Şimdi Ara

İNSİGNİA' mı yoksa PEUGEOT 407 mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle değil tabiki demek istediğim ordaki kinayeyi yakalayamamışsınız ben araçlarıma hobi olarak binip değerlendirdim ve kendi görüşümü aktardım..Bana göre böyledir size göre farklıdır anlatabiliyorum sanırım
  • Tabiki sonuçta zevk meselesi..

Mesela 407 ilk çıktığında arabaya resmen bayılmıştım özellikle ön tarafa, çok karizmaydı ama zamanla göz alışınca dönüp bakmalarda bitti ayrıca bazı sorunlarını da duyunca açıkcası iyice soğudum araçtan..-

508 i beklemek varken 407, cık olmaz
  • tabi şu anda sıfır bende almam hemfikiriz o konuda ama 2.el filan olursa süper olur kanaatindeyim.2.el 407 alırım insignia sıfır alacağıma yani,ya da bekler 508 alırım.
  • insignia tabiki
  • q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo37 -- 26 Temmuz 2010; 20:58:32 >
  • t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeo37 -- 26 Temmuz 2010; 21:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Ben olsam İnsignia nın yanına alternatif olarak başka araçlar düşünürdüm,yada hiç düşünmez İnsignia alırdım.407 kullacılarının çoğunluğu hoşnutsuz zaten araçtan,TUVTURK un en sorunlu araç listesinden en yüksek notu alan araçlardan birtanesi.

TUVTURK NE LİSTESİ YAPMIŞ marka ve model olarak istatistik mi tutuyormuş bu liste neredeyse açıklayabilirmisin ?ben 407 sahibiyim ve aşırı derecede de arabamdan memnunum...Peugeot araçları nazik araçlar maalesef hor kullanıma gelmiyorlar benimde 2006 executive m var çok memnunum özellikle yakıt konusunda çok başarılı donanımı tartışılmaz dizaynı zaten çok güzel araca biraz özen gösterirseniz iyi bakarsanız problem çıkaracağını zannetmiyorum...Tatile çıktım yaklaşık 2000 km yol yaptım ortalaması 4.4 litre ...bu araba sadece yakıt tüketimi için bile alınabilir diğer özelliklerine bile gerek yok...

• bence size iyi bir alternatif vw pasat veya mondeo 1.6 ama kriteriniz 2.0 motor ise honda accord tek kelime ile harika
  • Gerek tip gerekse stil bakımından insignia yı öneririm ama masraf konu senin bileceğin iştir.
  • yine işkembe-i kübradan sallanan bir söylem: TUVTURK liste yapmış, yok en çok sorunlu araçlar diye, azıcık haktan ve hukuktan anlayan böyle bir şeyin olamayacağını bilir. sen kalkacaksın otomotiv markalarına sorunlu vs diyip sıralama yapacaksın vs vs! TUVTURK ancak gelen giden arabanın istatistiğini tutar. herkes açıp baksın şikayeti bildiren int. sitelerine, hangi markadan şikayet bildirilmemiş çeşit çeşit.. önemli olan, genele vurulduğunda satış rakamları ile şikayet rakamları arasındaki orandır. ben de bir yaknımdan insignianın üç kere art arda servise de gitmesine rağmen motorunun elektronik olarak durduğunu duydum. bu o aracın geneline şamil değil tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

kesinlikle insigna...

+1 kesınlıkle. 407 şık aslında ama ınsıgnıa varken pek havası olmaz
  • benzin sorun değilse insignia binilesi araç elbette...ancak 50bin tl'yi benzinli araca vermem diyen biri için benim önerim kesinlikle "citroen c5 1.6hdi"dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel_mortal

arkadaşlar bu peugeot fransız üretimi olduğu için mi bu kadar düşman edinmiş anlamış değilim
    ben 2008 yılını eylül ayında 2009 model peugeot comfort aldım mazotu koklayan bu arabanın standart 9 tane hava yastığı var yol tutuşnu kötülemişsiniz

siz hiç peugeot 230 ile hız yaptınzmı 130 ile virajlara girdnzmi
    bu aracın dünya rekorundan haberınız varmı 90 km sabıt hızla istanbuldan antalyaya gidip gelen bir araç 12 litre benzin bırakıyorsa deposnda 1700 km yapyorsa o arabanın hakkını yemiyceksın

güvenlik desen en üst düzeyde youtubeden çarpışma testlerını izleyn euroNcp 5 yıldzı görürsünüz

tasarım dersenız ben ne zaman ışıklarda ne zaman sokak aralarından dolaşsam butun gözler arabanın üzerinde

daha motor yapmayı bilmeyen motoru taşeron elde eden opel disel motoru 1922de ilk seri üretime sokan peugeotle kıyaslamayn

toyota bmv mercedes audi den sonra peugeot gelir bu dünya satış rakamlarında da böle insanların gözünde de böle
    408 çıkıcak diye sallayan arkadaşlar 408 çıkıcak ama 407 yerıne değl 308 sedanı olarak 408 şuan dünya ülkelerınde yollarda daha türkiyeye gelmedi
    407 yerıne çıkıcak araba 2011 yılında paris oto fuarnda görürsz
    508 olarak çıkıcak bu arabınn 200 beygiri olucak 160 beygiri yakıtla 40 beygiri ise elektirkle tamamı dört çeker olarak üretilcek
    gerçi siz o arabayıda beğenmezsiniz çünkü önünde aslan var
    meraklısı int araştırsn 508 modelini bu insignia denen arabayla 508 kıyaslasın 407 5-6 sene önceki teknolojiyle yapılmış bir araç her ay başka bir teknoloji üretilen dünyada yeni üretilen bir modelle 5 sene önceki model kıyaslanmaz

508 gerçektende süper bir araç gerek içi gerekse dışı acaba tahmini bi fiyat var mı 50-60 bin arası olursa c5le insigniadan daha mantıklı bir seçim olucaktır

• kesinlikle insigna, peguetin yeni aracı geldiğinde 508'le kıyaslamak daha doğdu olur
  • insignia daha güzel ve daha yeni 407 nin artık yüzünün degismesi lazım bence
  • arkadaş 508 fiyatını sorduğu içn yazıyorum 508 407 ile 607 yerıne üretime girecek olan bir araba o arabaya 1600 motor koydukları için türkiyede ötv fazla etkılenmıycek tahmini rakamı 55.000 tlden başlıycak 2011 şubatından sonra türkiyede herkes o arabayı görücek emın olun youtubeden izleyın içini dışını müthiş bir araba 407 den biraz daha uzun olucak ve peugeot ilk defa direksiyona düğmeler yerleştirecek vitesin olduğu yerdede jostick olucak peugeot hayranları 508 youtubeden izleyın ne demek istediğimi anlarsınız gecenın bir yarısı arkadan baktığnızda bu 508 diyceksınız önden baktığnızda da bu 508 diyceksınız araba led farlarıyla led stoplarıyla kendını belli edicek sıfır araba almak isteyneler bir kaç ay daha beklesın butcesi el verirse 508 tavsiye ederim dünyada benzının mazotun en pahalı olduğu bir ülkede disel ve az yakan bir disel herkesı mennun edicektir benım 407 var 2009 model takasa koyup 508 almayı denıycem

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-----s

kesinlikle insigna, peguetin yeni aracı geldiğinde 508'le kıyaslamak daha doğdu olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.