Şimdi Ara

insanları anlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • küçüklükten beri iyi anlaşabildiğim çok az insan oldu , şuanda nerdeyse hiç yok . neden herkes birbiriyle iyi anlaşamıyo neden dışlanıyoruz sonrada psikolojimiz bozuluğuyo ** kopuk yüzünden .

• Benim de anlaştığım kimse yok. Anlaşabileceğim kişilir tabii ki vardır ama çevremde hiç yok. Çevremdekilerin hepsi(kızlar da erkekler de) sabah-akşam instagram'a fotoğraf koyan, devamlı whatsapp'te mesajlaşan tipler. Nasıl anlaşayım ben bu adamlar ile?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes ego sahibi, sen ve ben dahil. büyük sebebi bu. herkes en iyisi, en güçlüsü, en zengini olmaya çalışıyor. biosta ego ayarları yok olsa egoyu minimuma indirip daha yaşanabilir bir dünya yapılabilir.güncelleme şart ama developer ilgilenmiyor.
  • Cikin disari herhangi bir avmye veya cafelere gidin , herkes kasinti , dizi ozentisi , giyin kusam hal ve hareketler yapmacik , geliriyle orantisiz son model telefon , her girdigi ortamda agirligini ortaya koymak isteyen binlerce insan goruceksiniz.

Dipnot: (Konu disina en son kasim 2013te askere gitmeden once mesaj atmistim. Askerden geleli 6 ay olduguna gore 18 ay olmus peh peh peh) :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 birde hiç bitmeyen aşk,sevgili muhabbeti var. Bu insanlar ne zaman gözünü açıp hayatta aşkdan daha ön planda olan seyler olduğunu analayacak acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.