performans takıntım yok derken aracın performansı sadece son ulaştıığı limitlermidir. 230-240 lara yılda kaç kere cıkıyoruz. otobanda 120 yle kullanırım demişsin. o zaman brodwayda alabilirsin oda senin işini görüyor. bi insigniayla araç solla bi c5 ile o zaman performansa ihtiyacın olacak. yada rampaya vurduğun zaman performansı arayacaksın. yoksa ben 120yi gecmiyorum performans önemli değil diyemezsin. ben insignia kullanıcısı olarak kesinlikle ve kesinlikle öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
Yahu ne Passat'ı arkadaş.Seneye eski kasa olacak piyasada zibil gibi olan bir arabayı bu sene yeni çıkan bir arabaya hangi zihniyet değişir..
passat alıcak olursam yeni kasayı bekliyicem yukarıdada yazmıştım.
şef yakıt vs... takma kafana taktır bi simit depo lpg tamamdır sonuçta ki D segmentinde güncel 2010 insignia accord ve 159 un üstüne araba tanımam passat-massat hikaye hele insignia 1.6 turbo 180 hp mükemmel ötesi... karar senin
konu yakıt sıkıntısı olmasa hiç bir şekilde karşılaştırılmaz
birisi insignia birisi c5 :) dalga geçerler :)
ben tüplü insignia derim eğer insignia çok isterseniz.şunu da düşünün c5 alırsanız aklınızda hep insignia olacak
lpg nizi de gece yarısı doldurursunuz kimse tüplü olduğunu anlamaz
Biraz önce cosmo insignia gördüm aklıma sen geldin.Dedim böyle bir arabayı alma ihtimali varken ne diye düşünüyor bu adam.
Devasa jantları ve kaslı yapısıyla muhteşem duruyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
ben tüplü insignia derim eğer insignia çok isterseniz.şunu da düşünün c5 alırsanız aklınızda hep insignia olacak
Neden dalga geçsinler? C5 de oldukça başarılı bir araçtır.
yakıt önemli değilse insignia. yakıt önemliyse,insignia+lpg.
quote:
Ne alaka Opel uzaydan mı getiriliyor ?
millet uçmuş.arkadaş c5 i gözünüzde ne kadar küçülttünüz.motoru bir kenara bırakın şu 2 aracı bir kıyaslayın.ne var bu insignia da anlamıyorum abartılacak.araba kalıplı bir araba değil c5,mondeo,accordun yanında c sınıfı bir araba gibi kalıyor.iç mekan desek full olanı dışında çok ta albenisi yok(cruze misali)...
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
quote:
Mercedes ve Tata kıyaslaması Mercedes'i uzay aracı yapmaz
yav insan araştırdıkça aklı karışıyor.Şimdide superb elegance passattan bayağa daha donanımlı ve daha ucuz.1.4 tsi o kasa ile nasıl gider acaba?
quote:
quote:
quote:
Cümleye bak Opel'i Mercedes, Citroen'i de tatayla aynı kefede mi tutuyosun. Ne opelin yanında citroen tatadır, ne de citroen'in yanında opel mercedestir. Fanatik olurken komik duruma düşmeyin bari.
Arkadaş abartmış biraz ama bence Insignia her türlü daha üstündür C5'ten
quote:
Orijinalden alıntı: Rice-R
quote:
quote:
quote:
Cümleye bak Opel'i Mercedes, Citroen'i de tatayla aynı kefede mi tutuyosun. Ne opelin yanında citroen tatadır, ne de citroen'in yanında opel mercedestir. Fanatik olurken komik duruma düşmeyin bari.
onu demedim.bir aracın diğerinden üstün olması onun uzay aracı oldugunu göstermez anlamında dedim.bi arkadaş onu ima etmememe rağmen öyle bir şey söyledi de ..burda herkes citroenle tatanın bir olmadıgını bilir.sadece cümleyi istediğin gibi okumakla ilgili bu :) sırf farkı anlamak için elini cama dayayıp direksiyon farkını görmek bile yeterli her şey için.
yılda 10.000 km birşey değil
opel 100 km de ortalama 8 lt. yakar 10.000 km de 800 lt. benzin demek bu bugün kü lt fiyatıyla 3.60tl. shell = 2780 tl.
citroen 100 km de ortalama 6 lt. yakar 10.000 km de 600 tl motirin demek bu bugünkü lt fiyatıyla 3.04tl. VP Diesel shell = 1824 tl.
yıllık arasındaki TL. farkı 956 tl.
citroen 61.000 tl. (acılır tavan vs.vs.)
opel 61.000 tl
fark ortada yıllık 1000 tl tüketim farklı oluşuyor
opelin daha performanslı daha iyi yoltutuşa sahip olması daha geniş ve ergonomik olması görünümünün citroenden daha iyi olması da küçük detaylar
insignia demiştim ama superb elegance donanımı da incelenmeli.
İki aracın da içinde bulundum At eşşek farkı yok 2si de D sınıfı arabası. Kendini farklı hissetmeyi deniyorsan tabi, pek birşey diyemeyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
opel 100 km de ortalama 8 lt. yakar 10.000 km de 800 lt. benzin demek bu bugün kü lt fiyatıyla 3.60tl. shell = 2780 tl.
citroen 100 km de ortalama 6 lt. yakar 10.000 km de 600 tl motirin demek bu bugünkü lt fiyatıyla 3.04tl. VP Diesel shell = 1824 tl.
C5 in 6 litre yaktığı yerde insignia rahat 9-10 litre yakar.
bu konudanda 1 adet insignia fanatiği çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
quote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
C5 in 6 litre yaktığı yerde insignia rahat 9-10 litre yakar.
ortalama diyorum
opel şehir içi 10-11 lt tüketiyor
şehir dışıda 6-8 arası oynuyor
citroende şehir içi 7-8 lt tüketiyor
şehir dışıda 5-7 arası oynuyor tüketimleri aracların