Öncelikle herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar uzun zamandır araba bakıyorduk hepsini didik didik inceledik.jettadan yola çıktık superbe mondeoya falan derken insignia 1.4 turboda karar kıldık.yılda ortalama 6000 km yapıyoruz tercihimizin en büyük dayanağı budur.araba daha elimize ulaşmadı.17 jant/sunroof/nehir gri.2001 model 66000 deki boramı da satmayı düsünüyorum ilgilenenler pm atabilir.Selamlar saygılar...
Hayirli olsun
quote:
Orijinalden alıntı: will.i.am
Hayirli olsun
Hayırlı olsun güzel seçim
hayırlı olsun..sıfır mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Alıntıları Göster
Tam "bu devirde benzinli araba" diyecektim ki yıllık 6000 km yaptığını yazmışsın.. Allah'tan kazasız sürüşler dilerim...
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Alıntıları Göster
@will.i.am çok teşekkürler hocam @source çok çok sağolun.Allah cümlemize böyle güzel araç nasip etsin hocam
hayirli olsun bende kullaniyorum tam f/p araci....
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
hayılı olsun. malatya lısın sanırım. hemşeriyiz.
malatyalıyım hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: velican44
quote:
3. malatyalı.. :)
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtıl
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun güzel tercih araca ekstra bişey eklettinizmi standart donanımlı mı alnıdız ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan Paşa
Hayırlı olsun güzel tercih araca ekstra bişey eklettinizmi standart donanımlı mı alnıdız ?
standart donanım gayet yeterli geldi hocam.bir tek 18 jant düşünüyorum o da ileride kısmetse.sunroof var bir de artı olarak
quote:
quote:
standart donanım gayet yeterli geldi hocam.bir tek 18 jant düşünüyorum o da ileride kısmetse.sunroof var bir de artı olarak
Dogrudur araç bu haliylede gayet güzel :) Manuel mi otomatik mi birde fiyat söylerseniz çok makbule geçer.
quote:
quote:
quote:
Dogrudur araç bu haliylede gayet güzel :) Manuel mi otomatik mi birde fiyat söylerseniz çok makbule geçer.
Alıntıları Göster
en iyisini almışsın.hayırlı olsun.
quote:
quote:
quote:
4. malatyalı
bari kaça aldınız bizim de kavuklara işimiz düşerse pazarlık yapabilelim.
quote:
Orijinalden alıntı: mikoli88
en iyisini almışsın.hayırlı olsun.
Alıntıları Göster
@mikoli88 çok sağol hocam.:)
quote:
Orijinalden alıntı: ycgurdal
quote:
quote:
quote:
4. malatyalı
bari kaça aldınız bizim de kavuklara işimiz düşerse pazarlık yapabilelim.
5. Malatyalı, Darendeli Bu arada hayırlı olsun hocam, Alah kaza bela vermesin...
quote:
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar uzun zamandır araba bakıyorduk hepsini didik didik inceledik.jettadan yola çıktık superbe mondeoya falan derken insignia 1.4 turboda karar kıldık.yılda ortalama 6000 km yapıyoruz tercihimizin en büyük dayanağı budur.araba daha elimize ulaşmadı.17 jant/sunroof/nehir gri.2001 model 66000 deki boramı da satmayı düsünüyorum ilgilenenler pm atabilir.Selamlar saygılar...
Hayırlı olsun, liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yapıyorlar? Ne kadara anlaştınız acaba bi mahsuru yoksa tabi.