Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok zor 1 gun yapayım dedim obur gün zor yürüdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Kilo vermede işe yarar ama SABIRLI olman lazım zira bu program insanın adeta pestilini çıkarıyor :D İndirme için link vermek galiba yasaktı bilemiyorum ilk sayfalarda verilmiş olabilir. Bulamıyorsanızsırayla GOOGLE, YANDEX vs gibi arama motorlarına "Insanity Workout indir" falan diye yazın bulursunuz :D
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Programı indireli 3 sene falan olmuştu ama ilk geçen sene yapmaya başlamıştım. P90X ve Insanty yi sadece birer kere yaptım. P90X in ilk videosuna 35 dakika dayanabildim :) Ama Insanity Workout un 25 dakikalık FIT TEST bölümüne ise gücüm yetmed i Üstelik vücudumun her yeri 3 gün boyunca ağrıdı resmen ve ben de bıraktım. Şimdi 1 Ağustosta yeniden başlayacağım ama bu sefer pes etmeden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUCi35

Programı indireli 3 sene falan olmuştu ama ilk geçen sene yapmaya başlamıştım. P90X ve Insanty yi sadece birer kere yaptım. P90X in ilk videosuna 35 dakika dayanabildim :) Ama Insanity Workout un 25 dakikalık FIT TEST bölümüne ise gücüm yetmed i Üstelik vücudumun her yeri 3 gün boyunca ağrıdı resmen ve ben de bıraktım. Şimdi 1 Ağustosta yeniden başlayacağım ama bu sefer pes etmeden :)

baslarda zorda zamanla alisiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

quote:

Orijinalden alıntı: YUCi35

baslarda zorda zamanla alisiyoruz

ZOR demek hafif kalır. Komando eğitimi yapsam bundan daha kolaydır kesin :D

• 4 senedir belirli aralıklarla yaptığım program. Her defasında en az 40 gün yaparım ama %100 videodakiler gibi değil tabiki her yapışımda da 10kilo verdirtir bana. Şuanda yapıyorum.
    Şimdi şöyle;
    1- Program kesinlikle ve kesinlikle ve tekrar kesinlikle ZOR DEĞİL. Spora ben bunu bitiremem derseniz gerçekten bitmiyor. İlk başladığımda en fazla 20dakka dayanabiliyordum şimdi tamamını yapabiliyorum. Beni kısıtlayan burdaki yorumlara bakaran ön yargılı davranmamdı kimse ben bitiremedim demiş bende bitiremem diye ön yargılı girmiştim olay nitekimde bitiremiyordum. Sonra bir sabah vahi geldi galiba lan dedim bugün bitirece ölsemde bitirecem dedim ve o günkü programı 45dakka yaptım ve bitirdim. O gün bugündür yarım bıraktığım gün yok. Spora ben bunu yaparım diye başlayın. Gerçekren çok çok zor değil.

İlk başlangı aşamasında 2hafta daha basit programlar yapın ve vücudu hazırlayın. Pat diye başlayınca vücut sapıtıyor. Yooutubede tonla var. Beginer workout yazın 30 dakikalıklardan bir tanesini 2hafta uygulayın sonra bu insanitye başlayın.

Başladınız diyelim olmuyor en fazla 20 dakka yapabilyorsunuz diyelim. Bir sonraki gün 22 dakka yapın. Bir kaçgün 22 dakka yapıp sonra 23 dakka yapın 4-5 günde bir 1-2dakka kendnizi geliştirin.

Spor sonunda o esneme hareketlerini kesin kesin kesin yaptın. Tekrar söylüyom kesin yaptın. Ertesi güne sizi hazırlar ve daha dayanıklı olursunuz ben 20 dakka dayanabidiğim dönemde soğuma yapmazdım ertesi gün her yerim ağrır daha başlamadan yorulurdum

Hadi kolay gelsin. TEKRAR SÖYLÜYORUM MENTAL OLARAK PROGRAMIN ZOR OLMADIĞINA İNANDIRIN KENDİNİZİ. HOŞ ZATEN ZOR DEĞİLDE.

• 1 agustos itibariyle başlamayı dusunuyorum 3-4 gün kondisyon depolayım yoksa yapamam sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1 Ağustostan itibaren başlayacağım ve herhangi bir ön hazırlık yapmayacağım. Yalnızca çalışma sırasında ayağımda spor ayakkabı olacak. Zira egzersiz içinde hoplama zıplama hareketleri var ve çıplak ayakla bunları yaparsam kas ve kemiklerde ciddi hasar oluşabilir.
  • İndirme linkleri ölmüş :(

• Arkadaşlar bugün itibari ile ilk ayımı doldurdum ve 6 kilo verdim. Daha fazla verebilirdim belki ama ekmeği kesmeme gün içinde düzenli beslenmeme rağmen akşam 8 den sonra kesinlikle yemek yememe kuralına uymadım. Maalesef kaçamaklar yaptım. O yüzden heralde bu verdiğim kiloyu kıyafetlerimden bile anlamadım.
    Yarın recovery week'e başlıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım. Kaçamak vs yok! Kurban bayramına kadar işi çok sıkı tutucam. Bu programla birlikte yine hiit ayarında yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
    Bu arada sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara. Ben ilk günlerde çok zorlandım ağrılar yaşadım ama son haftalarda o ağrı kalmasada zorlanmalarım devam etti. Daha hiç bir gün full bitiremedim. Yani onlar bi harekete başladıklarında ben yarıya kadar gelip tıkanıyorum onlar sonlandırıyor. Yeni harekete geçince yine katılıyorum götürebildiğim yere kadar dayanamayınca bırakıp dinleniyorum. Bu normal mi?

• Beyler Allah aşkına destek Beach Body nin sitesine bir girdim belki var 20 tane program hepsi birbirine benziyor. 115 kiloyum birkaç ay içinde sıkı bir diyet ile ciddi bir kilo kaybı yaşamak istiyorum günde çift antrenman yapacağım sabah için Focus T25 düşünüyorum ısınma maksatlı akşama da daha ağır birşey ama dediğim gibi bir sürü var envai çeşit. Bana aralarından en iyisi olduğunu düşündüğünüzü önerebilir misiniz:

-Focus T25
    -Insanity
    -Insanity: Asyhlum Vol.1
    -Insanity: Asyhlum Vol.2
    -Insanity: MAX 30

-P90
    -P90X
    -P90X+
    -P90X2
    -P90X3

şimdi bu konuda gerçekten bilgili birileri varsa sabah T25 in sonrasında akşama aralarından birini yap diyeceğiniz veya T25'i de yapma başka iki tanesini yap falan diyeceğiniz birşey varsa çünkü baya bir kafam karıştı bu kadar program görünce cevaplarsanız sevinirim teşekkürler :)

• Bunların hepsi kilo kaybına yönelik programlar ancak ben insanity öneririm. Diğerleri gibi sıkıştırılmış bir program olmaması ve dinlenmek için araların olması, ilk ay için vücudu hazırlayıp ikinci ay ağırlaşması ve hakkıyla yapıldığı takdirde gerçekten kilo verdirmesi sebebiyle. Diğerlerinde süre kısa olmasına rağmen temponun hızlı olması nedeniyle vücut çok zorlanıyor ve kısa sürede pes edebiliyor insan. Sağlam bir diyet yapacaksanız günde iki antrenman sizi oldukça zorlayacak ve yine pes etmenize sebep olacaktır. o yüzden sadece insanity yaparak ve sağlam bir diyetle (aç kalmadan) ciddi kilolar verebilirsiniz. İnsanity sonrası kas toparlaması ve kilo kaybına devam etmek için p90x yapabilirsiniz. işin sırrı motivasyondur. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliest

Arkadaşlar bugün itibari ile ilk ayımı doldurdum ve 6 kilo verdim. Daha fazla verebilirdim belki ama ekmeği kesmeme gün içinde düzenli beslenmeme rağmen akşam 8 den sonra kesinlikle yemek yememe kuralına uymadım. Maalesef kaçamaklar yaptım. O yüzden heralde bu verdiğim kiloyu kıyafetlerimden bile anlamadım.
    Yarın recovery week'e başlıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım. Kaçamak vs yok! Kurban bayramına kadar işi çok sıkı tutucam. Bu programla birlikte yine hiit ayarında yürüyüş yapmayı düşünüyorum.
    Bu arada sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara. Ben ilk günlerde çok zorlandım ağrılar yaşadım ama son haftalarda o ağrı kalmasada zorlanmalarım devam etti. Daha hiç bir gün full bitiremedim. Yani onlar bi harekete başladıklarında ben yarıya kadar gelip tıkanıyorum onlar sonlandırıyor. Yeni harekete geçince yine katılıyorum götürebildiğim yere kadar dayanamayınca bırakıp dinleniyorum. Bu normal mi?

Hocam çok mu zorladı? Kaçtan kaça düştün

• quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

Bunların hepsi kilo kaybına yönelik programlar ancak ben insanity öneririm. Diğerleri gibi sıkıştırılmış bir program olmaması ve dinlenmek için araların olması, ilk ay için vücudu hazırlayıp ikinci ay ağırlaşması ve hakkıyla yapıldığı takdirde gerçekten kilo verdirmesi sebebiyle. Diğerlerinde süre kısa olmasına rağmen temponun hızlı olması nedeniyle vücut çok zorlanıyor ve kısa sürede pes edebiliyor insan. Sağlam bir diyet yapacaksanız günde iki antrenman sizi oldukça zorlayacak ve yine pes etmenize sebep olacaktır. o yüzden sadece insanity yaparak ve sağlam bir diyetle (aç kalmadan) ciddi kilolar verebilirsiniz. İnsanity sonrası kas toparlaması ve kilo kaybına devam etmek için p90x yapabilirsiniz. işin sırrı motivasyondur. kolay gelsin.

Malum Ekim gibi okullar açılacak bi 10-15 kilo ilk etapta vermek istiyorum üzerimde ki şu ölü toprağını atıp sonra da hedefim yaza kadar P90X leri sıra sıra yaparak 65-70 lere düşmek o yüzden çift antrenmana zorda olsa alışmak ve bu işi sonuna kadar devam ettirmek istiyordum :) Insanity yaklaşık 50dk, max30 adı gibi 30dk asyhlum serilerini bilmiyorum sanırım onlar insanity ve max ten birkaç tık daha üstteler ve arka arkaya yapılmalıalr vol.1 vol.2?

Mesela P90X te 45-50dk ama P90X3 te yarım saate fikslenmiş acaba 30dk ya sıkıştırılması -vücudun yorulması dışında- kilo verme açısından daha mı iyi yoksa daha mı kötü tam onu anlayamadım eğer aynı programlar gibi Insanity atıyorum 2007 model ve 50dk ama "max30" programı 2010 model ve 30dk ise kafam otomatik olarak haa demek ki adam programı daha günümüz şartlarına adapte etti ve optimize etti diyorum mantıken gereksizleri çıkardı vs vs o yüzden kafam gidip geliyor onlara

• Sıkıştırmanın mantığı özellikle çabuk sıkılan amerikalıları programı özendirmek ve basitlik algısını oluşturmak. Bunun yapabilmek için tempoyu hızlandırmış shoun t. Ben insanity yi bitirdikten sonra max30 denedim ve olmadı. O tempo beni daha çok yordu ve bırakmak zorunda kaldım. Hareketler kısmında pek bir fark yok sadece ısınma ve soğuma kısımlarında mantığı biraz değiştirmiş . En nihayetinde hareketin olduğu her yerde kilo kaybı illa ki olacaktır. Tercih size kalmış.

• Bu programı yapanlar ilk ay ne kadar kilo verdiniz

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    107'de 101 e düştüm ilk ay. Şuan recovery weekteyim ilk aya göre daha rahat. 2. Ay zorlanırım gibi geliyor. İlk aydan bahsettiğim sorunda tüm videoyu yapamıyor oluşum. Mesela jumpimg jacks diyelim, atıyorum 50 sn yapılıyorsa ben 30 sn yapıp kalp çarpıntısı ile yoruluyorum. Onlar 50 sn ye tamamlayıp bitirene kadar bekleyip (yani dinlenip) onlarla birlikte yeni harekete geçiyorum. Ama tabi ilk günler çok çok daha kötüydüm. Daha sık molalar tıkanmalar vs. Kendimi de onlar bu vücutla yorulup zorlanıyorlarsa benimki normal diyerek motive etmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkbsb -- 3 Ağustos 2016; 3:20:58 >
  • Şu an 6 günüm kaldı. Çok büyük faydalarını gördüm. Bisiklet de sürdüğüm için bazı günler yapamadım ama kaldığım yerden ertesi gün devam ettim. İnsanity bitince asylum 1 ve 2 yapacam sırasıyla.
  • Şuan 11. Gündeyim ama başladığım günden beri bir değişim olmadı.Her gün farklı saatlerde yapıyorum bunun etkisi olabilirmi acaba ?Kilom 77 hedef 74 bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Şuan 11. Gündeyim ama başladığım günden beri bir değişim olmadı.Her gün farklı saatlerde yapıyorum bunun etkisi olabilirmi acaba ?Kilom 77 hedef 74 bakalım ne olacak

Biraz sabırlı ol ilk sonuçları ikinci hafta bittikten sonra yani üçüncü haftadan itibaren alırsın ve sen daha 11. gündesin :)
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.