Şimdi Ara

İnstagram akış yenileme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6s 32 gb kullanıcısıyım, instagramda dolaşıyorum aşağılara iniyorum whatsapptan biri yazıyor yukardan tıklayıp whatsapp'a geçince instagram arka planda kalıyor yazıyorum cevabı home tuşuna 2 tık yaparak instagrama geçiş sağlıyorum fakat o indiğim yerler 1 sn gözüküp hemen akış yenileniyor. Tekrar aşağılara inmeye çalışıyorum ve whatsapptan yazışırken bunu sürekli yapmak can sıkıcı. Bi çözümü var mıdır?

• kardeşim aynı şekilde bende konu açtım, ios ta sorun yok bende 6s 32 gb kullanıyorum, instagram sürümünde sıkıntı var. güncelleme getirmeleri lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya23

kardeşim aynı şekilde bende konu açtım, ios ta sorun yok bende 6s 32 gb kullanıyorum, instagram sürümünde sıkıntı var. güncelleme getirmeleri lazım

Tüh, inşallah düzeltilir. Konuşma içerisinde 1 dkda sürekli aşağılara inmek çok sıkıntı, umarım çabuk gelir. Teşekkürler :)
  • arka planda uygulama yenile diye bir kısım var onu kapatmıssınız muhtemelen, o kısma tik atarsanız arka planda yenileneceğinden uygulama tekrar başa atmaz diye düşünüyorum, bende kapattım o kısmı şarj yemesin diye aynı durum bende de oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

arka planda uygulama yenile diye bir kısım var onu kapatmıssınız muhtemelen, o kısma tik atarsanız arka planda yenileneceğinden uygulama tekrar başa atmaz diye düşünüyorum, bende kapattım o kısmı şarj yemesin diye aynı durum bende de oluyor.

Yok zaten açıktı arka planda uygulamada instagram, kapatıp tekrar denedim yine aynı maalesef. İnstagramın güncellenmesi gerekli heralde bende sorun bildirdim ekibine umarım görürler :)
  • Bugun gelen guncellemeyle akis yenileme olayi duzelmistir guncellemeyenler hemen guncellesin !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen düzelmiş arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.