Bildirim
İnSP uyarısı
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bakım periyodu 15000 km veya 1 yıldır, hangisi önce gelirse ona göre uyarı verir.
Eğer aracınızı bayiden teslim alırken bakım uyarısını sıfırladılarsa gerçekten de 1 yıl olmak üzeredir.
Sıfırlama yapmadılarsa o zaman üretim tarihinden bu yana geçen süre 1 yılı doldurmak üzere demektir. -
Serdar 99 a ek olarak, bir yıl ve 15000 km dolmadığı ve az kaldığı halde erken uyarı verdiği de oluyor. Servise bu durumu sorduğumda bana çevre şartlarına bağlı olarak erken uyarı verebilir demişlerdi. -
Servis sizi doğru bilgilendirmemiş.
Önceki mesajımda anlatmaya çalıştığım şey aslında bu idi, eğer 1 yıla yaklaşmamış olmasına rağmen uyarı vermeye başladıysa, araç teslim edilirken bayi tarafından sıfırlanmamıştır, bu durumda da haliyle üretim tarihine göre uyarı verir. -
teşekkurler serdar99 telaş edilecek bir durum yok o zaman yaklaşık 1 ay once dıkkatımı çekti uyarı ve kıtapçıkta servise gitmesi lazım gibi birşeyler yazınca telaşlandım bırde o ara uzun yola çıkmak ozrunda kalmıştım dıken ustunde bir yolculuk yapmıştım. o zaman benım araba sanırım 2010 ekiminde uretılmış kabaca ocaktada ben satın almışım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X