Şimdi Ara

installer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu yeni aldım bazı ayarları kafama göre kurcalayıp cihazı kilitlenme veya diğer sorunlara maruz bırakmak istemiyorum! bu installer menüsünde install kısmında bir sürü program çıktı karşıma dictionary, games vs.. ama hiç biri telefonda yok bunları telefonu aldığım kişi turbosim için versiyon düşültüp yükseltirkenmi atmış yoksa onlar cihazın içinde fabrikasyon yüklü install yapılmayımı bekliyor? bir tanesinin dictionary ve games kısmında install dedim bir hata mesajı verdi üstünde fazla durmadım bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim!!!

• jailbreak yaparken insaller otomatik olarak yüklenir.senin aldıgın kişi ilk başta jailbreak yapmıs(bu işlem telefon özelligi hariç tüm özellikleri açar)sonrada telefon özelligini açmak içinde turbosim takmış.
  • valla ne güzel arkadaşlarsınız insanların sıkıntılarına hemen çare bulmaya çalışıyorsunuz :) zararı olurmu jilbreak'ın telefona birde bu installerdeki programları nasıl yüklerim sanki internet bağlantısı ister gibi bir hata vermişti
  • wi-fi ister kablosuz internet
  • aynen öle internet baglantın olması lazım :)

jailbreakın zararı olurmu demişsin bi zararı var telefonu garanti dışında bırakıyor.

ama insaller için deger insallersiz iphone düşünemiyom :)
  • ya zaten biz bu ürünü alırken yurtdışı almakla garantiyi göz ardı edip aldık kaderimize ne çıkarsa diye bozuk çıksaki çıkanlar dolu öyle bekliyorlar kendileride biliyordu bunun böyle olacağını inşallah sizin cihazlarınıza bi zarar gelmez allah nazardan korusun!! şimdi anlamadığım bu installerin içindeki yazan program adları! gerçekten bu programlar varmı yoksa link gibi bir şeymi bunlar internetten indirebileceğimiz?
  • bunları internetten indirebilirsin onlar senin indirebileceğin program adları iphone içinde hazır paket halinde bulunmuyor önce wi fi ile indirmen lazım zaten indirdikten sonra da kendisi kuruyor
  • teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.