Şimdi Ara

İNSİGNİA' mı yoksa PEUGEOT 407 mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4000 ytlye değecek bi getirisi yok :) hani almışken dört dörtlük olsun derseniz ve maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksa hem ekran olsun hemde el freninin ordaki turn push aracı biraz daha janjanlı gösteriyor.
  • Yok bence şu an için değmez.sonradan ilave ettiriliyomu onu hiç bilmiyorum ama.
    Çokta lazım olursa piyasada satılanlardan bi tane taktırırım.
  • c.oğlu daha önce insignia ile ilgili forumu detaylı incelemiştim.dvd 800 almayanlar pişman oldu sonradan.Getirtip taktırabilirmiyiz diyede bayilerle görüştüler.Madem İnsignia alacaksınız alın derim...Sonradan takılan ürünler aracın iç kozmetiğine uymakta zorlanıyor biraz...
  • şimdi servisler takjıyolar ama 2000-2500 fiyat istiyolar ve tabiki orjinalk değil. orjinal gibi duracağını sanmıyorum. bicok kişi taktırmayı düşünüyor insignia forumunda ama cesaret edip kimse taktıuramıyor.

• İnsignia yeni bir araç sportif hatlara ve özelliklere sahip yakıt konusunda ise tam bir hayal kırıklığı.Yani insan düşünüyor Opel gibi motorları vasatı hiç bir zaman geçemeyen bir markanın turboya sahip benzinli motorları ne kadar sorunsuz yada ne kadar ömürlü olur.1.6 115 hp ise Lpg ile düşünülebilir ama o karizmaya o performans tam anlamıyla hayal kırıklığı olacaktır.İç mekan kalitesi yol tutuşu ve karoseri güzel bir araç ama dediğim gibi motor konusu bence tam bir muamma.407 ise eski yüze sahip ve insignia kadar çekici ve kaliteli bir araç değil bence.Artısı ise daha ferah ve daha ekonomik bir otomobil olması.1.6 dizel motoru hem yeterli performans hemde yeterli ekonomi sunacaktır.Ayrıca ikinci eldeki düşük fiyatıda tercih nedeni olabilir.Kabaca düşündüğünüzde İnsignia 'ya binmek daha çekici gelebilir ama detayları hesaba kattğınızda pek mantıklı bir seçenek gibi durmuyor.Alternatif D- sınıfı araçlarıda düşünün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 18 Mart 2010; 14:25:39 >

• insignia olsa daha şık gibi
  • pavuryas vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim ama zaten sıfırıda o fiyatlara yakın bi rakam.
    66,000 tl gibi bi rakam yazıyo opelin fiyat listesinde biraz pazarlık yaptıkmı hemen hemen aynı rakamı yakalarız sanıyorum.
    rakamlar cazip olsa düşünülür ama bana pahalı geldi 2,el insignia fiyatları 0 almak daha mantıklı gibi duruyo.
    benim tercihimde her zaman 0 km.den yana ilk ben kullanmak isterim .
  • Dizelde Km'de şehir içi 6,5lt, şehir dışı 4,5 lt yakmak istiyor ve donanım olarak yeterli diyorsanız 407, ama kasa değişince içim yanar diyorsanız yeni bir kasa olan insignia.. Her iki aracında güvenlik yönünden ncap' tan aldığı 5 yıldızı var. Onun dışında D segmenti her aracın parçası pahalı.
  • Tüketimi sorun olmayacaksa Insignia.

Daha karizmatik bir kasa. Yeni, hızlı, teknolojik ...

18 - 20 aralığındaki özellikle bazı jantlarla mükemmel bir spor duruşu var kasanın.

Ama tüketimi iyi düşünülmeli. Alıp sonra "çok yakıyor" diye binmemek daha kötü.
  • Arabanın üzerinden hiç inmeyen birisi olsam haklısınız,tüketimi düşünmek zorundayım ama.
    o kadar çok binmiyorum ve ayrıca çokta uzun yol yapmıyorum.ha diğer araçlara göre biraz fazla
    yakacak ama.gülü seven dikenine katlanır misali bizde katlancaz.
    ben öyle düşünüyorum arkadaşlar.
  • bu arabaya gerçekten 1.6 180 hp den başka motor yakışmazdı. tabiki böle olunca haliyle fazla yakacak. insignia ilk cıktığı zamanlarda 115 hp lik olanlardan aldıım. 6 ay kullandım aracı. oda cok yakıyordu ama yakmasını gectim hiç zevk vermeyen bi sürüşü vardı. basarsın fırlamaz durursun kaldıramazsın. anlayacağınız o zamanlar arabanın dışı sizi içi beni yakıyordu. onu sattım turboyu aldım araba sürdüğümü anladımç diğeri resmen at arabasıymış :) anlatmak istediğim böyle bi sürüş zevkini yaşamak için bu güç gerekli. eee turbo 180 hp içinde biraz yakması lazım. yok ben sakin kullanıyorum diyorsanız zaten şehir dışında ortalama7-7.5 lt ortalamaları tutturursunuz. ama şehir içinde az yaktırmanın imkanı yok. çünkü dur kalktan araba hiç devrini alamıyor. arabayı teslim alıpta yola ilk cıktığınız an verdiğim para sonuna kadar helal olsun diyeceğiniz bi araç.
  • Şu 180 bg lik insignialar cidden insanın iştahını kabartıyor ama benzinin de bu kadar pahallı olması bu güzel iştahın içine ediyor

Yinede insignianın yanında artık şu an ki güncel kasasının üretim tarıhini bile zar zor hatırladığım 407 yi düşünmem bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

bu arabaya gerçekten 1.6 180 hp den başka motor yakışmazdı. tabiki böle olunca haliyle fazla yakacak. insignia ilk cıktığı zamanlarda 115 hp lik olanlardan aldıım. 6 ay kullandım aracı. oda cok yakıyordu ama yakmasını gectim hiç zevk vermeyen bi sürüşü vardı. basarsın fırlamaz durursun kaldıramazsın. anlayacağınız o zamanlar arabanın dışı sizi içi beni yakıyordu. onu sattım turboyu aldım araba sürdüğümü anladımç diğeri resmen at arabasıymış :) anlatmak istediğim böyle bi sürüş zevkini yaşamak için bu güç gerekli. eee turbo 180 hp içinde biraz yakması lazım. yok ben sakin kullanıyorum diyorsanız zaten şehir dışında ortalama7-7.5 lt ortalamaları tutturursunuz. ama şehir içinde az yaktırmanın imkanı yok. çünkü dur kalktan araba hiç devrini alamıyor. arabayı teslim alıpta yola ilk cıktığınız an verdiğim para sonuna kadar helal olsun diyeceğiniz bi araç.

kesinlik insignia derim.407 ile kıyaslanamaz.ama insignianında 115 hpsine binilmez.bizim passatların 1.6 motorları gibidir o.
    benim görüşüm d sınıfı bir araç en az 200 nm torka ve 140 hp ye sahip olmalı.arkadaşlar katılırmı bilmem.

• insignia 1.6 turbo
  • insiginia doğru tercih olur bence

Acelen yoksa peugeot 508 paris auto show da tanıtılacakmış iyi bir şey çıkacağa benziyor.

Bu arada paris auto show ne zaman?
  • İkisi arasında kalsam bir dakika bile düşünmem gider Insignia alırım.
  • kesinlikle insigna...
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.artık kararımı tam anlamıyla verdim.
    Beyaz insignia 1,6t.180hp cosmo+dvd800 almaya karar verdim ama.fiyatları çok değişken gibi görünüyo.
    araştırma safhasındayım.en kısa zamanda siparişi vercem inş.darısı sizlerin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.oglu

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.artık kararımı tam anlamıyla verdim.
    Beyaz insignia 1,6t.180hp cosmo+dvd800 almaya karar verdim ama.fiyatları çok değişken gibi görünüyo.
    araştırma safhasındayım.en kısa zamanda siparişi vercem inş.darısı sizlerin başına.

O zaman şimdiden hayırlı olsun c.oğlu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.