Şimdi Ara

Installer ve Uygulama Problemi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar installer ile ilgili bi sorun var aslında uygulamaların genelinde (sms,agile messenger,safari vb...) var bu problem herhangi bir uygulama açıkken örneğin safaride bir sayfa açıyorum sayfada gezinirken 10-15 saniye geçince ana menüye dönüyor en son "textreader" , "Wetool" , "rss reader" programlarını kurdum bunları installer dan uninstall etmeye çalışıyorum fakat installer açtığımda source refresh yaparken yine ana menüye dönüyor installer açılmıyor yani , böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa yardım bekliyorum!

Bu arada Sony TMR-BT8iP stereo transmitter ile Motorola S9 kullanıyorum ve transmitter i taktığımda "Bu aksesuar iphone için yaplmamış" uyarısını alıyorum fakat o uyarıyı kapatıktan sonra cihazları sorunsuz kullanabiliyorum bundan kaynaklanma olasılığı olabilirmi?

• son yükledıklerını iPhone browser yolu ılr tamamem application klasöründen yok et sonra dene dedıgın programları resetle birde...

diğer soruna gelırsek orjinal apple aksesuarı olmayınca dogal olarak o hatayı alacaksın araç baglama kiti içinde bu hatalar alınıyordu orjinal kullanılmadıgı için mesela bende bir yansanayi data kablası var şarj ediyo ama içine giremıyosun bunun gibi sorunlar mevcut...
  • ok teşekkür ederim winscp ile dediklerini bi yapayım çok saol
  • bişi degıl arkadasım kolay gelsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.