Şimdi Ara

Insignia mı, 508 mi? 1.6 dizel otomatik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aylar süren arayıştan sonra seçenekleri ikiye indirdim.

Birincisi Opel Insignia(2013-2016) 1.6 dizel otomatik cosmo paket. Diğer paketleri KESİNLİKLE düşünmüyorum.

İkincisi Peugeot 508(2015 üzeri) 1.6 dizel otomatik Allure veya Active paket. Access paket kesinlikle düşünmüyorum.

Her iki araç da dizel otomatik. Tüketimde (fabrika değerlerinde ve muhtemelen günlük hayatta) 508'in avantajı var.

Insignianın yeni kasası çıktı, 508 yeni kasa olduğu için birkaç yıl yüzü eskimeyecek.

Her iki aracın da şanzımanı Aisin'in üretimi tam otomatik ve büyük şanssızlık yaşanmaz ise sorunsuz. Opel'de kullanılan şanzıman ile EAT6 arasında ne fark var bilmiyorum ama birebir aynı şanzıman dahi olabilirler.

508 biraz daha pahalı duruyor en azından internetteki ikinci el fiyatları olarak.

Sizce hangisi, neden?

Teşekkürler.

• 508 in yeni kasası geliyor hocam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazınızda bariz 508 istediğinizi belirtmişsiniz. Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun. Fakat 508 de 2018'de kasa değiştiriyor. Ha şöyle bir avantajınız olacak; İnsignia'yı aldığınız andan itibaren eski kasa kullanmaya devam edeceksiniz. 508'de en az 1 yıl güncel kasayı kullanacaksınız. Zor bir seçim karar sizin. Ama bana sorarsanız İnsignia daha prestijli duruyor bu sebeple Opel'i tercih ederdim.
  • Bence donanım ve iç ferahlık olarak Allure donanım 508 benim tercihim olurdu. Nedense insignia biraz dar geliyor bana psikolojik te olabilir

• 508 in yeni kasası çok yüksek fiyatlı olacağı için yollarda görmek zor olacaktır. Makyajlı kasayla yollarda gezerken, yeni kasayla pek karşılaşmazsınız. 508 allure donanımda 4 bölgeli klima, jbl ses sistemi, vs çok iyi donanımlar mevcut. Full led farlar, iç aydınlatmaların led oluşu vs insana iyi hissettiririyor. İnsignianın yeni kasası yollarda bolca mevcut ve eski kasa araçların bazıları bilinçsizce zevksizce yapılan modifiye kutbanı olarak göz kanatıyor. Benim tercihim 508 olurdu.

• Kesinlikle 508 .1 hafta kullandım çok konforlu rahat sorunsuz bir şekilde 6 yıl kullanırsınız .Çok çok 6 7 bin zarar edersin ama kaliteli güzel araç

• Hocam ben de uzun zamandan 1.6 dizel otomatik arayışındayım. PSA grubu nispeten daha zaman içerisinde daha çabuk eskiyor. Ayrıca Insignia'nın AFL+ farları ve Cosmo donanıma ek Çevre Görüş 2 paketli olanını bulabilirseniz çok harika araçtır. Çevre görüş ile birlikte çarpışma önleyici, fren destek sistemi ve adaptive cruise control geliyor. Bunlar 508'de olmayan özellikler.

İlanlarda Insignia için cosmo donanımdaki araçlar için full diyorlar ama asıl full olan çevre paketli olanlardır. Bunu ön ızgaranın sağındaki radar bloğundan veya direksiyonun solundaki 4 tuşun da dolu olmasından anlayabilirsiniz. Zaman zaman bunu bilmeyen galericilerden çok kelepir araçlar düşüyor. Misal henüz mevcut arabamı satamadığım ve parada eksiğin olduğu için bu şekilde bir aracı kaçırdım.

Benim tercihim şimdilik yukarıda saydığım ek opsiyonlara sahip Insignia.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni 508 de çıktı, ama ne zaman gelir buraya belli değil. Diğer ay da gelebilir 1 yıl sonra da veya hiç gelmez...

Ben 508 alırdım, daha verimli motor-şanzıman var. İç mekan kalitesi de daha yüksek.
  • Ben de 1.5 sene önce dizel otomatik 508 almayı planlarken temiz bir benzinli manuel cosmo insignia denk gelince insignia’yı tercih ettim. 20bin tl para cebimde kalmıştı.

Şehir içinde falan daha sık kullanacaksanız 508 daha konforlu ve daha az yakabilir.

Uzun yolculuklarda ise insignia biraz daha dinamik bir sürüş sunuyor. Ayrıca arka baş mesafesi de kısıtlı.

Edit: Konu eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 6 Ocak 2019; 22:33:56 >
  • yeni 508 270.000-330.000tl arası fiyatlarla satılacak, yollarda az görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 6 Ocak 2019; 22:40:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.