Şimdi Ara

Int. Explorer'da Türkçe karakterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum Internet Explorer'da (6.0.29) Türkçe karakterlerin (sadece "Ş" "I" ve "Ğ") çıkmaması. Daha doğrusu metin alanlarını doldururken. Mesela Google'da search için kutuya yazı yazarken, veya bu mesajı atmak için çıkan mesaj kutusuna yazarken (Şu anda Notepad'de yazıp kopyalıyorum).

Diğer programlarda (Notepad, Excel, vs.) sorun yok. Hatta browser değil de herhangi bir windows penceresinde (My Documents, vs) adres kısmına yazıp gittiğim web sayfalarının text alanlarında sorun çıkmıyor.

Nedir buradaki sorun, ve nasıl halledilir?

Teşekkürler...

• Araçlar >> İnternet Seçenekleri >> Diller kısmında Türkçe ibaresi var mı? Yoksa belki o yüzde olabilir.

Ya da istersen Firefox veya Opera gibi farklı bir explorer kullanabilirsin. Ben şu anda Firefox kullanıyorum ve hiç bir sorun da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraklı_gözlük -- 8 Mayıs 2007; 15:32:28 >
  • program ekle kaldırda yüklü olan gereksiz toolbar'ları kaldırman gerekiyor, sorunun büyük ihtimalle çözülecektir,
  • ayni problem bendede var çözemedim bir türlü
  • ya kurun 7 yi neyden çekiniyorsunuz anlamıyorum ki
  • 7 yi indirdim ancak bir türlü kuramadim çünkü kullandiginiz windows lisanssiz diyor.
  • İE. sorunları bitmiyor, çok sorun çıkartıyor
    TIKLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RSS Türkçe Karakter Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi firefox kullanmak herhalde.
  • aylardır bu foruma takılıyorum inanın bana bu sorunlarla hep cafelerde karşılaştım ( cafelere hizmet sağlıyorum) hiç bi zaaman ne int explerer ne de windowsla en ufak sorunlarım bile olmuyor büyük ihtimalle benim bilgisayar benden korkuyor olsa gerek windows kopyanı doğrula güzel kardeşim olmadı lgeal xp programları var kulan ama mutlaka AMA MUTLAK XP UPDATELERİNİ YAP
  • quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

7 yi indirdim ancak bir türlü kuramadim çünkü kullandiginiz windows lisanssiz diyor.

benimki artık demiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.