Arkadaşlar installer ile ilgili bi sorun var aslında uygulamaların genelinde (sms,agile messenger,safari vb...) var bu problem herhangi bir uygulama açıkken örneğin safaride bir sayfa açıyorum sayfada gezinirken 10-15 saniye geçince ana menüye dönüyor en son "textreader" , "Wetool" , "rss reader" programlarını kurdum bunları installer dan uninstall etmeye çalışıyorum fakat installer açtığımda source refresh yaparken yine ana menüye dönüyor installer açılmıyor yani , böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa yardım bekliyorum!
Bu arada Sony TMR-BT8iP stereo transmitter ile Motorola S9 kullanıyorum ve transmitter i taktığımda "Bu aksesuar iphone için yaplmamış" uyarısını alıyorum fakat o uyarıyı kapatıktan sonra cihazları sorunsuz kullanabiliyorum bundan kaynaklanma olasılığı olabilirmi?
son yükledıklerını iPhone browser yolu ılr tamamem application klasöründen yok et sonra dene dedıgın programları resetle birde...
diğer soruna gelırsek orjinal apple aksesuarı olmayınca dogal olarak o hatayı alacaksın araç baglama kiti içinde bu hatalar alınıyordu orjinal kullanılmadıgı için mesela bende bir yansanayi data kablası var şarj ediyo ama içine giremıyosun bunun gibi sorunlar mevcut...
ok teşekkür ederim winscp ile dediklerini bi yapayım çok saol
bişi degıl arkadasım kolay gelsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme