Arkadaşlar ben wowu ilk defa cdsiz yüklüyorum böyle bir program varmis otomatik yüklüyormus indirdim yüklüyorum burning crusade 3.9 gb gibi bisi dedi onu yükedim son paket olmadan 8 gb yer kaplıyordu oyun fakat wrath of the lich king paketi 2.9 gb diyor bi hata mı var bayadirda bekliyorum yüklenmesini bi yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler
Normaldir.
insallah bi problem cikmaz ya 1,5 günümü aldi bu oyun
Gelecek sefere birisinden DVD'leri alırsan veya hazır kurulu birine hdd'i götürüp ordan kopyalarsan daha iyi olur. Şu an 3 paket +yamalarla 22 GB yer kaplıyor bende.
İlerde de format vs olacağı zaman o kurulu halini saklarsan hiç sorunsuz çalışır, tekrar kurmak + yamalarla uğraşmazsın.
zaten bu güne kadar öyle yapıyordum bi salaklık yapıp sildim arkadaslarda çesmede bodrumda oluca dvd bulamadik
Harici Diskimi wowa ayırdım.
Normal, çünkü indirdiklerin setup dosyası. Ancak bu yazılımın en büyük artısı, indirdiği içeriği sessiz kurulum özelliğiyle sen farketmeden indirdikçe kuruyor. Yani sıkıştırılmış setup dosyası 3.9 gb iken kurulum tamamlandığında - yani açıldığında - 8 gb'a ulaşıyor. Korkun olmasın. Ben de bu şekilde yükledim daha geçen hafta, mis gibi çalışıyor.
Normal, çünkü indirdiklerin setup dosyası. Ancak bu yazılımın en büyük artısı, indirdiği içeriği sessiz kurulum özelliğiyle sen farketmeden indirdikçe kuruyor. Yani sıkıştırılmış setup dosyası 3.9 gb iken kurulum tamamlandığında - yani açıldığında - 8 gb'a ulaşıyor. Korkun olmasın. Ben de bu şekilde yükledim daha geçen hafta, mis gibi çalışıyor.
Teşekkür ederim ilgilenen herkese
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme