Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pozza

herkese selamlar

spor yapmak istiyorum ama salona gidecek vaktim de butcem de yok bu aralar. uzun suredir dokumanlar okuyodum zaten ama bir turlu adam akilli baslayamadik iste anca uzaktan takio ediyoruz.

beslenme programi vs. yaptim kendime kilo almaya yonelik. o konuda sikinti yok da bu programlardan hangisi kutle kazanmaya elverisli acaba? p90x kilo vermek icin diyorlardi. insanity icin de aynisi denmis son 1-2 sayfada. hacim kazanmak icin yapilacak bir spor programi var mi bu tarz?

evde sinav-mekik-squat'a basladim. ama bunlarla ne kadar gelisim olur supheliyim. salon kadar olmasa da bu tarz bir program varsa gelisim gosterebilecegim baslayayim.

tavsiyeleriniz icin tesekkurler simdiden

Insanity kesinlikle kütle kazanmaya Yönelik olamaz. Fazla hareket ediyorsun cok kalori yakıyorsun. Bu yağların yakımı demek. Tabi bunun yaninda protein de yakacaksın. Gunluk aldığın besinlerle de protein kaybını önlersin ama bi de bunun üzerine kas ve hacim kazanmak istiyorsan insanity senin icin uygun olmaz. P90x hakkinda Ayrıntılı bilgim yok yanlis yonlendirmeyeyim. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12. Gunu tamamladım 3 arkadasim zayiflamissin demeye basladi bile :) 180 cm 80.5 kilo

• Bu yazı tekrar başlayacağım, 2 sene önce 15 gün civarı yapmıştım ona rağmen gerkeçten çok iyi gelmişti bana çok fit hissetmiştim

• İNDİRME LİNKLERİ

P90x3 Deluxe

Insanity Workout

Body Beast

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesse James -- 16 Mart 2015; 11:52:53 >

• Öneri İstyorum

Arkadaşlar ilk gün mesajımı alıntılıyacaktım ama gerek kalmadı :(
    İlk üç haftayı eksiksiz yaptım.Bir hafta ailemin yanına gittim 5. günü tartıldım 94'den 88 olmuştum.Şimdi eve tekrar döndüm iki haftayı tamamladım yani ilk ayın son haftası ve recovery week bugün tartırdım 94 olmuşum.Acayip moralim bozuldu.Önerilerinizi bekliyorum.Sadece 3 gün vs. çok yedim arkadaşlara fastfooda gittik iki ilk üç haftada yerdim hiç sıkıntı etmezdim.Bacak kaslarımda gelişme var ama bu kadar kas yapılmaz.vs. Sizce durum nedir. İkinci aya başlıyacaktım morailm bozuldu. Önerilerinizi bekliyorum.
  • daha önce 22.gune kadar yapıp bırakmıştım bıraktığımdan beri 7-8ay geçti üstüne kilo aldım bugun 2.günü bitirdim 174boy 100kilo hayatım kaydı resmen eskidende zorlanıyordum bukadar zorlandığımı hatırlamıyorum zaten onlara uyamıyorum ,umarım bitirebilirim aşırı yoruluyorum 3ay sonra pmyo mülakatım var 75e falan inersem süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Ben 63 günde 15 kg verdim ve 4 beden dar giymeye başladım. Şuanda programı 2. kez yapıyorum. Program kondisyon, sıkılaşma ve kilo vermeye yarıyor. Belim 16cm kadar inceldi. Sizde de göbek kalmayacaktır

beslenmem nasıldı acaba,bide sabah aç karnamı yapıyordun?
  • Arkadaşlar merhaba. Şubat 2014'te zayıflamak için yola çıktım. İnsanity başladım birkaç gün yaptım bıraktım. Sonra birkaç ay sonra yine aynı başladım bıraktım. Toplam 1 hafta yapmışımdır belki. Sonra arada yürüyüşe falan çıkıyordum. Toplam 1 ayı bulmamıştır yaptığım spor. Bu şekilde 83 kilodan 60 kiloya düştüm 4 ayda. Sporla zayıflamadım sadece yediklerime dikkat ederek ve hayatımı hızlandırarak zayıfladım. Haziran 2014'te zayıflamak işlemim bitmişti. Ondan sonra zayıflama işlemini yavaşlatarak dengeye soktum. 58 kg 'da sabitledim gibi. Arada 60 üstüne 61-62 çıktım sonra tekrar 58' e indirdim kilomu. İstediğim gibi oynayabiliyorum bunu keşfetmek çok güzel birşey :) Bunlar rakamsal olaraktı. Vücut olarak rakamlardan çok daha büyük değişim oldu. 83 kg fazla görünmesede önümdeki göbek inanılır gibi değildi. Neyseki şimdi ondan eser yok. Bel çevresiyle ve alt karın bölgesi ile ilgili bir sorum var. Göbek deliği üstünden ölçüm yaptığımda 78 cm ise göbek deliği altından ölçtüğümde 2-3 cm fark var yani 80-81 cm falan oluyor. Dışarıdan görüntü olarak asla kötü bir görüntü yok zaten 2-3 cm o kadar farkedilir değil ama sonuçta bunu ben biliyorum ve kafama takılıyor. O alt karın bölgesindeki farkı nasıl yok ederim. Bunun hakkında bir fikriniz var mı? Yürüyüş ve karın hareketleri faydası olur mu? Benim amacım sağlıklı yaşamaktı ve amacıma ulaştım. O yüzden bu ağır sporları yapmak yerine günlük yürüyüş ve birkaç hareket daha mantıklı geliyor. Alt karındaki o fark nasıl yok edilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bubora -- 6 Nisan 2015; 15:30:45 >

• Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugun başladım.Fit testi tamamladım.Bir iki sorum var.Mesela ilk 10dkyı hakkını vererek yaptım.Sonraki 10dknın yüzde 40nı falan tam anlamıyla tamamladım.Gerisi zaten esnemeydi.Videodaki kişiler kadar nizami yapamıyorum.Mesela adamnlar bacaklarını nerdeyse omuzlarına değdirecek ben anca diz hizasını ulaşabiliyorum.Ayrıca ilk 10dan sonra nerdeyse her etkinlik bittiğinde nefes nefese kalıyorum.Bunlar normal mi ?

Ayrıca kendime şöyle bir liste hazırladım.Yurtta kaldığım için bunlarla idare edicem

Kahvaltı:1 kase sade mısır gevreği şekersiz çay
    Öğle:1 tabak et veya sebze yemeği ,1 tabak makarna veya pilav,yoğurt veya ayran,salata veya meyva
    Akşam:Izgara tavuk,köfte vb ızgara ürünleri , ayran, azıcık salata ve pilav ( 2kaşık kadar), birazcık pide (pide ekmek tarzı olanlardan kıymalı değil).bunun dışında nerdeyse şeker kullanmıycam.Önerilerinize açığım.Hem beslenmöe açısından hem insanity açısından

Boyum:1.75-1.80 arası tahmini kilomda 97 98 civarı

• tarican10 kullanıcısına yanıt
    eğer spor geçmişin yoksa nefes nefese kalman normal,zaten spor geçmişin olsa bile bu durum gerçekleşebilir.

yalnız şu çay içmeyi bırakın arkadaşlar,ya da minimum düzeye indirin.

çünkü çay yediklerinizdeki demiri öldürür,bizim memleketteki çay tutkusunu anlamıyorum.

hele bu facebook,twitter vb yerlerde çayı o kadar büyüttüler ki,kızlar bile kahvedeki ökkeş dayı gibi çaya abanıyor.

çay yerine illa bir şey içeceksen su iç,ekmeği de kes ya da pide tarzı olanını yani artık ne yiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

eğer spor geçmişin yoksa nefes nefese kalman normal,zaten spor geçmişin olsa bile bu durum gerçekleşebilir.

yalnız şu çay içmeyi bırakın arkadaşlar,ya da minimum düzeye indirin.

çünkü çay yediklerinizdeki demiri öldürür,bizim memleketteki çay tutkusunu anlamıyorum.

hele bu facebook,twitter vb yerlerde çayı o kadar büyüttüler ki,kızlar bile kahvedeki ökkeş dayı gibi çaya abanıyor.

çay yerine illa bir şey içeceksen su iç,ekmeği de kes ya da pide tarzı olanını yani artık ne yiyorsan.

Çayi ve pideyi kesicem.Başka oonerebileceginiz bisey var mi ? Birde bazi hareketleri nizami yapamiyorum videoda mesela bacaklari nerdeyse karin hizasina kaldiriyorlar ben anca diz hizasina kadar

• Pilavı bırakmalısın özellikle pirinç pilavını şeker oranı çok yüksek buda kilo vermeni yavaşlatır.

=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 7 Nisan 2015; 11:39:41 >
  • tarican10 kullanıcısına yanıt
    hareketler konusunda sen elinden geleni yap,zaten zamanla daha doğru yaptığını göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizz19

hareketler konusunda sen elinden geleni yap,zaten zamanla daha doğru yaptığını göreceksin.

bende 101 kiloyla başladım boy 174 kilo fazla olduğu için ilk 2hafta fit test yapım dedim 2.haftayın sonuna geldim ama belimde ağrı oluştu ve bazen ellerde karıncalanma oluyor sence ara verimmi sizde oluyormuydu böle önceden bel fıtığımda vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Pilavı bırakmalısın özellikle pirinç pilavını şeker oranı çok yüksek buda kilo vermeni yavaşlatır.

=)

Pilav yerine corba tuketsem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

quote:

Pilavı bırakmalısın özellikle pirinç pilavını şeker oranı çok yüksek buda kilo vermeni yavaşlatır.

=)

Çorba gayet sağlıklı tüket tabi yemek yerken sıvı tüketme(yemekten 30 dakika öncesi ve sonrasında tüketme.)

=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 7 Nisan 2015; 14:23:48 >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    bence bir doktora görün,bel fıtığı zaten başlı başına sorun bu olay için.
  • quote:

quote:

quote:

=)

Çorba gayet sağlıklı tüket tabi yemek yerken sıvı tüketme(yemekten 30 dakika öncesi ve sonrasında tüketme.)

=)

Son birsey daha :)

Hareketleri yaparken bacaklarimda kas yorgunlugu gibi degolde metal giriyormus gibi bir his oluyor bel agrisi oluyor birazda normal miidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

=)

=)

Son birsey daha :)

Hareketleri yaparken bacaklarimda kas yorgunlugu gibi degolde metal giriyormus gibi bir his oluyor bel agrisi oluyor birazda normal miidir

Bu güzel bir şey kasların uzun zamandır tembelliğe alıştığı için antremanlarından dolayı laktik asit birikiyor antremanlarına,egzersizlerine devam ettikçe bu ağrılar sızlamalar geçecektir çünkü kasların gelişiyor.

=)

• quote:

Orijinalden alıntı: bubora

Arkadaşlar merhaba. Şubat 2014'te zayıflamak için yola çıktım. İnsanity başladım birkaç gün yaptım bıraktım. Sonra birkaç ay sonra yine aynı başladım bıraktım. Toplam 1 hafta yapmışımdır belki. Sonra arada yürüyüşe falan çıkıyordum. Toplam 1 ayı bulmamıştır yaptığım spor. Bu şekilde 83 kilodan 60 kiloya düştüm 4 ayda. Sporla zayıflamadım sadece yediklerime dikkat ederek ve hayatımı hızlandırarak zayıfladım. Haziran 2014'te zayıflamak işlemim bitmişti. Ondan sonra zayıflama işlemini yavaşlatarak dengeye soktum. 58 kg 'da sabitledim gibi. Arada 60 üstüne 61-62 çıktım sonra tekrar 58' e indirdim kilomu. İstediğim gibi oynayabiliyorum bunu keşfetmek çok güzel birşey :) Bunlar rakamsal olaraktı. Vücut olarak rakamlardan çok daha büyük değişim oldu. 83 kg fazla görünmesede önümdeki göbek inanılır gibi değildi. Neyseki şimdi ondan eser yok. Bel çevresiyle ve alt karın bölgesi ile ilgili bir sorum var. Göbek deliği üstünden ölçüm yaptığımda 78 cm ise göbek deliği altından ölçtüğümde 2-3 cm fark var yani 80-81 cm falan oluyor. Dışarıdan görüntü olarak asla kötü bir görüntü yok zaten 2-3 cm o kadar farkedilir değil ama sonuçta bunu ben biliyorum ve kafama takılıyor. O alt karın bölgesindeki farkı nasıl yok ederim. Bunun hakkında bir fikriniz var mı? Yürüyüş ve karın hareketleri faydası olur mu? Benim amacım sağlıklı yaşamaktı ve amacıma ulaştım. O yüzden bu ağır sporları yapmak yerine günlük yürüyüş ve birkaç hareket daha mantıklı geliyor. Alt karındaki o fark nasıl yok edilir?

Insanitynin icinde karin programi var Insane abs ve cardio abs ayrica t25in karin programi var bana daha iyi gibi geldi. Duzenli spor veya insanity gibi bir program da yapabilirsin cunku karin butun yapilan antrenmanlarda calisir. Spor olarak sadece karin bolgesine veya tek bir bolgeye yogunlasmak cok anlamli degil ama seninki biraz takinti olmus. Benim tavsiyem duzenli spor yap ve karnina yemek yedikten sonra degil spor yaptiktan sonra bak.

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.