Arkadaşlar merhaba, dün aramızın limoni olduğu bir arkadaşımın instagramda fotoğrafını beğendim. Mobilden fotoğrafı beğenenler listesine girdiğimde adımı göremiyorum. Ancak fotoğrafın üzerinde beğendiğime dair işaret var. Web üzerinden girdiğimde adımı listede görebiliyorum ancak mobilde hiçbir şekilde adım yok. Yine aynı şekilde benim dışımda da web de görünüp mobilde görünmeyen kişilerin olduğunu tespit ettim listede. (Evet üşenmedim tek tek baktım ) Acaba mobil verilerde bir sıkıntı mı var? Yoksa arkadaşım benim beğenimi gizledi mi? Gerçi beğeni gizleme gibi bir özellik var mı onu da bilmiyorum. Şahsen ben baktım bulamadım. İşin piri arkadaşların yorumlarını bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 4 Ocak 2022; 10:49:4 > |
Instagram Beğendiğim Fotoğrafta Adım Neden Görünmüyor?
Instagram'da beğendiğin bir fotoğrafta adının görünmemesinin birkaç nedeni olabilir:
- Gizlilik Ayarları: Fotoğrafı paylaşan kişi, gönderisinin beğenilmelerini gizlemeyi seçmiş olabilir. Bu durumda, fotoğrafı beğenmiş olsan bile adın görünmez.
- Uygulama Hataları: Bazı durumlarda, Instagram uygulaması hatalı olabilir ve beğendiğin fotoğrafta adını göstermeyebilir. Bu, uygulama güncellemeleri ile genellikle çözülür.
- Gizli Hesaplar: Fotoğrafı paylaşan kişi hesabını gizliye almış olabilir. Gizli hesapların gönderileri yalnızca onayladıkları takipçiler tarafından görülebilir, bu nedenle beğeni listesinde adın görünmez.
- Hesap Devre Dışı Bırakma veya Silme: Fotoğrafı paylaşan kişi hesabını devre dışı bıraktıysa veya sildiyse, gönderisi ve beğenileri de kaldırılacaktır. Bu durumda, adın beğeni listesinde görünmez.
- Spam Algılanması: Instagram spam içerikle mücadele etmek için önlemler alır. Fotoğrafı paylaşan kişi spam olarak işaretlenmişse, gönderisi kaldırılmış veya beğenileri gizlenmiş olabilir. Bu durumda, adın beğeni listesinde görünmez.
Fotoğrafı beğenmiş olsan bile adının görünmemesinin bu nedenlerden kaynaklanabileceğini göz önünde bulundurmalısın.