Şimdi Ara

InstallWow ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben wowu ilk defa cdsiz yüklüyorum böyle bir program varmis otomatik yüklüyormus indirdim yüklüyorum burning crusade 3.9 gb gibi bisi dedi onu yükedim son paket olmadan 8 gb yer kaplıyordu oyun fakat wrath of the lich king paketi 2.9 gb diyor bi hata mı var bayadirda bekliyorum yüklenmesini bi yardimci olursaniz sevinirim teşekkürler
     InstallWow ile ilgili

• Normaldir.
  • insallah bi problem cikmaz ya 1,5 günümü aldi bu oyun
  • Gelecek sefere birisinden DVD'leri alırsan veya hazır kurulu birine hdd'i götürüp ordan kopyalarsan daha iyi olur. Şu an 3 paket +yamalarla 22 GB yer kaplıyor bende.

İlerde de format vs olacağı zaman o kurulu halini saklarsan hiç sorunsuz çalışır, tekrar kurmak + yamalarla uğraşmazsın.
  • zaten bu güne kadar öyle yapıyordum bi salaklık yapıp sildim arkadaslarda çesmede bodrumda oluca dvd bulamadik
  • Harici Diskimi wowa ayırdım.
  • Normal, çünkü indirdiklerin setup dosyası. Ancak bu yazılımın en büyük artısı, indirdiği içeriği sessiz kurulum özelliğiyle sen farketmeden indirdikçe kuruyor. Yani sıkıştırılmış setup dosyası 3.9 gb iken kurulum tamamlandığında - yani açıldığında - 8 gb'a ulaşıyor. Korkun olmasın. Ben de bu şekilde yükledim daha geçen hafta, mis gibi çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 sayısı ile ilgili
    17 yıl önce açıldı
    Alt Ağ ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

Normal, çünkü indirdiklerin setup dosyası. Ancak bu yazılımın en büyük artısı, indirdiği içeriği sessiz kurulum özelliğiyle sen farketmeden indirdikçe kuruyor. Yani sıkıştırılmış setup dosyası 3.9 gb iken kurulum tamamlandığında - yani açıldığında - 8 gb'a ulaşıyor. Korkun olmasın. Ben de bu şekilde yükledim daha geçen hafta, mis gibi çalışıyor.

Teşekkür ederim ilgilenen herkese
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.