Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 3. Günüm. Yürümekte zorlanıyorum et kesti bütün vücudumu. İlk 10 günü atlatınca rahatlayacağımı düşünüyorum. Önceden yapan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Yaparken mide yanması hisseden var mı? İlk 2 günüde yemekten +2 saat sonra yapmama rağmen sıkıntı oldu. Birazdan aç karına deneyeceğim. Aç karına yapılması doğru mu onuda bilmiyorum ama deneme yanılma öğrenicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 5 Temmuz 2016; 10:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Bugün 3. Günüm. Yürümekte zorlanıyorum et kesti bütün vücudumu. İlk 10 günü atlatınca rahatlayacağımı düşünüyorum. Önceden yapan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Yaparken mide yanması hisseden var mı? İlk 2 günüde yemekten +2 saat sonra yapmama rağmen sıkıntı oldu. Birazdan aç karına deneyeceğim. Aç karına yapılması doğru mu onuda bilmiyorum ama deneme yanılma öğrenicez artık.

antreman sonrası daha rahat olursun ama antreman zamanı hiçbir zaman rahat olmayacak ne kadar kuvvet kazanırsan kazan aynı derece antreman temponu attıracaksın.Daha seri yapacaksın her geçen gün amaçta o zaman son limitine kadar zorlamak.

Çok çok ağır bir antreman çeşidi.
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Antreman gerçekten ağır o zorlar da ağrılar kalmasın önemli olan o, bugün en zorlandığım gündü. Neredeyse 1 saatten fazla oldu banyodan çıktığım hala terliyorum
  • İnsanity'i deneyimlemiş bilgili forumdaşlara birkaç sorum olacak:

Geçtiğimiz yılların belirli dönemlerinde Insanity'e başlayıp hep ilk hafta 10 gün arası bırakıyordum. Çünkü Hasta oluyordum sonra da canım istemiyordu.
    Siz hasta olmuyor musunuz? Hasta olmamam için neler yapabilirim? C vitamini takviyesi vb. işe yarar mı?
    İkinci olarak ben yaptığım günlerde çalıştıktan sınra müthiş yiyordum yaptıklarım hiçbir işe yaramıyordu. Siz nasıl bir diyet uyguladınız?
  • Protein ağırlıklı yiyebilirsiniz veya antreman öncesinde sağlam yemek yiyerek bir nebze bunu engelleyebilirsiniz. Kaliteli gıdadan zarar gelmez. Hastalık konusunda benim tam tersi oldu, normalde sık sık hastalanan bünye hastalıklara karşı daha dirençli hale gelmişti. Yeter ki terli bir şekilde beklemeyin. Hastalığı o yapıyor.

• Bugün 5. Günüm, pure cardio yu yaptım. 3 gündür aç karna yapıyorum. Sabahları içtiğim tiroid ilacınından 1 saat sonra büyük bardak ılık limonlu su 2 kuru kayısı ve 1 incir. 15 dk sonra filanda sade türk kahvesi içiyorum sonra sporu yapıyorum. Ama bugün çok zorlandım tansiyonumun düştüğünü hissettim. Bunun nedeni hem vücudumun ham olması hemde dün kahvaltıdan sonra hiçbirşey yiyememiş olmandan kaynaklı olabilir. Açlık hissetmemiştim acıktığımdada saat gece 1 di o yüzden yemedim. Şu yemek düzeninide ayarlarsam tamamdır.

• Hangisini indireyim ?

Bu arada 1.80 boy 90 kiloyum. Kilo problemim yok pek uygulamam da sakınca olmaz herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 10 Temmuz 2016; 0:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Hangisini indireyim ?

Bu arada 1.80 boy 90 kiloyum. Kilo problemim yok pek uygulamam da sakınca olmaz herhalde?

7.95 gb olanı indirebilirsiniz. Eğer kilo vermek istemiyorsanız p90x öneriliyor. Çünkü insanity yağ yakmayı amaçlayan yoğun kardiyo programı. Tabi bu benim bildiğim farklı bir beslenme ile farklı sonuç alınabilir gibi bir bilgisi olan varsa söylesin lütfen.

• 2 yıl aradan sonra yarın tekrar başlıyorum. 1 ay uygulamıştım ama müthiş değişikler olmuştu. İnşallah bu sefer hepsini bitirebilirim.
  • Bugun itibariyle 2. ayın fit testini bitirmiş bulunuyorum. 1. fit testten sonra 2 haftalık bi ara verdim sonra tekrar basladım bastan. Verilerim fotografta yer alıyor. İstatistikleri görmeyi sevdiğim için yüzde değişime de baktım.
  • Max 30 konusunu bulamadım 8.gündeyim

daha önce insaty 1 kere bitirebildim.Vücüt yapısı komple değişiyor.

sıra max 30 da
  • Arkadaşlar bugün 9. Günümdü ve pure cardio yapmam lazımdı ama uzun yola çıkmam gerekince yapamadım, yarın pure cardio mu yapmalıyım yoksa atlayıp 10. Günden devam mı etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 12 Temmuz 2016; 0:13:44 >
  • Atlamayın. 1 günden sorun olmaz pure cardiodan devam

• socialworker kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Arkadaşlar akşam iş çıkışı gelip evde yapsak sorun olur mu? Yani belirli bir zamanı oluyor mu bu programın.

• beyler p90x olan varmı bende insanity workout u atarım :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukimyahu

Arkadaşlar akşam iş çıkışı gelip evde yapsak sorun olur mu? Yani belirli bir zamanı oluyor mu bu programın.

programın belli bir zamanı yok sen ne zaman müsaitsen o zaman yapacaksın. Akşam gelince de yapabilirsin tabii ama genelde sabah yapılması tavsiye ediliyor. Bunun nedeni de egzersiz sonrası yağ yakımını tüm gün yakması ve sabahları üretecek bahanen olmaması :) Ama dediğim gibi sana kalmış bir şey istersen akşam da yapabilirsin bu programı. Önemli olan programı yapmak zaten.
  • YUCi35 Y kullanıcısına yanıt
    İş çıkışı akşam yapmam bana uygun kaçıyor evet saolun teşekkürler ..
  • Boy: 1.70
    Kilo: 68.9
    Hedef: 59 - 60

Hem hipotroid hem de insülin direnci taşıyan biri olarak kilo vermem gerekiyor. Zamanında diyetisyene gittim ancak tekrar kilo almaya başladım. Geçmişten kalan diyet listelerimle birlikte insanity'e başlamaya karar verdim. Hiç spor geçmişim yok bu nedenle programa başlamadan önce birkaç gün fit test yaptım ama yarım yamalak, nefesim yettiğince.

An itibariyle ilk haftamı bitirmiş bulunmaktayım. Yüzüm gözüm ateş atıyor, egzersizin 3. etabında kollar ve bacaklar taşımıyor. Ama yılmak yok. Yarın sabah tartılacağım bakalım. Umarım hepimiz istediğimiz kilolara geliriz.
  • Arkadaşlar bende sadece kilo verme amaçlı yapmak istiyorum işe yarar mı? Ayrıca indirmem gerekiyor bir el atsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.