Şimdi Ara

İNSİGNİA' mı yoksa PEUGEOT 407 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insignia'yı tercih ederim.
    407'nin yüzü artık eskidi.
  • Arkadaşlar vermiş olduğunuz cevaplardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.
    Benimde gönlüm insignia diyordu zaten ama bunu sizlerinde katkısıyla pekiştirmiş oldum.
    Bencede 407 eskidi sıfır alsamda yine eski görünecek ama insignia yeni heyecan verici bi araç.
    1,6 motor. 180 hp cosmo almayı düşünüyorum.
    Beni fiyatı ve yakıtı haricinde bişey düşündürmüyo.İnş. onlarıda bi şekilde hallederiz.
  • Bu karşılaştırmada tabiki de İnsignia derim. Ama bu iki arabada bağlı kalmayın, aynı ölçüde başka modellere de bakın . . .
  • insegnia güzel bir araç ama lpg takmıyacaksanız 100 kmde ş.içi en az 10 lt benzin yakar . bu benzin fiyatlarıyla o arabaya binilmez. 407 kasasıda eskidi ben sizin yerinizde olsam yeni kasa C5 dizel veya s40 dizel düşünürdüm.
  • volvo s40 hiç düşünmüyorum dış tasarımı belki iyi olabilir güvenlide bir araç ama iç dizaynı pek hoş değil açıkcası.
    benim zevkime hitap eden bi model değil.
    c5 hiç düşünmedim incelemedimde.onuda bi incelemem lazım
  • insignia ön planda her konuda ama bu aracı inceledinizmi bilimiyorum ama bana dar geldi özellikle arka tarafta baş ve diz mesafesi bence yeterli değil.
  • iki aydır inceliyorum insigniayı ewt arka kısımda öyle bir sorun var diyolar ama.bu segmentte genelinde var gibi o sıkıntı.
    ayrıca arka tarafa çokta uzun boylu kişiler oturmayacak aldığım zaman.çocuklar desen henüz küçükler daha,anne baba
    desen onlarda uzun değil.onu çok sorun etmiyorum aslında ben.
    sadece diğerlerine oranla yakıt biraz fazla geliyo bana.
  • Bi tane BRC kit taktırırsınız sorunsuz binersiniz.
  • insignia için servisler garantiz bozmadan landirenzo kit takıyolar. fiyatı 2200 ytl. lpg li insignia test ettim performans olarak hiç bi kayıp yok. benim tereddütlerim vardı ama deneyince gerçektende performans kaybı olmadığını gördüm. ama ben kendi aracıma taktırmadım nedenine gelince cok fazla bi tasarruf sağlayacağını düşünmedim. servis %40 tasarruf sağlar diyor ama lpgli insignia kullanıcıları bunun %30 kadar olduğunu söylüyor. bunun için değmeyeceğini düşündüm. sonucta bu araclar benzinle çalışmak için üretildi uzun vadede lpgnin zarar vereceğini düşünüyorum.
    zaten kararınızı9 vermişsiniz ve cok isabetli bi karar 1.6t 180hp cosmo. eğer maddi olarak zorlamayacaksa dvd800 navigasyonda almanızı öneririm aracın iç görünümünü cok değiştiriyor. renk olarakta beyaz alırsanız pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

407'nin + sı var mı insignia'ya göre düşünüyorum yok belki yol tutuş olabilir zira insigniayı o kadar zorlamadım o da denemediğimden belki o bile insignia lehinedir Allah'a emanet o lastiklerle 27 spin atsa takla atmaz o alet

yol tutuş hakkında bir kaç yıl önce yapılan testte, 407 rakiplerinden baya kötüydü.
    insignianın yol tutuşunu bilmiyorum ama 407den iyi tutar diye düşünüyorum ben.
  • nusret bey sizinle şu ana kadar hemfikir sayılırız.
    lpg yi bende tasvip etmiyorum genelde hele bu araç bide insignia olursa asla taktırılmaz.
    1,6 motor 180 hp cosmo kararım.navigasyon 800 ne gibi faydası olur onu tam olarak bilemiyorum.
    renk konusuna gelince benimde favori rengim beyaz ama şu ara teknik gri de gözüme takılmıyo değil yani,
    ama beyaz gerçekten şahane duruyo arkadaşımda vardı ordan biliyorum.
  • Az önce 2006 yılında sıfır alınmış 1.6 HDİ motorlu bir 407 sahibi ile konuştum.Araçtan genel olarak memnun,tek şikayeti aracın yere yakın olmasıymış.Ama bu asfalt arabası diyor,bozuk yolda,mesela köye gittiğinde çok aşırı sarsıntı olduğunu söylüyor.Ben tavsiye etmem diye de ekledi,Focus'u tavsiye etti.İnsignia dediğimde ise hiç düşünme dedi..Gerisi size kalmış..
  • Opel Insignia 2000cc CDTİ
  • valla ben bunlardan farklı bir öneri yapacağım :)

http://www.sahibinden.com/159_1_9_dizel_otomatik_sifir_almaniza_gerek_yok-16WQQaXQQ21721953WQQpXQQdisplayitem

insignianın yakıtından sorun etmişsiniz.

1.9 dizel 150 HP bir araba.

0-100 km hızlanması 10 sn gibi bir süre.

ortalama yakıt tüketimi 7 litre.

euro ncap ten 5 yıldızlı.

çocuk korumada 5 üstünden 4 yıldız aldı.

100-0 km fren mesafesi 36 metre.

bir arabadan başka ne istenir bilemedim

edit : ilk yazdığımda zamanım kısıtlı olduğundan bilgi veremedim, şimdi ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 17 Mart 2010; 18:52:18 >

• insignia 115 hp olucaksa 407 derim, 180 hp olucaksa insignia
  • C.oglu, bu araçların sıfırını düşünüyorsanız bütçe olarak ikinci elde az km li daha üst sınıf bir araca binmek mümkün.Ayrıca sıfır otomobil almakta eğer 10 sene binmem diyosanız, 2.elde ciddi maddi kayıplar doğurmakta.Biraz araştırısanız insignia ve 407 veya bir başkası olsun 10 bin km de bulur rahat 10 bin tl ucuza alabliirsiniz.
  • iyi diyosun ama ikinci el almak istemiyorum ve alıncada 5-6 sene binmek istiyorum rahat ve sorunsuz.
    O bakımdan insignia almaya karar verdim
    1,6 motor,180hp cosmo-beyaz.
  • insignianın bir üst sınıf araçlardan tek eksisi adının opel olması. eminim önünde opel değilde bmw yada mercedes amblemi olsa fiyatı iki katına cıkardı. dvd800 ün ne gibi bi artısı olur demişsiniz. ben tokattayım navigasyonunda faydalanamıyorum cünkü buralar haritada yok ama görüntü olarak araca bi artı sağlıyor. kokpit daha hoş görünüyor. geniş renkli ekran olduğu için gözüde yormuyor. siz bi tavsiyede jant konusunda yapabilirim. 5 ikiz kollu sport jantlar beyazla cok etkileyici oluyor. kendim teknik gri kullanıyorum bu renkte cok güzel ama her yerde bu renkle karşılaşıyorum. ben bayiinin elindeki aracı aldım hani kendim donanım secmedim. kendim seçmiş olsaydım size tavsiye ettiğim şeyleri kendim yaptırırdım. tabiki zevk meselesi siz nasıl beğenirseniz öle alacaksınız ama bi insignia kullanıcı olarak ben tavsiyelerimi söledim.
  • _nusret_ bey
    Yazdıklarınızın tamamına katılıyorum araç opel değilde diğer (mercedes,bmv yada audi ) olmuş olsaydı ikiye katlardı.
    ama olsun bence insignia nın diğerlerinden eksiği yok belki de fazlası var.
    180 hp Cosmo paketini alcam içi bej olanı jantlar dedğiniz gibi 5 çift kollu olanı,
    navigasyona gelince 4,000 tl gibi bi rakam artırıyo.buna değermi onu hiç düşünmedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.