Aslında c5 ide düşündüm bir ara.hatta yukarıya özelliklerinide belirttim. ama kullanıcı arkadaşlardan camlardan tıkırtı ön konsoldan yine aynı tıkırtı gibi seslerin geldiğini duyunca açıkcası vazgeçtim.ama yakıt olarak ve fiyat olarak insignia dan iyi.onu inkar edemeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: c.oglu
Aslında c5 ide düşündüm bir ara.hatta yukarıya özelliklerinide belirttim. ama kullanıcı arkadaşlardan camlardan tıkırtı ön konsoldan yine aynı tıkırtı gibi seslerin geldiğini duyunca açıkcası vazgeçtim.ama yakıt olarak ve fiyat olarak insignia dan iyi.onu inkar edemeyiz.
Karar verdiğin araç çok güzel bir araç onu kabul ediyorum ama Insignia'dan tıkırtı gelmez mi sence? Beklentilerini fazla yüksek tutarsan mutsuz olursun. Tıkırtı cızırtı vs. gibi sesler TR yollarının vazgeçilmezi. Onlarsız olmaz.
Bence Corolla alsaydınız daha iyi olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: fan of honda toyota cars
Almıyım kalsın.ben insignia alayım.sen corolla.
Ben olsam Insignia'yı önerirdim çünkü Insignia, 407'den daha ucuz.
Model ------ Başlangıç fiyatı Insignia ------ 54.760 TL 407 ------ 54.950 TL
quote:
Orijinalden alıntı: umut228
artık 407 alınmaz ama yine de yanlış bilgilendirme olmasın;
Her iki aracında fiyatını yazmışsınız ama arada baya bi fark var.
407 nin full paket fiyatı 55 bin tl. İnsignia nın başlangıç fiyatı o yazdığınız rakam. bilmem anlatabildim mi
arkdaşlar iyi yamışsınız da.. p 407 nin hakkını yemişsiniz sanki. bence dış görünüm olarak en iyi p407 diğerleride fena değil mesel opel ins. ama yinede p 407 derim.
407 yüzü eskimiş bir araç olup , 408 yolda.
Bu andan sonra tercih edilmesi için baya bir uygun olması gerekir.
1.6d --> 40.000 tl gibi mesela.
Hani gemi gibi araba derler ya. 407 aynen öyle.
Genişliğinden ötürü değil, kalkış performasından ötürü. Sırf bu ( - )yönünden bile elerdim bu aracı.
Gerçi kalktıktan sonra bu - tarafını örtsede aracın yollarda görmekten bıktık artık.
İnsigna yoldan geçenlerin daha çok ilgisini çekecektir diye düşünüyorum. Zaten araca lafımız yok.
quote:
insignia ve407 arasında kalan birinede corolla önermek ne kadar mantıklı bilmiyorum
arkadaşlar bu peugeot fransız üretimi olduğu için mi bu kadar düşman edinmiş anlamış değilim ben 2008 yılını eylül ayında 2009 model peugeot comfort aldım mazotu koklayan bu arabanın standart 9 tane hava yastığı var yol tutuşnu kötülemişsiniz
siz hiç peugeot 230 ile hız yaptınzmı 130 ile virajlara girdnzmi bu aracın dünya rekorundan haberınız varmı 90 km sabıt hızla istanbuldan antalyaya gidip gelen bir araç 12 litre benzin bırakıyorsa deposnda 1700 km yapyorsa o arabanın hakkını yemiyceksın
güvenlik desen en üst düzeyde youtubeden çarpışma testlerını izleyn euroNcp 5 yıldzı görürsünüz
tasarım dersenız ben ne zaman ışıklarda ne zaman sokak aralarından dolaşsam butun gözler arabanın üzerinde
daha motor yapmayı bilmeyen motoru taşeron elde eden opel disel motoru 1922de ilk seri üretime sokan peugeotle kıyaslamayn
toyota bmv mercedes audi den sonra peugeot gelir bu dünya satış rakamlarında da böle insanların gözünde de böle 408 çıkıcak diye sallayan arkadaşlar 408 çıkıcak ama 407 yerıne değl 308 sedanı olarak 408 şuan dünya ülkelerınde yollarda daha türkiyeye gelmedi 407 yerıne çıkıcak araba 2011 yılında paris oto fuarnda görürsz 508 olarak çıkıcak bu arabınn 200 beygiri olucak 160 beygiri yakıtla 40 beygiri ise elektirkle tamamı dört çeker olarak üretilcek gerçi siz o arabayıda beğenmezsiniz çünkü önünde aslan var meraklısı int araştırsn 508 modelini bu insignia denen arabayla 508 kıyaslasın 407 5-6 sene önceki teknolojiyle yapılmış bir araç her ay başka bir teknoloji üretilen dünyada yeni üretilen bir modelle 5 sene önceki model kıyaslanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: rebel_mortal
arkadaşlar bu peugeot fransız üretimi olduğu için mi bu kadar düşman edinmiş anlamış değilim ben 2008 yılını eylül ayında 2009 model peugeot comfort aldım mazotu koklayan bu arabanın standart 9 tane hava yastığı var yol tutuşnu kötülemişsiniz
siz hiç peugeot 230 ile hız yaptınzmı 130 ile virajlara girdnzmi bu aracın dünya rekorundan haberınız varmı 90 km sabıt hızla istanbuldan antalyaya gidip gelen bir araç 12 litre benzin bırakıyorsa deposnda 1700 km yapyorsa o arabanın hakkını yemiyceksın
güvenlik desen en üst düzeyde youtubeden çarpışma testlerını izleyn euroNcp 5 yıldzı görürsünüz
tasarım dersenız ben ne zaman ışıklarda ne zaman sokak aralarından dolaşsam butun gözler arabanın üzerinde
daha motor yapmayı bilmeyen motoru taşeron elde eden opel disel motoru 1922de ilk seri üretime sokan peugeotle kıyaslamayn
toyota bmv mercedes audi den sonra peugeot gelir bu dünya satış rakamlarında da böle insanların gözünde de böle 408 çıkıcak diye sallayan arkadaşlar 408 çıkıcak ama 407 yerıne değl 308 sedanı olarak 408 şuan dünya ülkelerınde yollarda daha türkiyeye gelmedi 407 yerıne çıkıcak araba 2011 yılında paris oto fuarnda görürsz 508 olarak çıkıcak bu arabınn 200 beygiri olucak 160 beygiri yakıtla 40 beygiri ise elektirkle tamamı dört çeker olarak üretilcek gerçi siz o arabayıda beğenmezsiniz çünkü önünde aslan var meraklısı int araştırsn 508 modelini bu insignia denen arabayla 508 kıyaslasın 407 5-6 sene önceki teknolojiyle yapılmış bir araç her ay başka bir teknoloji üretilen dünyada yeni üretilen bir modelle 5 sene önceki model kıyaslanmaz
Arkadaşa katılıyorum, 2004 yılında lanse edilen bir araç ile 2009 daki karşılaştırılmış, bu yüzden yeni çıkacak olan 508 ile insignia karşılaştırılabilir. 407 hala güncel bir araç ayrıca, yeni makyajlı kasası bence bilhassa insaları kendine baktırıyor. yorum yapanların çoğu işkembe-i kübradan sallıyorlar bence , insignia neyi ile öne çıkıyor, sağlamlığı mı, zerafeti mi, teknolojisi mi (hangi teknoloji?), yakıt sarfiyatı mı, yazmış işte alan arkadaşlar 115 bg olan kağnı gibi diye, bence olmuyorsa çıkarmayacaksın, en altı 180 bg den başlayacak, prestij die bir şey var. peugeot avrupa da ve dünyada türkiyedekinden çok farklı bir pazar payına sahip. sanırım türkiye ye fazla önem vermiyorlar. bu yorumlar vs de ondan ileri geliyor diye düşünüyorum..
Fransız mı? Alman mı? 180hp mi bilmem kaç hp mi? general motor mu common rail motormu? insignia nın tasarımı mı 407 nin tasarımı mı?
Kalite duruş ihtişam herşey
INSIGNIA
Şimşeği yeter...
insignia tabikide
"şu an" için; yakıt sarfiyatı da mesele değilse insignia 180 hp, yine şu an için, dizel, 18 inç jantlı, sedef beyz renkli bir C5'te düşünülebilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
quote:
insignia ve407 arasında kalan birinede corolla önermek ne kadar mantıklı bilmiyorum
her türlü insignia lafı bile olmaz
Hiç kimse yanlış anlamasın sadece şunu sormak istiyorum 407'yi beğenmeyenler bir kere binip motorunu test etme ve konforunu görebilme fırsatı bulabilmişlermi acaba? Birde yanlış anlaşılmasın görgüsüzlükten değil ama belirtmek istiyorum zengin bir aile yapımız var bu nedenle genç yaşıma rağmen kendi çapımda minik bir koleksiyonum denilebilcek sık sık araç değiştirdiğim bir hobim var.Babamın ve akrabalarımızın arabalarıda üst segment araçlar ve şuraya gelicem inanın o kadar lüks araç sürmüşlüğüm var ancak aralarında en hoşnut kaldığım ve lüks hissi veren aracım 407'dir.Bana deseniz e250cdı'mı yoksa 407'mi inanın 407 derdim çünkü acaip bir performansı var kendii uçak kokpitinde hissediyorum tabiri caizse ama şunuda belirteyim hiç insigniaya binmedim ikisi arasında kalsam denemeden ikisinide karar vermezdim...Umarım yardımcı olabilmişimdir herkese selamet ile
quote:
Orijinalden alıntı: soldier-26
Hiç kimse yanlış anlamasın sadece şunu sormak istiyorum 407'yi beğenmeyenler bir kere binip motorunu test etme ve konforunu görebilme fırsatı bulabilmişlermi acaba? Birde yanlış anlaşılmasın görgüsüzlükten değil ama belirtmek istiyorum zengin bir aile yapımız var bu nedenle genç yaşıma rağmen kendi çapımda minik bir koleksiyonum denilebilcek sık sık araç değiştirdiğim bir hobim var.Babamın ve akrabalarımızın arabalarıda üst segment araçlar ve şuraya gelicem inanın o kadar lüks araç sürmüşlüğüm var ancak aralarında en hoşnut kaldığım ve lüks hissi veren aracım 407'dir.Bana deseniz e250cdı'mı yoksa 407'mi inanın 407 derdim çünkü acaip bir performansı var kendii uçak kokpitinde hissediyorum tabiri caizse ama şunuda belirteyim hiç insigniaya binmedim ikisi arasında kalsam denemeden ikisinide karar vermezdim...Umarım yardımcı olabilmişimdir herkese selamet ile
E 250 cdı<407 öyle mi?
Abartmaya lüzum yok 407 nin nasıl bir araba olduğunu herkes az çok biliyor..
Ayrıca karar verilmiş, keşke takip etseydiniz hem biraz bilgi sahibi olurdunuz..