Şimdi Ara

instreet.com'da Keen ayakkabılar 170-200 civarı fiyatlarla (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
4
Favori
21.716
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de iptal edildi..İptaller başladı..
    Ne yapıyoruz şikayet işe yarar mı sizce?
  • İptal geldi, 3 saat harcamıştık gecenin bi yarısı
  • bu iptal olan siparişlerinizde 1 tek ürün alan var mı ? yani tek ürün, tek hesap kullanıldığı halde siparişi iptal olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkozgen -- 24 Ocak 2019; 16:5:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal etmişler ne güzel memleket ya sen indirim yap milletin gözüne sok milletten paraları topla sonra bas iptali paraları işlet 😂 thh gitsek çıkar mı bir şey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

bu iptal olan siparişlerinizde 1 tek ürün alan var mı ? yani tek ürün, tek hesap kullanıldığı halde siparişi iptal olan ?
    ben aynen öyle yapmıştım..tek hesap tek ayakabı..hatta indirim çeki falan da kullanmadım...şimdi axsessin somestr kamp sayılmıştı...50 tl chip de yattı bugunkı alışverişlerle..onlar iptal edince chip para geri alınırmı..

bence tüketici akem heyetine gitmek gerek..yaptıkları büyük çakallık
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Tek sipariş..Çek vs kullanmadım..Link açılan siyah ayakkabı vardı..Ondan almıştım..
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    dün ekran görüntüsü alan var mı indirimli olarak satış sayfasının. Varsa buraya eklerse iyi olur THH için.

• exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    THH'ye gitsen nasıl bir sonuç almayı planlıyorsun ki?
  • Beklenen son. Iptal yemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım sordum. Tedarik edilemediğinden iptal edilmiştir denildi. Halbuki numaraları falan vardı. Ben thh’ye gitmeyi düşünüyorum.

• sizlere canlı aktarıyorum...damla hanım sşparişimi bile bulamıyor..ayakkabı kalite kontrolden geçmemiştir diyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalihx

Benim siparişi iptal etmişler
    benimkini de iptal etmişler.thhne başvursak mı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

bu iptal olan siparişlerinizde 1 tek ürün alan var mı ? yani tek ürün, tek hesap kullanıldığı halde siparişi iptal olan ?
    var hacım..ben
  • Var mı bi dilekçe yazabilecek THH için?

• Flodan aldım iptal edilmemiş

• Benim 2siparişimde iptal.

Krdi kartından cektiler parayı. Artık 1ay işletirler.

• müşteri memnuniyeti sıfır.. çek de vermiyorlar..şikayetvara yazın bari puanları düşsün...kötü firma olsunlar..sonrada tüketici hakem heyetine gideriz..
  • Kenzaburo K kullanıcısına yanıt
    Bu tüketiciyi yanıltıcı kampanyaya giriyor bunun da vardır elbet bir yaptırımı. Fiyat hatası yok bariz bir kampanya var indirim oranı var ve saatlerce bu ürünleri sattılar müdahale etmediler . Bu ilk vukuatları da değilmiş demek ki burada bir art niyet var. Ben gideceğim thh ye parayla değil sonuçta 😀

• Benim siparişte iptal olmuş, flodan verdiğim siparişte bir hareket yok daha. Maximum kartla almıştım ücret iadeside yapılmış.

• Arkadaşlar benimde iptal olmuş bundan önce hepsiburadadan ve amazondan almıştım ürünü thh kararı ile tabiki buna da gideceğim ekran görüntüsü şart değil maillerinize gelen mesafeli satış sözleşmeleri yeterli bunla ilgili 6502 nolu yasa da madde var onu da dilekçenize yazın kesin alırsınız maddeyi de buraya bırakıyorum

quote:

Satıştan kaçınma

MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.