Şimdi Ara

İnsanları nasıl dövmüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mesela yüzünüze baka baka sizi salak yerine koyan, kullanmaya çalışan patronun kafa tasını nasıl çatlatmıyor, çevesini yerinden nasıl çıkartmıyorsunuz?

Yaya geçidinde, arkanızdan gelip, önünüze geçen, ve sizi olduğunuz yerden geriye doğru birer ikişer adım geri gitmek zorunda bırakan gencoyu nasıl kafasını taşlara vura vura dövmüyorsunuz?

Sizi tipinize bakarak yorumlayan ve hasta şikayetinizi ve geçmişinizi dahi dinlemeden, sağlıklı raporu yazan, sosyal hizmet görevlilerinin hakkınızda oluşturduğu raporu bile okumayan doktoru nasıl bütün kaburgalarını kıracak, beyin travması geçirtecek, yüzündeki muhtelif kemikleri kıracak şekilde dövmüyorsunuz?

Askerdeyken koğuşa su basan üst devreleri nasıl doğramayabiliyorsunuz? Yaya geçitlerinde durmayan araçların camlarını nasıl kırmıyorsunuz?

Ben mesela çok mülayim biriyim, anneme sövün sinirlenmem. Alla alla, neden böyle dedi ki, bir sorunu mu var diye düşünürüm. Öte yandan diğer insanlara baktığımda çok sinirliler ve kontrolü kaybetmeye meyilliler. Bu insanların baya baya birbirlerini dövüp dövüp kol bacak kırması, sokakta gördüğümüz her 10 kişiden en az 5'inin koltuk değnekleriyle, alçıyla, boyunlukla, bandajla falan dolaşması gerekiyor. Ben mi yanlış yorumluyorum?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobbes der ki
    İnsanlar doğa durumunda eşittirler
    Eşitlik güvensizliği sağlar
    Güvensizliğin sonucu savaştır

Egemen Yasalar ile insanları sınırlandırmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taş devrinde yaşamadığımız için dövmüyoruz hocam

• sol şeritte önümdeki araçla 1 araçlık mesafe bıraktığım hâlde sağdan gelip milimetrik çabalarla araya girmeye çalışan kişi ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanç ne olacak?

Not worth it.

• Türkiye'de oyunu gerçekten hard modda oynuyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her sabah trafikte yeminler ediyorum, zaten havalar da soğudu iyice bi moralsal olarak düşüşteyim 1 haftadır önüme girene makas atana gereksiz sıkıştırana misliyle cevap veriyorum tampon yapıyorum, zaten kaçamıyorlar da, aslında herkes(en azından benim karşılaştıklarım) farkında mallıklarının ama yine de yapıyolar gerçekten bir gün ya ben birini alacağım ya da birileri beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.