Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhoenixMst

Android telefona veya tablete indirmeyi deneyen varmı ? MEGA adlı uygulamayı indirmenizi istiyor, indirdim ama bi türlü açamadım .. Yardımcı olursanız sevinirim..

hocam puffin web browserı kurun google playden o normal bilgisayar sayfası gibi açacak mega sitesini öyle indirebilirsiniz mega programını kurmya gerek kalmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixMst

Android telefona veya tablete indirmeyi deneyen varmı ? MEGA adlı uygulamayı indirmenizi istiyor, indirdim ama bi türlü açamadım .. Yardımcı olursanız sevinirim..

hocam puffin web browserı kurun google playden o normal bilgisayar sayfası gibi açacak mega sitesini öyle indirebilirsiniz mega programını kurmya gerek kalmadan

Hocam ben siz mesaj atmadan önce mega'yı denedim ama bi türlü yapamadım , puffin yüklü bende ama hiç aklıma gelmemişti birde ordan deniyim.. Teşekkürler

Tamam hocam oldu galiba , boyutu 8 gb'ye yakın demi doğru göruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixMst -- 12 Eylül 2015; 12:00:01 >

• arkadaşlar amaçım sadece kilo vermek sizce

günde 6 km yavaş-orta tempo yürüyüş mü yoksa insanity mi daha faydalı olur
  • quote:

arkadaşlar amaçım sadece kilo vermek sizce

İnsanity vücudunun toparlanmasına yardımcı olur, yürüyüşü orta ve hızlı tempo yaparsan kilo verirsin fakar şınav, barfiks, mekik, çök kalk yapmadığın sürece sıkılaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar amaçım sadece kilo vermek sizce

Tabiki insanity düzgün beslenme doğru formda antrenman 63 günde minumum 6-10kg verir en az 2-3 beden küçülür üzerine birde sıkılaşırsın. Fakat insanity yapabilmen için 20-25 dakika tempolu koşabiliyor olman gerekir.
    Yada sana Insanity Max30 tavsiye edeyim, çünkü antrenmada ağır geleceğini düşündüğün hareketlerin modifiye edilmiş daha düşük kalp ritmiyle yapılabilenleri var.
  • Ağlayarak yapıyordum en son.

• sabah aksam gunde iki kere insanity max 30 yapan oldu mu

ab max 10dk lik kismi ne zaman yapmak gerekiyor
  • Yas 16

170cm boy

72 kiloyum bundan once fitness yaptim ve bariz sekilde sekilendim kollar falan gogus olsun brakali 2 ay oldu tatil nedeniyle buna baslasam etkisi olur mmu?

• arkadaslar insanity ile insanity max30 arasındaki farkı bana açıklayabilirmisiniz?
    benim 10 kilo fazlam var yaglarımı yakmak istiyorum
  • Arkadaşlar Insanity harbiden çok ilginç, akşam yemek yemek istediğimde insanity yaparken çektiğim acılar aklıma geliyor, ne iştah kalıyor ne istek
  • Bana yardimci olabilecek biri var mi???

• Orta hizda yuruyus 30 dk yakilan kalori 145
    Insanity ilk ay programlari ortalama sure 26 dk. yakilan kalori ortalama 360
    Max30 ilk ay programlari ortalama sure 28 dk. yakilan kalori ortalama 400 (Programlarda stretch veya dinlenme bolumleri hesaplanmamis)
    Fast food menude hamburger 563 kalori, buyuk boy patates kizartmasi 530 kalori, yarim litre kola 225 kalori, toplam 1318.
    Yani cogumuzun tam anlamiyla bitiremedigi insanity ile 360 kalori yakiyoruz ama cogumuzun yeyip doymadigi bigmac menu 1318 kalori...

Stretch bolumu hesaplanmamisti yaklasik 40 kalori de, toplam 10 dakika olan esneme bolumlerinde yakiliyor, toplam 400 kalori; kilo ve performansa gore 500e kadar cikar diye dusunuyorum...

Max30 ile insanity arasindaki fark cok da onemli degil ama max30un biraz daha zor hareketleri kapsamasi ve performansa yonelik program olmasi... Yani halihazirda performansiniz yerlerde surunuyorsa max30 cok da gerekli degil... Harcanan kaloriyi de goz onunde bullundurursak insanity ile arasinda fazla bir fark da yok aslinda cunku insanity de performansa dayali bir program. Bence 1 ay falan daha hafif bir program ve siki diyet yaptiktan sonra baslamak daha mantikli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefioxa -- 25 Eylül 2015; 16:58:36 >

• mefioxa M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cok yardimci oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rustin Cohle

Insanity Deluxe farklı bir program değil. Alternatif 3 video sadece. 7.95 GB olan torrentlerde bulunuyor o videolar.

Recovery Week denen 5. haftadan itibaren uygulanmaya başlanan videolarda Core Cardio and Balance yerine Max Interval Sports Training, Cardio Abs yerine Insane Abs yapabilirsiniz. Bunlar daha uzun ve daha zor programlardır.

Tavsiyem Recovery Week'de en az 2-3 Max Interval Sports Training yapmanız. Çünkü ikinci ayda cidden zorlaşıyor program, Recovery Week'i dediğim şekilde yaparsanız bir nebze olsun daha rahat başlarsınız ikinci aya.

Çok güzel açıklama olmuş. şuan bende 7.95 gb lik olanı indiriyorum. Bu programı bitirdiğinde sonuç nasıl oldu senin için ?
  • Kezahakeza kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yaz yapmıştım sanırım 85-86'dan 74'e inmiştim.
    Gerçekten yediklerinize dikkat ederseniz her türlü etki ediyor program. Kondisyonunuz tavan yapıyor ve sıkılaşıyorsunuz.
    Bazı günler çok zor gelecek yapmak ama ne yapın ne edin bırakmayın Kolay gelsin.
  • 12. günü yaptım. Şuan 85 kg gözüküyorum başladığımda 88 - 90 arasıydım tam hatırlamıyorum. kollarda 1 cm incelme oldu yağ ağırlıklı mı kas ağırlıkmı azaldı tam çözemedim.
    bel: 95
    kaça:104
    kilo:85
    boy:180
    fit test sonuçlarını da not düşmek istiyorum.

switch kicks : 20
    power jacks: 35
    power knees:40
    power jumps: - (yapmadım ses gitcek diye)
    globe jumps: 6
    suicide jumps :7
    push up jacks : 15
    low plank oblique:30
  • GÜNCEL İNDİRME LİNKLERİ

Body Beast

Insanity Workout

P90X3 Deluxe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse James -- 29 Ekim 2015; 3:03:39 >

• 1 sene önce spora bu programla tekrar başlamıştım. Baktım olmuyor salona yazıldım, 5 aydır düzenli olmasa da gidiyorum. 1 yılda düzenli beslenme ve sporla hiç aç kalmadan 21 kilo verdim. Size tavsiyem spordan daha çok yediklerinize dikkat edin, yoksa boşuna çabalarsınız.

• Vay bee.. 2 yıl önce başlayıp kilolarımdan Kurtulmuştum bu program sayesinde.

• maxelll kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renatenl -- 5 Şubat 2016; 16:08:19 >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.