1 haftalık bomboş bir gündem yaratıldı akepe döneminde yaşanmış bir komedi olarak geçti literatüre adını ilk defa duyduğum bakan uraloğlu tarafından açıklandı: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak; katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalardan dolayı sosyal medya platformu Instagram’a 2 Ağustos tarihinde taleplerimize karşılık vermediği için erişim engeli getirmiştik. Baştan beri sosyal medya platformlarının Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına saygı duymalarını istedik. Instagram yetkilileri ile yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde özellikle katalog suçlar çerçevesindeki taleplerimizin karşılanacağı, kullanıcılara getirilen sansür konusunda ortak bir çalışma yapma sözü vermeleri üzerine saat 21.30 itibari ile erişim engelini kaldıracağız." cnbc-e Instagram açılıyor: Bu akşam saat 21.30 https://www.cnbce.com/teknoloji/instagram-aciliyor-bu-aksam-saat-2130-h2716x (formerly twitter) Abdulkadir URALOĞLU (@a_uraloglu) on X https://x.com/a_uraloglu/status/1822312523175006490x (formerly twitter) Abdulkadir URALOĞLU (@a_uraloglu) on X https://x.com/a_uraloglu/status/1822319618377093413x (formerly twitter) Abdulkadir URALOĞLU (@a_uraloglu) on X https://x.com/a_uraloglu/status/1822323240624140678< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 10 Ağustos 2024; 20:43:51 > |
İnstagram açıldı
-
-
tek derdimiz buydu garip ülke.
-
21:30'da kalkacak engel
x (formerly twitter)ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1822323782972829906 -
evet maalesef her hafta halkın önüne bir gündem atılıyor konuşmaları için o sırada dolar usulca ilerliyor
açıkladıkları ovp hiçbir açıdan tutmayarak daha da kötüye gidiyor bir şekilde devam ettirmeleri lazım erken seçime kadar
-
Devlet alacağını almış ve İnstagram açılıyor bu kadar basit.
Bazıları sırf muhalif olacak diye neyi neden savunduğunu bilmiyordu.
-
Çok önemliydi dünya ahiret meselesiydi annenizin karnından İnstagram ile doğmuştunuz zaten hadi gözünüz aydın tüm dertleriniz çözüldü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapansın kapansın, ohhh iyi oldu diye forumda böğüren tipler, sizinkiler geri açtı, şimdi napacaklar acaba, oturup ağlayacaklar mı yoksa omo boz domoktotok kemkümm diye kıvıracaklar mı..
Not: instagram vs. kapanmasıda açılması da umurumda değil, çok kullanmıyorum.
-
"devlet" 1 teröristin peşinde koşarak itibarını zedeleyeceği kadar zedeledi
-
Ülke böylece şahlandı ve çağdaşlaştı.
Vatandaşları halay çekmeye, meydanlara davet ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tipik aktrol bahanesi “ devlet alacağını aldı “
Hükümet üçün birini aldı…yani her zaman aldığı şey. Gene çark etti, gene U dönüşü yaptı. Hani siyonist instagramdı? müslüman instagram mı oldu?
Hamas hala terörist hamas…sen nesin? Sakil, omurgasız bir çarkçısın.
Hadi sansürlesenize interneti..niye sözünüzden dönüyorsunuz la takunyalı komünikler…
Bir hafta ancak dayanabildiler. O bir haftada da kan osurdu bağımlılar.
60 milyon kullanıcısı varmış sokaklarda isyan bayrağını çekerlerdi valla . Buradan ekmek kazanan tenzih ederim ama ekşi ve Twitter (evet adı bu) "sabaha kadar reels izleyecem " mesajlarından gecilmiyor.
Böyle kitleye herşeyi unutturursun. Yurtdışı harçlarına gelen aşar vergilerini dahi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Ağustos 2024; 20:43:17 >
şartları kabul eden instagram ama geri vitesi yapan devlet?
instagram bu işe ne diyor peki?
ama çok güzel muhalefetimiz var, doğru...
-
Aktroller panikte!!
Savaş kapımızdaydı halbuki..instagram siyonistti..kapalı kalması elzemdi..
Ne oldu? Hamas’ı artık terörist olarak görmüyorlarmıymış? Savaş iptal mi olmuş
Bakan “ sansürlenen kullanıcılar demiş “ bir de hahaha yahu bu AKP’ye bak bak gül. 60 milyon kullanıcının internet özgürlüğünü sansürleyen, yüzbinlerce kişinin ekmeği ile oynayan bunlar değil ama terör övgüsü yapanların, terörist için destek mesajları yayınlayanların mesajlarını kaldıran IG sansürcü yani öyle mi?
Aynısını Meta da yaptı onu niye sansürlemediniz? Omurgasız sakil ahlaksız trol sürünüz orada çok aktif çünkü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 10 Ağustos 2024; 21:5:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yaşasın, o zaman şenlikler başlasın, vurun davullara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstagram açılıyor gene eleştirmeye çalışıyorlar :D Gerçekten çok değişik şu muhalif kitle ya...
Adamlara Katalog suçlarda kurallara uyması konusunda uyarmışlar onlarda kabul etmiş olay çzülmüş daha neyin kafasındasınız ?
Size kalsa ağam paşam efendim çekilsin el etek öpülsün aman İnstagram hazretleri ülkemizden gitmesin flan diye yalvarılsın heralde ! Devletin koyduğu kurallara uymazsa engellenir. Uyarsa açılır sistem gayet açık ve net .
-
Alıntı
metni:İnstagram açılıyor gene eleştirmeye çalışıyorlar :D Gerçekten çok değişik şu muhalif kitle ya... ülkedeki insanları vatandaş değil kul zannettiğin için
verilen hizmetleri de hak değil lütuf sandığın için böyle düşünmen normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 10 Ağustos 2024; 21:22:40 > -
Aktroller iyi oldu kapandı diye savunurken şimdi açılmasını nasıl savunalım diye combo yapmak üzere bir süre ortadan kaybolacaklar..
-
Ferhat Murat:
“Bugün Türkiye Cumhuriyeti, Instagram’a diz çöktürmüştür.”
-
Benim İnstagram'dan şikayetim net. Ekrem İmamoğlu, Fatih Portakal, Selçuk Bayraktar vs tonla ünlü, siyasi montajla beni yatırıma davet ediyor. Bunu bildiriyorum, erinmeden 20 tane bildirmişimdir hepsine "sorun yok, dolandırıcı değiller" diye geri dönüş yapıyor. Dönüş yaptığı cevabı bir üst yetkili incelesin diyorum, 1 hafta sonra "sorun yok onlar dolandırıcı değil" diyor.
Lan nasıl değil. Ekrem İmamoğlu ile Erdoğan kolkola beni yatırıma çağırıyor. Ali Koç söz veriyor, Koç hissesi alırsam 50 bin TL hibe verecekmiş. Selçuk Bayraktar bono satıyor. Nasıl gerçek olabilir?
İnstagram parayı verenin istediği yalan, dolandırıcılık reklamı yayınlıyor.
-
Baktılar kendi seçmenleri bile tepkili, geri açmaya karar verdiler. Nasıl açıklama yapacaklarını düşündüler. Hiçbir anlam ifade etmeyen bir, hiçbir somut kazanım içermeyen bir açıklama ile geri açtılar. Rende binası trollere talimat verdi "devlet" istediğini aldı diye propaganda yapın diye.
Hamaney'e sansür uygulandı diye erişim engeli koyduğunuzu bütün dünya biliyor. Katalog suçlar neymiş diye baktım, bildiğimiz adi suçlarmış. Bunlar ilgili içeriklere bırak Instagram'ı bırak interneti ancak dark web ile ulaşılabilir.
Diğer bir konu ise kullanıcılara uygulanan sansür. Muhtemelen Hamaney paylaşımlarına gelen sansür ile ilgili. Bu konuda da bakarız demişler kısaca.
Biri açıklayabilir mi, "devlet" somut olarak ne istedi de aldı?
Tipik aktrol bahanesi “ devlet alacağını aldı “
Hükümet üçün birini aldı…yani her zaman aldığı şey. Gene çark etti, gene U dönüşü yaptı. Hani siyonist instagramdı? müslüman instagram mı oldu? Hamas hala terörist hamas…sen nesin? Sakil, omurgasız bir çarkçısın. Hadi sansürlesenize interneti..niye sözünüzden dönüyorsunuz la takunyalı komünikler… |
ülkedeki insanları vatandaş değil kul zannettiğin için verilen hizmetleri de hak değil lütuf sandığın için böyle düşünmen normal |
Kapansın kapansın, ohhh iyi oldu diye forumda böğüren tipler, sizinkiler geri açtı, şimdi napacaklar acaba, oturup ağlayacaklar mı yoksa omo boz domoktotok kemkümm diye kıvıracaklar mı.. Not: instagram vs. kapanmasıda açılması da umurumda değil, çok kullanmıyorum. |
Aktroller iyi oldu kapandı diye savunurken şimdi açılmasını nasıl savunalım diye combo yapmak üzere bir süre ortadan kaybolacaklar.. |
sen güce tapan rüzgar nerden eserse ona yaranmaya çalışan varlıksın |
Benzer içerikler
- israil asgari ücret
- 25 yaşında hakim olunur mu
- migpack apk
- muhalif gazeteler hangileri
- semerşah hangi cemaatin
- kaliforniyum nedir
- yeşil nasim
- 112. kanal aktif etme iphone
- ioniq 5 n fiyat
- fiat 600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X