Şimdi Ara

anlamıyorum gerçekten anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gelipte burada bana att yi hemşireliği övmeyin adana da sağlık meslek lisesi okumuş biri olarak söylùyorum çoğu arkadaşım antidepresan alıyor psikolojileri bozuldu çünkü rezil bir arkadaşlar sözel bölümlerde iş yok diyenlere aldırış etmeyin çalışkansanız ve düzenli çalışıyorsanız normal zekalı biri olsanız bile devlette iş bulursunuz.burada sağlıkçılığı övüpte sözel bölümleri kötüleyenler sağlıkçılığın ne kadar rezil bir iş olduğunu bilmiyor!!!nüfusta,bilgi belge reklam.gibi dairelerde mi çalışmak daha rahat hastanedemi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorum yapacak değerli dostları bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen sağlık doktoru bile çok yıpratan bir sektörken daha aşağıdakilere ızdırap oluyor
  • zor iş gerçekten şahsen ben parçalanmış kol bacak kafa görünce dayanamam.
  • adanadandır o
  • bölümüne göre değişir. radyoloji yani görüntüleme teknikerliği on numara bölüm okudum bitirdim. iş yükü yok az çalışma hastayla az münasebet diğer şeylerle uğraşma sıfır. radyasyon bilmem ne diye sallayan olacaktır da ben staj yaptığım dönemde ve sonrasında 1 tane bile buna dair birşey görmedim duymadım. ayrıca beraber okuduğumuz 15-20 yıldır bu işi yapan abilerim vardı. maaşallah hepsi dinç sağlıklı 3er 4er çocuklu. att bölümüne gelirsek kızkardeşim doğuda çalışıyor. bazen laf anlamaz insanlar oluyor olmuyor değil ama genel olarak gayet rahat ve sürekli yattıklarını oturduklarını söylüyor. şehre göre vs değişiyor olabilir att ama kardeşimin durum bu.
  • Genelde garanti iş olarak görülüyor bu bölümler. Kpss'den düşük puanlarla atanabildikleri için.benim ailem de liseye başlarken beni sağlık meslek anestezi bölümüne göndermeye çalışmıştı ama ben istememiştim. (Beni gönderemeyince kardeşimi gönderdiler .) Şimdi olsa yine gitmezdim, herkesin yapabileceği işler değil bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu insanları anlayamıyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bence o senin kişisel problemin. Sağlık meslek hemşirelik mezunuyum aynı zamanda kadrolu hemşireyim. Ve tercih sonuçları belli olursa da inşallah üniversitede hemşirelik okuyacağım.Tamam kabul meslekte çoğu zaman kan gövdeyi götüren vakalar görüyoruz. Ama işini gerçekten seviyorsan. Yaşama mücadelesi veren o insana yardım etmek seni mutlu ediyor. İşinden tatmin olup olmaman senin sevmen ile alakalıdır yani. Masa başı memur olup mutlu olacağının da garantisini kimse veremez. Bu yüzden sözel sayısal değil de herkes hangisinde mutlu olacaksa o işi yapmalı bence. Çünkü mesleğini sevmeyen bir insan ihmal yapıp bir insanın hayatını kaybetmesine sebep olabileceğini de çok iyi biliyorsundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.