelişecek olan 2 etken.
    Amacın kilo vemekse tek adres insanity deluxe, bu kiloyla 3 tur attığında canavar gibi olursun yani toplamda 189 gün sonra istediğin fiziğe kavuşursun yüzmeye gerek kalmadan.

• Arkadaşlar bende bu programlardan birine başlamak istiyorum ama hangisine başlamalıyım bilemedim. Amacım yaklaşık 10 kilo fazlam var onu verebilmek ve onları verdikten sonrada karık kasına geçmek istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ? Ve arkadaşlar boyum 172 civarında acaba bu programla boyumun uzamasına kattı sağlar mı :D

• insanity max 30 yapan kadin arkadaslar var mi bu sitede? Facebookta bir suru destek gruplar var ama yedigi yemekleri vs vs hepsi farkli ve burda bulunmayan seylerdir. Turkiyede boyle bir destek grup var mi acaba?
  • arkadaşlar sayfa 1 de 3 tane program verilmiş ama bunlar yeterli mi tam bilmiyorum da yardımcı olur musunuz bende başlamak istiyorum programı nasıl ayarlıyoruz günde kaç kez yapsak fayda görürüz bi de torrent var mı ? çok soru sordum kusura bakmayın arkadaşlar kilo vermem gerek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

1.74 boy 90 kilo 23 yaş.

Amacın kilo vemekse tek adres insanity deluxe, bu kiloyla 3 tur attığında canavar gibi olursun yani toplamda 189 gün sonra istediğin fiziğe kavuşursun yüzmeye gerek kalmadan.

Insanity Deluxe farklı bir versiyonu mu hocam?

• quote:

quote:

quote:

1.74 boy 90 kilo 23 yaş.

Insanity Deluxe farklı bir versiyonu mu hocam?

Evet sanırım öyle, uygulama takviminde bu ibareyi görmüştüm, setlerin uygulama biçimi farklı.

• Insanity Deluxe farklı bir program değil. Alternatif 3 video sadece. 7.95 GB olan torrentlerde bulunuyor o videolar.

Recovery Week denen 5. haftadan itibaren uygulanmaya başlanan videolarda Core Cardio and Balance yerine Max Interval Sports Training, Cardio Abs yerine Insane Abs yapabilirsiniz. Bunlar daha uzun ve daha zor programlardır.

Tavsiyem Recovery Week'de en az 2-3 Max Interval Sports Training yapmanız. Çünkü ikinci ayda cidden zorlaşıyor program, Recovery Week'i dediğim şekilde yaparsanız bir nebze olsun daha rahat başlarsınız ikinci aya.
  • 1.92 boyum var 115 kiloyum sizce bu programı yaparsam zayıflar mıyım? yoksa ağır mı gelir bana. siz ne önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

1.92 boyum var 115 kiloyum sizce bu programı yaparsam zayıflar mıyım? yoksa ağır mı gelir bana. siz ne önerirsiniz.

Sporla olan geçmişiniz nedir?
  • quote:

quote:

1.92 boyum var 115 kiloyum sizce bu programı yaparsam zayıflar mıyım? yoksa ağır mı gelir bana. siz ne önerirsiniz.

Ara ara yaptığım oldu. Son bir aydır yürüyüş ve koşu yapıyorum karışık olarak 1 saat. Ama çoğunluk yürüyüş.

• Yaş 38 kilo 93 boy 1.71. Yarından itibaren ben de başlıyorum bu insanity çılgınlığına. Bakalım ne kadar götürebileceğiz bu programı.
  • quote:

quote:

quote:

Ara ara yaptığım oldu. Son bir aydır yürüyüş ve koşu yapıyorum karışık olarak 1 saat. Ama çoğunluk yürüyüş.

orta ve üst tempoda 20-25 dakika civarı koşabiliyorsanız bir süre sonra Insanity e ayak uydurursunuz.
    Antrenmaları taş çalmadan ve kendi kapasitenizi bilerek fakat bu kapasiteyi en üstte kullanarak yapar, üzerinede düzgün bir yeme uyuma dinlenme programı uygularsanız ayda ortalama 4 kg sağlıklı olarak verebilirsiniz
    Insanity ile 2 tur attığınızda minumum 10 - 16kg vermeniz çok kolay olur ki bu dediğim gibi minumum

Kendimden örnek vereyim ben 180cm ve 95kg civarı başladım 63 gün sonra 86kg civarına inmiştim.

• şu Fit Test kısmındaki bazı hareketleri çözemedim mesela Switch Kickte 2 kicks 1 rep diyor yani iki tekme tek sayı mı sayılıyor? Bir de Globe Jumps var orada da 4 jumps 1 rep diyor yani 4 zıplama 1 hareket doğru mu anladım bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUCi35 -- 29 Ağustos 2015; 11:49:12 >
  • insanity 2. haftadayım güzel gidiyo şuan , bu bittikten sonra p90x'e başlıycam
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.