yahu instagram yıllardır popo meme gösterme hava atma ego kasma hatta fakir olup kendini zengin gösterme hayatı yaşıyorum ben çatlayın ezikler imajı satan hayal alemi bir yer,ondan yasaklansa yıllar önce yasaklanır yani kapanmasının sizin özel hayatınızın teşhiriyle zerre alakası yok. sanki gençler orada bilim ve ilim eğitim kasıyorumuş parçalıyorumuş gibi atar yapıyorsunuz komik yani , tamamen eğlence,sex ,gösteriş, ego tatmin etme, 666 nın yan şubesi gibi oldu hele son senelerde rte nin son konuşması son derece doğru tamamen siyonizme hizmet eden bir platform. abd tik toku neden kapamak istiyor sanıyorusunuz çini zarara uğratmak için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ağustos 2024; 17:16:33 > |
Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması (9. sayfa)
-
-
Instagram yasağı comnet lilere yok 😂
Arkadaşını getir kodu :www.comnet.com.trComnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternethttps://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT535FCV
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne Iİnstagrammış be İnstagram ile doğdunuz sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu tımarhaneye dönmüş aynı her ilin farklı yöresel lezzetleri gibi herkes ayrı telden çalıyor.
-
O zaman Filistin sana göre siyonist destekçesi oluyor instagrama izin vererek.
Sırf akpyi savunacaksın diye her zamanki gibi uçmuşsun.
-
Terörle mücadele için İnstagram mı kapatıldı?
Yahu memleket içinde terör örgütü ile ilişkisini gizleme gereği duymayan DEM faal bir siyasi parti olarak TBMM'de bulunmasına izin verilirken, devletin hazinesinden bu partiye yardım yapılırken instagram mı sorun oldu?
PKK'nın 'önder' olarak kabul ettiği DEM'in her yıl andığı Şeyh Sait'in adını Diyarbakır'da yapılan bulvara İnstagram yetkililer mi verdi?
Daha memleket içinde yığınlarca terör örgütü propagandası yapan STK'lara dokunulmazken İnstagram mı terör örgütü propagandası yapıyor oldu?
Peki diğer uygulamalar ne alemde?
Neden aynı şirkete bağlı Facebook açıkken İnstagram kapatıldı?
Hem de gecenin bir vakti ani bir kararla?Gecenin bir vakti İnstagramda çok spesifik bir olay mı oldu da apar topar kapatılmasına karar verildi?
Bu platform bugün yarın ilaki açılacaktır.O zaman nasıl bir gerekçe sunacaklar çok merak ediyorum.
Gerçi gerekçe sunmalarına gerek bile yok..Kapatılmasını alkışlayanlar yarın bu sosyal medya açılsın yine alkışlayacaktır.
Tıpkı faiz kararında olduğu gibi..
Tıpkı Sisi'de olduğu gibi..
Tıpkı Rahip Brunson'da olduğu gibi..
Tıpkı Cemal Kaşıkçı suikastinde olduğu gibi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X