Şimdi Ara

Insignia 2.0 CDTI & Accord 2.0 Exe. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cruze dizel de bildiğim kadarıyla insignia ile aynı motoru kullanıyor.ben sıfır cruze hatchback 2000 motor otomatik 163 beygir 320 tork aracı sıfır olarak 2.5 ay önce 46.500 tl ye aldım..Siz okadar fazla parayı adı sadece opel olacak diyemi vereceksiniz.?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Cruze dizel de bildiğim kadarıyla insignia ile aynı motoru kullanıyor.ben sıfır cruze hatchback 2000 motor otomatik 163 beygir 320 tork aracı sıfır olarak 2.5 ay önce 46.500 tl ye aldım..Siz okadar fazla parayı adı sadece opel olacak diyemi vereceksiniz.?????

ayni motoru kullanan her arac ayni para mi oluyor?

cruze ile insignia arasinda daglar var, bi kere en basta cruze bi alt sinif. kiyaslanmaz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Cruze dizel de bildiğim kadarıyla insignia ile aynı motoru kullanıyor.ben sıfır cruze hatchback 2000 motor otomatik 163 beygir 320 tork aracı sıfır olarak 2.5 ay önce 46.500 tl ye aldım..Siz okadar fazla parayı adı sadece opel olacak diyemi vereceksiniz.?????

cruze ile insignia arasinda daglar var, bi kere en basta cruze bi alt sinif. kiyaslanmaz bile.

Böyle çok bilen adamlara hayranım zaten... ülkemizdede zırt pırt ortaya çıkarlar heryerde bu tür bilgiçler..Sizin o çok bilmiş havanızla başka kefeye koydugunuz o İnsignia nın şuan fiyatı 96.300 ve aynı motoru kullanan abs sinden esp sinden 8 hava yastığından vs vs vs ıvır zıvırına kadar herşeyi aynen barındıran diğer aracın fiyatı 46.500 tl ....Bana değil siz; Dünyanın tüm bilgiçlerini getirseniz aradaki 50.000 tl lik farkı izah edemezsiniz...Ama bilgiçlik seviyesi yüksek(!) kişiler gider 50.000 tl farkı verip o aracı alırlar..Gerçi alsınlar bana göre hava hoş onlar o parayı o araca bayılsınlarki hemen her bakımdan eşiti diğer aracı biz 46.500 tl ye alabilelim değilmi sonuçta bir anlamda bizi sübvanse ediyorlar nede olsa

• quote:

Böyle çok bilen adamlara hayranım zaten... ülkemizdede zırt pırt ortaya çıkarlar heryerde bu tür bilgiçler..Sizin o çok bilmiş havanızla başka kefeye koydugunuz o İnsignia nın şuan fiyatı 96.300 ve aynı motoru kullanan abs sinden esp sinden 8 hava yastığından vs vs vs ıvır zıvırına kadar herşeyi aynen barındıran diğer aracın fiyatı 46.500 tl ....Bana değil siz; Dünyanın tüm bilgiçlerini getirseniz aradaki 50.000 tl lik farkı izah edemezsiniz...Ama bilgiçlik seviyesi yüksek(!) kişiler gider 50.000 tl farkı verip o aracı alırlar..Gerçi alsınlar bana göre hava hoş onlar o parayı o araca bayılsınlarki hemen her bakımdan eşiti diğer aracı biz 46.500 tl ye alabilelim değilmi sonuçta bir anlamda bizi sübvanse ediyorlar nede olsa

25-30'a kadar izah ederim de, 50 bin fark cidden komik. Devletin sömürmesi normal de, GM bünyesindeki markalar arasında böyle sömürü farkları olması anormal.

• quote:

quote:

quote:

tip, konfor, prestij, yol tutus, ic mekan kalitesi, ferahlik hepsinde insignia onde bunlari tartismak bile abes. bizzat opel-chevrolet yetkili servis mudurlerinin hepsiyle konustum, chevroletlerde kullanilan parcalarin opellere gore daha kalitesiz oldugunu ve opele daha cok ozenildigini soylediler. bunlar yalan degil.

kaldi ki burda arada 50.000 fiyat farkindan bahsetmiyoruz, arkadas 50.000tl butcem var demis, 50.000 e sifir cruze alacagima ikinci el insignia alirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tip, konfor, prestij, yol tutus, ic mekan kalitesi, ferahlik hepsinde insignia onde bunlari tartismak bile abes. bizzat opel-chevrolet yetkili servis mudurlerinin hepsiyle konustum, chevroletlerde kullanilan parcalarin opellere gore daha kalitesiz oldugunu ve opele daha cok ozenildigini soylediler. bunlar yalan degil.

kaldi ki burda arada 50.000 fiyat farkindan bahsetmiyoruz, arkadas 50.000tl butcem var demis, 50.000 e sifir cruze alacagima ikinci el insignia alirim.

Beamer hocam,
    Prestij ve ferahlık konusunda Accord daha önde. Diğererlerinde Insignia daha önde olabilir. Ayrıca b ile d sınıfında bir aracı kıyaslamıyoruzki niye abes olsun?
    Her iki aracı kullandıysan tecrübelerini aktarmanı bekliyoruz.
    Chevrolet muhabbetini kapatalım arkadaşlar.
    Burda kimse 90.000 tl vereceğini söylemedi bile.

• Hocam Allah aşkına bu kıyası yapmayın bile.

Ülkemizde satılan Accord, Kuzey Amerika pazarının Acura TSX'idir ki bu araç A4, C ve 3 serileriyle kıyaslanmakta ve genelde de bunların önündedir.

Insignia dediğiniz araç (yani Buick Regal) af buyrunuz ama Accord'un yanında süslü bir bebektir sadece.

Selamlar

• @informatiker

Accord/Insignia kıyaslaması yapmadım ki, arkadaş Cruze sokmuş araya ve neredeyse Insignia'dan daha iyi olduğunu iddia edecek, bir de kimse 90.000'in 9'unu dememişken 90.000 verilir mi olayına getirmiş konuyu. Ona itafen karşılaştırmak abes yazdım.

Tecrübelerimi aktarayım, Insignia da Cruze da eğer ekonomi için alınacaksa yanlış yapılmış olunur. Insignia 2.0CDTI 130hp gayet çok yakıyor. Otomatik zorunlu değilse 1.6T 180 hp alınıp en azından turbo-benzinli motorun keyfi çıkartılmalı.

Cruze'a gelirsek, 1.4TSI 122hp + DSG Golf , Cruze 2.0D'den hem yakıt olarak hem performans olarak iyi dersem yeterli olur heralde, vergi avantajı da cabası:)
  • Tasarım=Accord
    Motor Performans:İnsignia
  • 1.6T 180 HP Insignia ne kadar yakar hocam İstanbul trafiğinde?

@Beamer
  • yeni nesil araçlarda lpg hikaye,arabanın karakteri bozuluyor dizel efsane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

yeni nesil araçlarda lpg hikaye,arabanın karakteri bozuluyor dizel efsane..

pIFFF

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

1.6T 180 HP Insignia ne kadar yakar hocam İstanbul trafiğinde?

@Beamer

10 litreden aşağı mumkun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

1.6T 180 HP Insignia ne kadar yakar hocam İstanbul trafiğinde?

@Beamer

cok sikisik trafikten bahsediyorsaniz 12-12.5 lara cikarsiniz, biraz duran biraz akan sehir icinde 10-10.5

fazla yakmayan bi insignia ariyorsaniz 1.4t oneririm, dogan arkadasin vardi forumda istanbul ortalamasi 8.5 , karma 6-7 litrelerde ortalamasi vardi. performans olarak tabi 180lik olmaz ama hantal olmadigini da soylemisti.

• Arkadaşlar,

Bu iki aracı bu zaman içerisinde kullanan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.