INSURMOUNTABLE TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI BAŞLAMIŞTIR. Harika yazılmış bir hikayeyi canlandıracak ve gerçek hayatta da işinize yarayacak ufak ufak deneyimler kazanacaksınız. Zorluk seviyesi ne kadar zorlarsa zorlasın o kadar zevk alacaksınız. Gelişmiş ekipman alarak daha çok işinizi görmesini sağlayın. Tırmanılması zor olan dağları tırmanmaya başlayarak hedeflere ulaşın. OYUN STEAM LİNK : https://store.steampowered.com/app/1385100/Insurmountable/ Başlangıç Tarihi: 1 Mayıs 2021 Tahmini Bitiş Tarihi: - Çeviri Durumu: ANA MENÜ ve MENÜLER : %100 ✅ HİKAYE : %85 🡅 DİĞER : %100 ✅ TEST : %10 TOPLAM ÇEVİRİ : %70 🡅
Yamada Emeği Geçenler Proje Yöneticisi AnadoluStudios.com Teknik Destek AnadoluStudios.com Ekibi Çevirmenler AnadoluStudios.com Ekibi ÇETİN T. Tester olmak isteyenler Discord sunucumuza gelip Emir.#8511 'e yazabilir. Yama Ücreti Ücretsiz Web Site Discord Sunucumuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CetinT. -- 23 Mayıs 2021; 18:9:50 > |
INSURMOUNTABLE TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI BAŞLAMIŞTIR.
-
-
Eline sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşşekkür Ederim Başkan :)
-
çeviri ne durumda ? eğer çeviri bittiyse paylaşır mısınız
-
Çeviri Devam Etmektedir. Günlük Olarak Yüzdeler Güncellenmektedir. Teşekkürler
Eline sağlık
-
emeğiniz için teşekkürler
-
hani çeviri nerdeee
-
Hocam öncelikle kolay gelsin emeğine sağlık. Oyunu 6 mayısta indirdim. Sen konuya "hikaye 8 mayısta tamamlanacak" yazdığın için oyuna başlamadım. Hala bekliyorum. Son durum nedir bir bilgilendirme yapsan da ona göre beklemesek.
-
Yama acil bir şekilde tamamlanıp paylaşılacaktır.
Tamamdır hocam. Kolay gelsin teşekkürler.
-
Yama söz verildiği tarihte neden paylaşılmadı size inanıp satın aldım oyunu hala bir sonuöç yok
-
Merhaba. Çetin beyin şuan biraz işleri var. Dosyalarda da birkaç sorun var. Yamayı AnadoluStudios.com altında tek başına yürütüyor. İşleri uzarsa yamaya farklı kişiler ekleyip tamamlarız. Güveniniz tam olsun. İyi oyunlar. -
Valla kusura bakmayın 2 gün deyipde bukadar bekletmeniz hiç doğru değil
-
Üzgünüz :( Bazen her şey planlandığı gibi gitmeyebiliyor. En kısa sürede tamamlayacağız. %70’i tamamlandı. -
Özelden Yanıtlanmıştır.
Lütfen artık bitsin şu çeviri helak olduk ya
-
-
Mevcut çeviriyi paylaşma ihtimaliniz var mıdır acaba?
Benzer içerikler
- conan exiles türkçe yama
- disco elysium türkçe yama
- baldur"s gate 2 türkçe yama
- assassin"s creed mirage türkçe yama
- surviving the aftermath türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X