Bildirim
Insurgency nasıl bir oyun ?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Humble bundle da 4 key 1 dolara almıştım gecen ay.eski bir grafik motoru var.ayrica oyunda oldukça lag vardı.bence 7 lira edecek bir oyun değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle tavsiye ediyorum. grafik motoru eski değil. cs go ile aynı motor diye biliyorum(source engine). ama cs go kadar basit bir oyun değil. baya gerçekçi ve zorlayıcı bir oyun. 7 lirayı hak ediyor bence. almadan önce videolarını izlemeni tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 21 Ocak 2015; 5:14:37 > -
al cnm
al -
herkesin zevk alacağı bir oyun değil, simülasyona daha yakın. steamdaki arkadaşlarımın çoğu 1-2 saat oynayıp bırakmış. oyun zor çünkü, millet 0/10 oynayınca bu ne lan başlarım böyle oyuna deyip çıkıyolar, bi daha da girmiyolar heralde.
oyunun mantığını anlayınca ve haritaları öğrenince nerelerde düşman bulunabileceğini az çok kestiriyorsunuz ona göre hareket ediyorsunuz. öğrendikçe daha zevkli gelmeye başlıyor.
toplamda 25 saat falan oynadım, hileci görmedim ben. belki hile kullanan oluyodur ama diğer oyunlardaki gibi hiç birine bu hileci bunu atın diye yazdıklarını görmedim.
server-oyuncu sayısı açısındanda iyi. hiç oyuncu sıkıntısı yaşamadım. serverlarda lag-ping sorunu da yok. 50 pingde falan oynuyorum.
parasını sonuna kadar hak ediyor bence
bu arada insurgency vurulma hissini en iyi verecen oyun bence. ne bf, ne arma, ne cod... bu konuda insurgency tokatlar hepsini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 21 Ocak 2015; 10:55:15 >
-
Çok gerçekçi bir simülasyon. Ama bazen bu özelliği insanı sıkabiliyor. Neredeyse bedava dağıtılmasına rağmen online oyuncu sayısında fazla bir artış olmadı. Herkese hitap eden bir oyun değil. -
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sanırım oyunu alicam. Steam nicklerinizi yazarsanız beraber de oynayabiliriz :) -
Süper bir oyun. Tavsiye ediyorum. Bir tanıtım videosu hazırlıyorum. -
var bende hiç indirip oynamadım
steamde takas edebiliyorsak, cs go ile edebilirim sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: AgentAlaikit
Süper bir oyun. Tavsiye ediyorum. Bir tanıtım videosu hazırlıyorum.
Kesinlikle harika bir oyun. Satın aldım 2 gün önce gayet memnunum. Tanıtım videosunda haritaları ve modlarıda tanıtmanız yeni baslayan arkadaslar için iyi olur. steam nickinizi verirseniz beraber oynayabiliriz. Benimki apokalipta -
Gönderdim isteği. -
simulasyon
crosshair yok, mermi sayısı yok can gösteren bar yok
en gerçekçi fps demek yerinde olur. bfield 3-4 gibi oyunlardan bence katkat daha guzel
en iyisi bircok oyun modu var
serverlar doluluk cok iyi
lag az sayılır sorun yok
1dolara almıştım 100dolar a satılandan daha düzgün
en iyi fps bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog
simulasyon
crosshair yok, mermi sayısı yok can gösteren bar yok
en gerçekçi fps demek yerinde olur. bfield 3-4 gibi oyunlardan bence katkat daha guzel
en iyisi bircok oyun modu var
serverlar doluluk cok iyi
lag az sayılır sorun yok
1dolara almıştım 100dolar a satılandan daha düzgün
en iyi fps bence
Steam nick: apokalipta
ekle beni beraber oynayalım -
steam nick: efrug
Başarılı bir şekilde oynayabilmek için takım oyunu çok önemli. Zaten oyunu başka türlü iyi bir şekilde oynayamıyorsunuz, bu da aldığınız zevki düşürüyor. O yüzden oyunu ciddiye alan ama aynı zamanda bunun sadece bir oyun olduğunun da farkında olan arkadaşlarla oynamak istiyorum. (İş ilanı gibi oldu :D) Zira multiplayer oynadığım süre boyunca hayatımda bu kadar embesili başka bir oyunda görmemiştim ki takım oyunu hak getire. Sözüm meclisten dışarı ama cs:go, battlefield 3 gibi oyunlar da oynuyorum. Mikrofonu bu kadar gereksiz kullanan, ve saçma sapan sesler çıkaran başka bir oyuncu kitlesi görmedim. -
BF2 nin Project Realty modu var,onun kırpılmış versiyonu gibi birşey sanırım,
Project Realty'de de takım oyunu birinci planda ve mikrofon da şart,hatta oyunudoğru düzgün oynayamayanları,görevleri yapmayanları attıklarıda oluyor serverden PR de... -
gayet güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X