Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YUCi35

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Şuan 11. Gündeyim ama başladığım günden beri bir değişim olmadı.Her gün farklı saatlerde yapıyorum bunun etkisi olabilirmi acaba ?Kilom 77 hedef 74 bakalım ne olacak

Biraz sabırlı ol ilk sonuçları ikinci hafta bittikten sonra yani üçüncü haftadan itibaren alırsın ve sen daha 11. gündesin :)

Bakalım hocam. O kadar terlemeyle bir sonuca varacağımı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ilk 10 dakikada terliyorum terlemedik yerim kalmıyor,bazı hareketleri yapmıyorum aşagıda ki komşuya ses gitmesin diye umarım işe yarar.Fena terletiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: backgammon

Şu an 6 günüm kaldı. Çok büyük faydalarını gördüm. Bisiklet de sürdüğüm için bazı günler yapamadım ama kaldığım yerden ertesi gün devam ettim. İnsanity bitince asylum 1 ve 2 yapacam sırasıyla.

Herşeyi tam tamına yaptınız mı mesela bazı hareketleri yapmıyorum siz hepsini yapıyor musunuz ? kilo olarak eksilme var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Herşeyi tam manasıyla yapmak bizim gibiler için neredeyse imkansız su an bazı hareketlerde az da olsa geriden geliyorum. Butun setleri yapabiliyorum nabız bandı kullandıgım için izleyerek efektif olarak kullanıyorum. Kilo olarak 2 ayda (81kg dan 73.5kgya düştüm) 7.5 kg verdim ama etki olarak daha fazla kilo vermiş gibi gözüktüğüm söyleniyor. Göğüs bölgem tam 13 cm bel bölgem tam 11 cm inceldi. Pazartesi nasipse asylum serisine baslayacam. Birazdan son harekete baslayıp yarında fit test yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BEFDCE555 -- 9 Ağustos 2016; 21:06:02 >
  • Bende başlayalı 2 gün oldu. 2 aylık fitness maceramdan sonra bu programı yapmaya karar verdim. 103 kiloydum 94 kiloya düştüm salona giderek. Şimdi üyeliğim bitti ve evden çalışmaya devam ediyorum. Hedefim 80 kiloya düşmek. 2 aylık kondisyon olduğu için ilk 2 gün zorlanmadım fazla fakat hareketleri tam anlamıyla yapmak çok zor. Ne kadar yaparsanız o kadar iyi. Videoyu durdurmadan yapmaya özen gösterin. Bu arada ben diyetisyene giderek kendime program aldım. Eğer kilo vermek istiyorsanız kesinlikle sağlıklı beslenme çok önemli. Sonuçları buradan paylaşacağım.

Programı indirmeden online olarak bu adresten izleyebilirsiniz bu arada Insanity online

• beyler 175 boya 100 kiloyum ağır gelirmi? 2 yıl önce 40.güne kadar yapmıştım ama ozaman 75 kilo flandım şuan kaldırırmı sizce vucut bu işe dur demenin vakti geldi,spor salonuyla insanty arasında kaldım napmalıyım sizce
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    1.78 boy 107 kilo ile başladım. İlk hafta çok zorlandım ama alıştı vücudum ağrı sızı kalmadı. Yarın 39. Günüm. Hiç zaman kaybetmeden başlayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 11 Ağustos 2016; 4:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

beyler 175 boya 100 kiloyum ağır gelirmi? 2 yıl önce 40.güne kadar yapmıştım ama ozaman 75 kilo flandım şuan kaldırırmı sizce vucut bu işe dur demenin vakti geldi,spor salonuyla insanty arasında kaldım napmalıyım sizce

Bende 175 boyundayım ve 104 kiloydum. Size yakın. Bence ilk olarak spor salonuna git 2 ay benim yaptığım gibi. Sonra bu programa başla vücudun çok deforme olmaz böylece. Ama diyetisyene gidip kendine özel bir diyet alabilirsin. Benim diyetim şu şekilde :

Sabah (En geç 9'a kadar yemelisin) --- 2 dilim tam buğday ekmeği, bir tane haşlanmış yumurta, 5 tane zeytin, salatalık ve yeşil biber yanında istediğin kadar, şekerli çay(vücudun şeker isteği sadece sabah çayına attığın şekerle bastırılıyor)
    Ara öğün (10:30 - 11:00 arası) --- 10 tane fındık, yanında yeşil çay şekersiz
    Öğle (12:30 - 13:30) --- 100 gr et,tavuk,balık farketmez. 4 yemek kaşığı bulgur pilavı veya 1 kase az yağlı çorba(yoğurt çorbası en yararlısı), 1 kase az yağlı yeşil salata, 1 adet tam buğray ekmeği
    Ara öğün (16:00 - 16:30) --- 1 adet meyve tercihen elma, eğer çok miden kazınmış olursa yanında 5 tane badem
    Akşam (En geç 19:00'a kadar yemelisin) --- Yarım tabak sebze yemeği yağsız, 1 kase salata yağsız. Eğer sporu akşam yapıyorsan ben öyle yapıyorum. 1 adet tam buğday ekmeği ve çok az makarna veya pilav yiyebilirsin. Spordan önce az miktarda karbonhidrat almak faydalıdır.

Spora 20:30 - 21:00 gibi başlıyorum. Spor boyunca 500 ml su içiyorum ama yudum yudum. Spor yaptığın süreye göre su içme işlemini aralara yedir. Spordan sonra soda+limon+ayran veya kase yoğurt.

Gün boyunca da 2 litre su tüketmek çok önemli. Ayrıca sabah kalkınca 1 bardak ılık su çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

1.78 boy 107 kilo ile başladım. İlk hafta çok zorlandım ama alıştı vücudum ağrı sızı kalmadı. Yarın 39. Günüm. Hiç zaman kaybetmeden başlayın derim.

şun kaç kilosun hocam? diyetin nasıl
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Bu sabah 98 çıktım. Aslını istersen ilk ay pek örnm göstermedim ama 1 ağustostan beri şeker orucundayım hiç şeker yemiyorum. Birde başladığımdan beri ekmeği kestim.

• quote:

Bu sabah 98 çıktım. Aslını istersen ilk ay pek örnm göstermedim ama 1 ağustostan beri şeker orucundayım hiç şeker yemiyorum. Birde başladığımdan beri ekmeği kestim.

bugun başlıyorum hocam diyetle birlikte bakım inşallah vucut dayanır,3 yıl once 65 kiloya kadar düşmüştüm sporla 81den, hastalık cenaze derken ozaman 3 yıl içinde 100 kilo olduk hedefim 67 falan insantye başlıcam bugn
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

bugun başlıyorum hocam diyetle birlikte bakım inşallah vucut dayanır,3 yıl once 65 kiloya kadar düşmüştüm sporla 81den, hastalık cenaze derken ozaman 3 yıl içinde 100 kilo olduk hedefim 67 falan insantye başlıcam bugn

Kesinlikle başlayın, ilk hafta zorlanacaksınız ama dayanın, ağrı kalmayacak. Birde diyeti hiç bırakmazsanız iyi sonuç alacağınızdan eminim.

• Ciddi bir insanity yapan tayfa varmış :) Bende dönem dönem yaptım insanity salonda ağırlık çalıştığım dönemlerde oldu.
    En son bu sene extensor tendomu kestim elimdeki. 6 ay falan oldu anca toparlandım 85 kilo oldum 1.70 bir adam için fazla.
    Sigarayı bıraktım ve 1 aydır başladım. Salı ilk ayım bitiyor recoverye geçicem. Şu ana kadar başladığım ilk gün hariç ölecem galiba demedim ilk gün çok kötüydü. Bu arada ben biraz daha çılgınlık kalktım bu programa.
    Sabah açken Max 30 yapıyorum.
    Öglenden sonra akşam yemeginden önce insanity yapıyorum.
    Vücut kendini toparlıyamıyor gibi ilk 3 hafta diyet yapmadım ne bulursam yedim kilo değişmedi 6 gündür yulaf-yumurta-et- balık yiyorum ve 3-4 kilo verdim.
    Açıkcası amacım ciddi bir kondisyon kazanmak yoruluyorum ama aman öldüm bittim de olmuyor. Ayaklarım acayip ağrıyor bundan çok şikayetçiyim sabahları özellikle.
    Ne kadarını yapabiliyorum kısmına geçersek bocaladığım hareketler oluyor özellikle cardio recovery tarzı antrenmanlardaki sabit squat tarzı hareketlere dayanamıyorum.
    Orda ki adamlara takılmayın bence bu adamlar 2 ay insanity yapıp o vücutları yapmadı. Araştırsanız çocukluktan itibaren sporla işli dışlı insanlardır. En kötüsünün 4-5 yıl geçmişi vardır.
    Vücudum baya toparlandı gibi hissediyorum kilo vermediğim 3 haftada da böyleydi. Açıkcası kilo takıntım yok benim istediğim kondisyon atikleşmek. Çok hızlı kilo verebiliyorum diyet yaptığım sürede hızlı kilo veriyorum diyetsiz de imkansıza yakın yıllardır bu konuda deneme yanılma yapıyorum kendim hakkında tespitlerim bu şekilde :=)
    Bayrama kadar bu hızla devam etmek istiyorum ama 2.ay antremanlarından korkuyorum 2 program bir arada gidecek mi heyecanla bekliyorum. Bayramdan sonrada salonda boks yada vgye gitmeyi düşünüyorum. Spor yapmayınca çok hantallaşıyorum artık hayatıma yerleştirmem lazım sporu.
    Arada fikir alışverişinde bulunalım konu iyi olmuş.

• merhaba ben 175 boyunda 120 kiloyum programi bir hafta once duydum ve internette arastirdim gerek yorumlar oncesi sonrasi fotograflari ve verilen kilo mikyarlari cok ilgimi.cekti bende baslak ostiyorum onceligim yag yakmak umarim iyi gelir bana

• gececi_06 G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    İlk başta kendinizi zorlamamaya özen gösterin sakatlık ihtimali olur hoplama zıplamada çok malım ters bir adımda bileğinizi burkmanız çok kolay.
    Proteini artırıp birazda karbonhidrattan keserseniz her şey daha kolay olacaktır. Günde bir bardak yeşil çay. Anti oksidan olarakta yarım limonun üstene sıcak su ekleyip için bir bardak olacak şekilde.
    Diyet önemli hocam diyeti ihmal etmeyin. O kiloda karbonhidratı da çok kesmeyin. Ama sağlıklı karbonhidratlar tüketin.
    Başta zorlanacaksınız kırılma noktalarını atlatabilirseniz faydasını görürsünüz.
  • Üç yıldır spor yapıyorum. P90x, insanity, t25 yaptım uzun süre. Hiç birisinden salonda yaptığım ağırlık çalışmaları kadar verim alamadım. İki dizimde menisküs çıktı, ameliyat olmak zorunda kaldım. Diyeceğim o dur ki, bu antremanlar dayanıklılığı arttırmada gerçekten etkili ve faydalı. Ama benim gibi spora başladığınızda hali hazırda obez biriyseniz hem çok zorlanır, hem de sakatlıklara davetiye çıkarırsınız. Bu programlarda recovery yok gibi birşey. Her gün antrenman olmaz. Kortizol seviyeniz çok yükselir ve yağ yakamazsınız. Gün aşırı ağırlık çalışın, az tekrar, çok ağırlık çalışın. Çok daha iyi verim alırsınız. Bu programlardan fayda gördüm mü, gördüm. Ama o zamanı ağırlık çalışmaya ayırsam şimdi muhtemelen daha iyi durumda olurdum. Ameliyat olmama da gerek kalmazdı.
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Obez seviyesinde birinin insanity yapmasini kimse onermezki mantikli bile degil. vucut agirligiyla yapilan sporlarin faydalari hakkinda sayisiz makale bulabilirsiniz. Daha dogru spor oldugu soyleniyor.(spor salonlarina gitmek yerine vucut agirligini kullanmanin faydalari say say bitmiyor dedigim gibi yurt disinda bununla ilgili yazilmis sayisiz makale bulabilirsiniz). Insanity p90 gibi sporlarin en buyuk handikapi hergun yapilmalari degildir. Gozetim olmadigindan dolayi hareketlerin dogru yapilamiyor olmasidir. Ve hergun spor yapmak onemlidir. Burada ne insanityi ne p90 i savunuyorum. Sadece verdiginiz yanlis bilgileri duzeltiyorum. Bence en guzel spor bisiklete binmek ve yuzmek mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Obez seviyesinde birinin insanity yapmasini kimse onermezki mantikli bile degil. vucut agirligiyla yapilan sporlarin faydalari hakkinda sayisiz makale bulabilirsiniz. Daha dogru spor oldugu soyleniyor.(spor salonlarina gitmek yerine vucut agirligini kullanmanin faydalari say say bitmiyor dedigim gibi yurt disinda bununla ilgili yazilmis sayisiz makale bulabilirsiniz). Insanity p90 gibi sporlarin en buyuk handikapi hergun yapilmalari degildir. Gozetim olmadigindan dolayi hareketlerin dogru yapilamiyor olmasidir. Ve hergun spor yapmak onemlidir. Burada ne insanityi ne p90 i savunuyorum. Sadece verdiginiz yanlis bilgileri duzeltiyorum. Bence en guzel spor bisiklete binmek ve yuzmek mesela.

Ben makalelerden değil kendi tecrübelerimden bahsediyorum. Her gün spor yapılır, ama bu kadar ağır spor yapılmaz. Bisiklet ve yüzme pekala yapılabilir. Mucize reçetelere değil, zamana yayılmış ve sürekli spora yönelsin arkadaşlar diye yazdım. İsteyen dikkate alır, isteyen almaz.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    Iste bende diyorumki sizin tecrubeleriniz cokta onemli degil. Makaleyi yazan adamlar bu islerin okulunu okumus yillarca bu islerle ugrasmis sonrasinda makaleleri yuzlerce kez referans gosterilmis insanlar. Siz bisiklet ile yuzmeyi biraz fazla hafife almissiniz yapacaginiz tempoya gore 30 dk insanityde yaptiginizdan kat be kat fazla eforu sarf edebilirsiniz. tabi amaciniz ciddi sekilde yapmaksa. Dedigim gibi obez olarak insanity gibi bir spora baslamissiniz zamaninda yanlis bilgilerle bir ise girismissiniz. Yasadiginiz seylerden cok bu iste uzman insanlarin yorumlarina kulak verin.( bu kisi bende degilim ben size sadece yabanci kaynaklari okuyun dogru bilgilere ulasabilirsiniz diyorum) Ben ne insanity nin ne p90 nin cok iyi oldugunu dusunmuyorum. Ama spor salonuna gidin ve hergun agir spor yapilmaz olaylarinin 90 larda kaldigini artik elde edilen veriler dogrultusunda bu dedklerinizin dogru olmadiginin ortaya ciktigini soyluyorum. Hergun agir spor yapilir dogru yapilmasi kaydiyla dogru seklinede ben degil bu iste profesyonel olmus insanlar karar verirler.(burada bir besyodan mezun olup hemen spor salonu acan ingilixcesi olmayip gelismeri takip edememis hocalardan bahsetmiyorum) Ve vucut agirligi ile yapilan sporlar sizin onerdiginiz spor salonlarindan her zaman daha iyidir. (Tabi burada soyledigim sey tamamen fit olmak ile alakali bir durum) yoksa spor salonu kotudur degoldir yorumu yapmiyorum belli durumlarda gelisim icin spor salonunun imkanlarindan yararlanmak mecburiyet haline geliyor. Ama su konudaki adamlarin tek amacinin simdilik fit olmak oldugu bir gercek bunun icinde vucut agirligi her zaman yeterlidir.

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Hala makale diyorsunuz. Üç yıldır okumadığım yerli yabancı makale, kaynak kalmadı. Tecrübelerim sadece kendi deneyimlerimden oluşmuyor. Bu işin araştırma, kafa yorma kısmına da çok derinlemesine girdim. Yüzme, bisiklet hafif spor değildir, ama bir limit dahilinde kasları zorlarsınız. Insanity de dize yüklenen bazı hareketler var ki, diz tendonlarına 600kg dan fazla yük bindiriyor. Ameliyatımı yapan ortopedi profesörüne yaptığım hareketleri gösterdim, adam dehşete kapıldı. Ki kendisi Türkiye Futbol Federasyonu sağlık kurulu üyesidir. Bu sporları fit olmak isteyen, yani obez insanlar yapıyor. Vücut ağırlıkları zaten yüksek. Ben vücut ağırlığıyla spor yapılmaz, ya da verim alınmaz demiyorum. Ağırlık çalışmakla daha iyi verim alınır diyorum, eğer amaç zayıflamaksa. Ağırlık halter de olur, vücudun kendisi de olur. Ama doğru yapmak lazım. Ha triatlona katılacağım, tenis oynuyorum, zaten alt yapım var diyen yapsın bunları. Aerobik kapasiteleri artar. Ama zayıflamak isteyen obez kişiler için uygun değil bu sporlar. Sonuç alınır mı, alınır. Ama ne pahasına. Bu ağır tempo yüzünden bunalıp sporu tamamen bırakan birçok insan tanıyorum. Oysa ağırlık çalışmak zevklidir. Kaslarda gelişim hızlı olduğu için motive eder. Bu şekilde kaslarını güçlendiren, kilo veren, isterse sonra böyle hiit çalışmalara da girebilir. Daha ilk mesajımda böyle tepkiler geleceğini biliyordum. Her zaman "sen ne anlarsın ki" diyen birileri çıkar. Ama vicdanım el vermedi işte. Üç yıl önce beni de buradan uyarmaya çalışanlar olmuştu ama dinlememiştim. Kilo vermeyi kafama koymuş ve en hızlı sonuca gidecek yöntemi araştırıyordum. Bu işler zamana yayılmalı diyenler itici geliyor bu durumda. Ama iş öyleymiş yine de. Şimdi kilom normal. Kaslı bir vücudum var. Ama hiç kolay ya da hızlı olmadı. Heykel yaparken balyoz değil, çekiç kullanılır. İşin özü bu.

Bu arada salon çalıştıran besyocuları da çok iyi bilirim. Hala göbek yağları için mekik tavsiye edenler var aralarında. Ama gerçekten bu işi bilenler de yok değil.

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.