Şimdi Ara

instagram'dan ürün satma ve kapıda ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sosyal medyadan ürün satışı yapan var mı?

Kapıda ödeme kargo ücretleri çok yüksek, shopier gibi sitelerden satış yapıncada kapıda ödeme yok!

sosyal medyadan eticaret yapan yetkililer konuya bekleniyor...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram'dan Ürün Satışı ve Kapıda Ödeme

Günümüzde Instagram, ürün satışı için popüler bir platform haline geldi. Müşteriler artık sevdikleri ürünleri sosyal medya hesaplarından kolayca satın alabiliyorlar. Instagram'da ürün satarken, müşterilerine kapıda ödeme seçeneği sunmak, satışlarınızı artırmanıza ve müşteri memnuniyetini yükseltmenize yardımcı olabilir.

Shopier Kapıda Ödeme ile Kolay Satışlar

Shopier, Instagram satıcıları için kapıda ödeme seçeneği sunan güvenilir bir e-ticaret platformudur. Shopier Kapıda Ödeme ile müşterileriniz, siparişlerini teslim aldıklarında ödeme yapabilirler. Bu, müşterileriniz için kolaylık sağlar ve güven oluşturur.

Kapıda Ödemenin Avantajları

• Güvenilirlik: Kapıda ödeme, müşterilerin ürünü görmeden veya denemenin ödeme yapma riskini azaltır.
    • Kolaylık: Müşterilerin banka veya kredi kartı bilgilerini paylaşmalarına gerek kalmaz, bu da satın alma işlemlerini daha kolay hale getirir.
    • Yüksek Dönüşüm Oranları: Kapıda ödeme seçeneği sunmak, müşterilerin satın alma işlemlerini tamamlama olasılığını artırır.
    • Daha Az İade: Müşteriler ürünü teslim almadan ödeme yapmadıkları için iade oranları azalır.

Shopier Kapıda Ödeme Nasıl Kullanılır?

• Shopier hesabınıza giriş yapın.
    • "Ayarlar" sekmesine gidin.
    • "Ödeme Yöntemleri" bölümünde "Kapıda Ödeme" seçeneğini etkinleştirin.
    • Sipariş alırken, müşterilerinizin ödeme yöntemini "Kapıda Ödeme" olarak seçebildiğinden emin olun.

Sonuç

Instagram'da ürün satarken Shopier Kapıda Ödeme özelliğini kullanmak, müşterilerinize kolaylık ve güven sağlar. Bu, satışlarınızı artırmanıza, müşteri memnuniyetini yükseltmenize ve işletmenizi büyütmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 3 Hafta sonra satışa başladım kendi yaptığım ürünleri satıyorum, benim gibi instegramda satış yapmak isteyen arkadaşlar için deneyimlerimi aktarayım.

Problem 1:

En büyük problem şirket kurmak

Çözüm:

Şirket kurmadan satış yapabilmesini sağlayacak platformlar var en iyileri benim gözlemim

Shopier ve Shopishi

Problem 2:

Fatura, ödeme, kargo gibi süreçlerin çok uzun sürmesi.

Çözüm:

Shopier ve Shopishi sizin için kargo kapıda ödeme vs. gibi süreçleri hallediyor hatta yurt dışına bile satış yapabiliyorsunuz.

Shopier de kapıda ödeme gibi seçenekler yok

Shopishi kapıda kredi kartı ve kapıda nakit gibi ödeme seçenekleri sunuyor

Sonuç olarak ben shopierle başlamıştım ama kapıda ödeme vs. gibi mevzulardan shopishiye geçtim.

shopishi
    Sosyal Satışlarını Yönet | Shopishi
    https://www.shopishi.com

www.shopier.com
    İstediğiniz Yerden Sipariş Alıp Satış Yapın | Shopier
    https://www.shopier.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.