Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
350.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben indirmedim ama webde baktigim 2 programdan 1i standart digeri ab maximizer yani karin bolgesine yogunlasilan program....

Ben de T25 ilk haftayi bitirdim ve ab intervals insanity cardio absine gore cok daha iyi geldi. Bacaklara yuklenilen gunler insanity'ye gore kolay geciyor ama total body circuit ile ab intervals zorladi. Tabi benim 15 kilo fazlam var fit birine cok kolay da gelebilir. Bir de speed gununde maymuna dondugumu soyleyebilirim hareketler biraz komplike yapmadan once izlemek lazim. Ama butun antremanda cant touch this dansi yaptiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefioxa -- 4 Şubat 2015; 14:06:48 >
  • Ben de uzun süre eskisini yapmıştım, şimdi yenisini görünce merak ettim, acaba farkı ne?
  • Max 30 reklamina baktim ama bence bunlar satis politikasi hareketler asagi yukari ayni sadece kombinasyonlar degisiyor.
    Normal insanityden sonra cikan 3. program. Insanity asylum ve focus t25 var bir de shaunt tarafindan yapilmis....
    Mesela p90xten sonra cikan p90x2 bence tamamen gereksiz, p90x3 de t25 gibi kisaltilmis program, bir de tony horton ile challenge vardi bu da sanirim onun karsiti.
  • mefioxa M kullanıcısına yanıt
    iki insanity bi p90 bitirdim 4.5 ay ara verdim ve iki hafta once t 25 e basladim sonucu soyluyorum her hareketi onlarin yaptigi gibi yapabiliyorum adet duzen vs hepsi ayni hatta fazla yaptiklarim bile var ama asla kolay yapiyorum diyemem xunku sporun sonunda nefes alma konusunda cigerlerim bes kat daha fazla caba sarf ediyor oyle boyle nefes nefese kalmiyorum .d fit biri yapar ama kolay yapmak icin benim gibi o 4.5 aylik arayi vermemeleri gerekiyor aliskin olmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 dakika yogun antrenman yapmak tabi ki de zorlar ancak kas agrisi olmamistir diye tahmin ediyorum. Ben %100 yaptigimi soyleyemesem de kas agrisi olmadi speed ve cardio programindan sonra. Ama total body circuitten sonra gogus ve karin arasindaki kaslar 3-4 gun agridi. Tahminen daha once cok az calistirmisim bu kaslari.... Sadece double gunde saglik sorunu nedeniyle tek antrenman yaptim. 1-2 hafta devam edip insanity ile hybrid bir program yapmayi dusunuyorum da salonda spor yapmaktan gina geldi...
    kas agrisi oluyor sonucta 4.5 ay hic bisey yapmadan yatan br vucut soz konusu ilk iki gunden sonra her hangi bir sorun kalmadi nefeste yavas yavas aciliyor zaten

• 4.5 ay da kisa degil ama 200 gun civari da insanity ve p90x yaptiktan sonra vucut daha uzun dayanir diye dusunuyordum...
    Bu arada ben p90xi eve dumbell ve barfiks almak istemedigim icin denemedim ama denemek istiyordum ancak vucut gelistirme konusunda okudugum yazilardan sonra p90x'in mevcutta kas kutlesi olan insanlar icin uygun olacagini dusunmeye basladim. Peki siz p90xten yeteri kadar verim alabildiniz mi?
    ben ust ıkı karın kasını cıkarmıstım bence p90 daha verımlı gecmıstı benım ıcın ama hareketlerı tam yapabılmemı saglamıstı ınsanıty
  • Ben yanlis anladim heralde sizin yaptiginiz p90 miydi benim aklim direk p90xe gitti cok populer oldugu icin...
    P90x yaptim x i genelde yazmiyorum nedense bu arada 4.5 ay cok uzun bir sure iki gunluk kas agrisi cok normal

• Bir de p90 var cunku P90xin light versiyonu onu yaptigini dusunmustum.
    P90x'in yeteri kadar yararli olmayacagini dusunmemin nedeni ise kas kutlesi kazanma amacli yapilmis bir program oldugunu soyluyor fakat 0dan baslayan bir kisinin hem kilo verip hem kas kutlesi kazanmasi zaten imkansiz. Bu programin bence esas amaci definition yani kaslari parcalamak ve belirginlestirmek. Ancak bunu da yapmak icin mevcut kas kutlesine sahip olmak lazim. Kas kutlesi kazanmanin da temel prensipleri belki 20 yildir degismedi. Kisa sureli ve agir antrenmanlar, uzun dinlenme sureleri ve yuksek kalorili diyetler ve dogru agirliklar... Mesela barfiksler bu programi yapanlarin cok buyuk bir bolumune gore cok agir bir hareket...

Bu yuzden insanity'nin daha amacina (cardio) uygun oldugunu dusunuyorum ancak insanity de bize Shaun T'yi gosteriyor fakat insanity ile yapabilecegimiz max vucut su fit testteki erkegin vucudu...
  • Selamlar arkadaşlar,

Ben de bir hafta önce P90x3 e başladım, sabahları yapıyorum. (P90x3 = yarım saatlik program)
    Ancak program diğer arkadaşların da bahsettiği gibi az biraz fit olmayı gerektiriyor, modifier örnekler bile çok fit videolarda.

Benim problemim göbek bölgesi ve genel olarak kaslanma, uzun zamandır spor yapmayan biriyim, Dün insanity max30 u indirdim (modifier versiyonlarını da), acaba buradan mı devam etsem?

insanity max 30 u bitirdikten sonra p90x3 daha mantıklı geliyor, birde bunun HYBRID olanını yazmış biri internette.
    http://fitnessyodha.com/hybrid-workouts/p90x3-insanity-max30-hybrid/

Ne yapsam bilemedim insanity den mi devam edeyim?

Yok yok 90x i yaptim istedigime ulasmistim bir tur daha donebilseydim karin kaslarinin hepsini cikarirdim ortaya ama ona zaman ayiramadim okul telasina birazda usendim sikildim sanirim iki insanity bir p90xden bu pazartesi kiz arkadasimla spor salonuna baslayacagim bakalim sevmedigim bir ortam spor salonu ama yinede deneyecegim kilo sorunum yok hamlik sorununu bu iki haftada t25 ile attim kafam rahat hazirim bakalim .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Yok yok 90x i yaptim istedigime ulasmistim bir tur daha donebilseydim karin kaslarinin hepsini cikarirdim ortaya ama ona zaman ayiramadim okul telasina birazda usendim sikildim sanirim iki insanity bir p90xden bu pazartesi kiz arkadasimla spor salonuna baslayacagim bakalim sevmedigim bir ortam spor salonu ama yinede deneyecegim kilo sorunum yok hamlik sorununu bu iki haftada t25 ile attim kafam rahat hazirim bakalim .d

Hcm bu p90x karin kası çıkartırmı

• ilh haftayı bitirdim yarın rest var. her zaman ki gibi ilk gün ki gibi yoran bir program olduğunu hatırladım.ilk hafta aşırı yorgunluk yürüyemem derecesinde ayakların gitmesi yine oldu ama taviz vermemeye çalışarak tamamladım.

Yiyecek öneri istiyorum.
    Süt
    Yoğurt
    gibi tok tutacak yiyecekler farklılık olması adına.Süt içmeyi sevmediğimden nesquik kako tozu katıp içiyorum farklı önerilerde açığım.Şekere düşkünlüğümü az meyve yiyerek azaltmaya çalışıyorum.Öneri bekliyorum.

-----
    insanity 6.gün - eksiksiz devam.
  • Hangisini yaparsaniz yapin saglikli beslenme olmadan faydasi olmayacaktir.
    Bence insanity veya T25 ile baslayin insanity tamamen aletsiz, t25 2. aydan sonra dumbell gerekiyor.
    Yukarida yazdim dusuk kalorili diyetle kas kutlesi kazanilmiyor ancak hangisini yaparsaniz yapin vucut sikilasacaktir. Ozellikle uzun zamandir sporla alakaniz olmadigini gozonune alirsak....

Bu arada karin kasi cikartmak icin oncelikle karin bolgesinde 1 gram yag kalmamasi lazim... Bunun ustune duzenli calisilirsa cikmamasi imkansiz zaten esas mesele oradaki yagi sifirlayabilmek...
  • Ilk olarak nesquik gibi yarari olmayan seker ve yag iceren maddeleri kullanmaman lazim.
    Genel olarak karbonhidrat ihtiyaci tamamen sebzelerden karsilanmali, meyve ve kuruyemis spordan once enerji almak icin yenebilir.
    Haftada 1 gun kesinlikle ciger ve balik yenmesi gerekli. Cunku ikisinde de kaslarin rejenerasyonunu saglayan vitaminler var.
    Diyet programi yapmak ve uygulamak cok zor bir is aslinda o yuzden en iyisi genel olarak dikkat etmek zaten insanity yapiyorsaniz ve genel gunluk islerinize devam ediyorsaniz sadece alkol, seker, hazir gidalar ve unlu mamulleri keserseniz yeterli olacaktir.
  • Selamlar,

Bir önceki mesajımda P90x3 veya insanity max30 arasında kalmıştım.

Şimdi focus t25 ile insanity max30 arasında kaldım.

İndirdiğim çalışmalarda insanity max30 un modifier videoları da olduğunundan, insanity max30 a başlamaya karar verdim.

P90x3 bir hafta bitiyor, pazartesi ilk iş insanity e başlıyorum.

Diyet olarak sadece dikkat ediyorum diyebilirim, ekmek hamur şekerli içecek vs. yok, gün içinde bol su vs.
    Sabah: 2 yumurta beyazı, fındık, kayısı, peynir, zeytin, çay
    öğlen: et yemeği + sebze yemeği.
    ara öğün: çiğ badem + erik kurusu
    akşam: köfte, ızgara olan herşey
    vitamin: sabah - akşam B komplex, C - çiğnenebilir veya sandoz

insanity i sabah yapıcam 6.30 da kalkıyorum, ve spora başlıyorum, sabah sporu ile ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgartel -- 6 Şubat 2015; 12:01:30 >
  • Spordan sonra vucudun en az 1 saat dinlenip isinin normale dusmesi lazim. Ama duzenli olarak yapabileceginiz saat oysa o saatte yapin. Ama aceleyle spor yapip ustune dus ondan sonra durmadan gunluk fiziksel aktivitelere devam edecekseniz uyanma saatinizi geri cekip biraz dinlenme suresi eklemenizi tavsiye ederim.
  • Ne zaman akşam spor yapayım desem illa bir iş çıkıyor yorgun oluyosun vs. benim için sabahtan başkası yalan oluyor :D

Sabah 6.30 dan 7.15 e kadar falan sürüyor, sonra duş, kahvaltı, 7.40 da evden çıkıyorum, 8.00 gibi de işte oluyorum. Evet biraz sıkıştırılmış program gibi. Bu sabah koşanlar falan nasıl yapıyor acaba.

Kalkma saatini 6.15 e çekelim bakalım nasıl olacak!!!
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.