Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cardio balance yerine upper body videosunu kullanin ikinci ay insane abs i kullanin ilk ay digeride yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benik oncem ve sonram insanity buyurun yorumlarinizi bekliorum

• Jackson88 J kullanıcısına yanıt
    Kaç kilo verdin totalde

• 14

• Zorrentz sitesinden kurdum. Ama rar da şifre istedi. Sonra not defterinde beni bir siteye yönlendiriyor. Siteye giriyorum ama indiremiyorum. Aranızdan biri aynı yerden indiren varsa bana şifreyi söyleyebilir mi. Boşu boşuna indirmiş olmayayım yav. Ya da sağlam bir link atarsanız sevinirim.
  • Merhabalar
    Ben de bu programa baslamak istiyorum. Daha once paylasildiysa kusura bakmayin malum 193 sayfa yazi var.
    Birisi bu videolara ulasabilecegim bir link paylasabilir mi lütfen?

• Merhaba ;

Konu biraz eskimiş canlandırmak lazım :))

Ben iki yıl önce Insanity Workout videolarına rastlayınca bir yerlerde, inceleyip indirdim ve yapmak istedim. O dönem yoğun bir şekilde ağırlık çalışıyordum.
    Ancak nedense bir türlü cesaret edip başlayamadım, zor geldi bana. Şu anda 42 yaşındayım. Boy 1,86, kilo 100 ve 1 yıllık aradan sonra salona döndüm ve bir ay
    boyunca hem ağırlık hem cardio - mide yaparak kendimi bu programa hazırlamaya çalıştım.

2,5 ay önce programdan bahsettiğim 20 li yaşların sonunda ki bir arkadaşım benden videoları isteyince wetransfer aracılığıyla ona videoları gönderdim.
    2 hafta önce beni aradığında programın 1. ayını bitirdiğini ve harika gittiğini söyledi. O her sabah 6 da kalkıp evde yapıyormuş.

Benim evde yapma şansım olmadığından gittiğim salonda ( sabah 6 da başlamış oluyorum çalışmaya zaten ) yapmaya karar verdim. Yine 1-2 haftalık bir kararsızlıktan sonra
    bu sabah videoları yüklediğim iPad'i alarak salonun yolunu tuttum. Fitness odasında iPadi açıp karşıma koydum ve çalışmaya başladım.

Bugün 1. gün ve çalışmanın sonunda şu kararı almış bulunmaktayım. Ben bu programı düzgün bir şekilde yapabilirim ancak önce adaptasyonu sağlamalıyım.

Bu sebeple bu hafta 3 gün daha sadece Fit test yapacağım ve 21 Mart pazartesi günü itibari ile yine Fit test ile başlayıp takvimde ki şekilde ilerleyeceğim.
    Kendime bu hafta içerisinde, 60 gün boyunca uygulayacağım bir beslenme programı hazırlayıp her gün yemeğimi iş yerine getireceğim.

Diyebilirsiniz ; gerek yok 1 hafta adaptasyon olayına girmeye ancak yaş 42 ve 1 yıl spordan kopup beslenme bozulduğundan vücudun alt kısmı baya bi yağlandı.
    Videolarda ki hareketleri yapabilmek içinde biraz esneklik lazım. Bu amaçla adaptasyon diyorum.
    Bu yaş ve iş için ( bir şirkette satınalma müdürüyüm, yani öyle herkül gibi ortalıkta gezinmeye gerek yok ) yeterince kas kütlem var.
    İnşaallah yağ kütlesini de minimize edebilirsem gayet fit ve kaslı görünüme kavuşacağım.

Konu aktif kalırsa, pazartesi günü itibari ile her hafta sonu fotoğraf paylaşımı yapabilirim.
    Umarım istediğim sonucu alabilir ve örnek olabilirim.

Görüşmek Üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 15 Mart 2016; 14:18:13 >

• fotograflarınızı mutlaka paylaşın, bende yaklaşık 2 sene önce salonu bıraktım ve bayagı yağlandım. acıkcası bana motivasyon kaynağı gerekiyor, belki sizin değişiminiz olabilir. uzun yıllar vücut calıstığım icin bende de esneklik yok malesef, biraz da ondan kaynaklı uzak duruyorum ama sizin değişiminiz çoğu soru işaretini giderecek
  • 8-5 çalışan memurum. Yaş 37.Bugün itibariyle 1. Ayı bitirdim. 82 kiloyla başladım şu an 78 lerde geziyorum. Yediğime çok dikkat etmiyorum ama abur cubur çekirdek kola ekmek şeker alkolü kestim. Onun dışında ev yemekleri pilav vs yiyorum zaten çok fazla yemeği kesemiyorum . Bu haftayı sadece düz koşu ile geçirip ikinci aya giriş yapıcam. Bundan sonra insanity max30 ile devam. Hedefim 73. Sonrası Allah kerim.

• Merhaba, 43 yaşındayım 183 cm boy ve 84 kiloyum. 1,5 senedir t25 yapıyorum. Daha zor olarak bana insanity max30 önerir misiniz bir de videoları nasıl edinirim.

• skoca S kullanıcısına yanıt
    Kaç kg ile başladınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FlexTR F kullanıcısına yanıt
    başladığımda da aynı kilodaydım. Ama kilo vermemek için yediklerimi çok arttırdım. Bunun yanında t25 çok daha atletik görünmemi sağladı diyebilirim.
  • max 30 mega linki var mi ?
  • :)) Kötü bir tesadüf ki başladığımın haftası yüksek tansiyon illetine yakalandım.
    Şimdilik bırakmak veya ara vermek zorunda kaldım.
    Bir aylık bir tedaviden sonra yeniden başlayıp başlamamaya karar vereceğim.
  • bende başlamayı düşünüyorm sizce sabah 6da yapmak mı daha mantıklı yoksa akşam işten gelincemi.
    malum sabah vücut aç oluyor.
  • Beyler bu shakeology yerine alternatif var mı ?
  • merhaba,ben de insanity programına başladım ayrıca 2 haftadır da dr kontrolunde dıyet uyguluyorum amacım kılo vermek ve fit bir görüntü elde etmek.vucudumda 19.900 kg yag var 66.100 kiloydum en son bildiğim kadarıyla boy 162 oldukca kısa ve yasım 21.bugun 6.gunu tamamladım ve dıyete tam olarak uyuyorum ben yagımın 9 10 kg olmasını ıstıyorum en fazla sizce mumkun mu ?
  • ANLOVE kullanıcısına yanıt
    ne kadar kilo vermıstınız acaba konu bıraz eskımıs gıbı ama yenı uye oldugum ıcın suan bır seyler yazmak ıstedim. benımde amacım kılo vermek motivasyon eksıklıgım var bu sebeple soruyorum cevaplarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güll95

ne kadar kilo vermıstınız acaba konu bıraz eskımıs gıbı ama yenı uye oldugum ıcın suan bır seyler yazmak ıstedim. benımde amacım kılo vermek motivasyon eksıklıgım var bu sebeple soruyorum cevaplarsanız sevinirim :)

16 kilo hocam ama dikkat edin kalbi fazla yorar doktora sorup öyle başlamanızı tavsiye ederim.

• ANLOVE kullanıcısına yanıt
    16 kilo gercekten guzel bir rakam. Benim boy 162 kilo 66.100 yag 19.900 yani oldukca fazla zaten dr kontrolunde diyet uyguluyorum ama kilo sorunundan da bikmis haldeyim.:) ben 1 haftayi tamamladim ve enerjim yetiyor gercekten amacim.bi 15 kilo verebilmek :) cevapladiginiz icin cok tesekur ederim :)

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.