Şimdi Ara

intçi mage için yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an 59 lwl magem war +7 elixir +crismon set (+7 dd kafalık) kullanıyorum. bazı arkadaşlarım bu itemleri kullanacak kadar int ve mp werip( int 160, mp 128 ) geriye kalanı hp ye ver dediler. ben 160 int ten sonrasını mp ye veriyorum sizce hangisini yapsam daha iyi olur. bu arada giysiler ( kafalık hariç ) hp bonus takılar +1 lycan pendant, +0 kekuri ring gerisi mp +9set. şimdiden teşekkur ederim.

• ya bunda bende cok karamsarlıga dustum ama bana gore soyle yap glacier +light ol mp ye gerekıtıg kdr ver gerısını hp ye ver ii olur gibime gelıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabuklukartal

şu an 59 lwl magem war +7 elixir +crismon set (+7 dd kafalık) kullanıyorum. bazı arkadaşlarım bu itemleri kullanacak kadar int ve mp werip( int 160, mp 128 ) geriye kalanı hp ye ver dediler. ben 160 int ten sonrasını mp ye veriyorum sizce hangisini yapsam daha iyi olur. bu arada giysiler ( kafalık hariç ) hp bonus takılar +1 lycan pendant, +0 kekuri ring gerisi mp +9set. şimdiden teşekkur ederim.

İlk olarak bence lycan pendantı satıp Blue dragon Neclage alabilirsin hp çoğalır

ayrıca kekuri işine yaramaz master açmıcaksan sat ve biraz para koyup üstüne cristal ing alabilirsin aresde 13gb felan

ayrıca cz de magıc power bonus pek işe yaramaz onun için mp +9 lar yerine +9 hp ler almanı tavsiye ederim

skilleri ise 57 flame 43 lighting ver bana kalırsa

• eger 160-128 yapacaksan flame olmanın anlamı yok çünkü dmg. vuramayacaksın. sanırım ardream char yapmışsın, LR+ICE zevkli olur.
    arkadaşın da dediği gibi PK için mp takıların hiçbir değeri yok kesinlikle HP takılara yatırım yap, bu konu tartışmasızdır. lvl bile kassan mp takıları kullanman anlamsız.
    kekuri ring için de aynı şeyi söyleyeceğim, sana göre bir item değil eğer master açarsan lazım olacak ama parmağında durması anlamsız.
    her zaman söylüyorum görev takıları birçok yüzük ve kolyeden daha verimli (küpeler hariç, onlar cidden bir işe yaramazlar.)
    bluedragon yada crystal kolye defans vermediği için nisbeten ucuz takılardır sana uygun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 23 Mart 2007; 21:58:02 >
  • Bi kere mp takıları hp yap. kekuri ringi satıp yerine kekuri belt alabilirsin böylece 30 defans 15fr kazanıcan. Diğerlerini de hp veya hp defans ressist veren takıları kullanman lazım. mp işe yaramaz andreamda. golden ring bile daha fazla işe yarar kekuriyi satıp ondan 2 tane alabilirsin (10 defans 20 fr)
    earring: secret-silver>warrior earring>celeric earring>agate earring>+9 hp
    ring: rof>rol>roc>rom>ruby>agate>emerald>+9hp
    pentant: iron necklace>warrior pendant>elemental pendant>lycaon pendant
    belt: iron>glass>skeleton>bornze>kekuri belt>belt of life>+9 hp
  • arkadasinin dedigini yap
  • Hyr hpye verirsen hiç attack ddiye bişey olmaz 160dan sorasını mpyr ver ki attack biraz daha iyi olsun...hpye verirsen zaten pek bişe deişmez hp fazla artmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ladmag3

Hyr hpye verirsen hiç attack ddiye bişey olmaz 160dan sorasını mpyr ver ki attack biraz daha iyi olsun...hpye verirsen zaten pek bişe deişmez hp fazla artmıyo

bnde onu yazacaktım.zaten intsin.attack fazla olmaz.160int gerisi mp ver.takıların zaten defans ve hp veren takılar olsun
  • valla ben HP'ye vermedim. Bendede 59 lvl mage var.Üstümde valkyre var/HP. 32**(buffla) canım var görev takıları ve valkyreyle. intten sonra mpye verdim senin gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabuklukartal

şu an 59 lwl magem war +7 elixir +crismon set (+7 dd kafalık) kullanıyorum. bazı arkadaşlarım bu itemleri kullanacak kadar int ve mp werip( int 160, mp 128 ) geriye kalanı hp ye ver dediler. ben 160 int ten sonrasını mp ye veriyorum sizce hangisini yapsam daha iyi olur. bu arada giysiler ( kafalık hariç ) hp bonus takılar +1 lycan pendant, +0 kekuri ring gerisi mp +9set. şimdiden teşekkur ederim.

Görev Takılarını kullanabilirsin.Kekuri Mp+9 +1 Lycaon İşini Görmez.Alabilirsen Dual ROM Alıp DEfansıda Arttırabilirsin.Yoksa Görev takılarıyla Devam Et Derim
  • 1-Elixir i ve complete leri vericek kadar int ve mp wer
    2-Mp takıları salla hiçbirşeye yaramaz hp +9 bulmaya bak
    3-Kekuri ring takıcağına git görev yüzüklerini tak daha iyi derim
    4-Sakın görev küpelerini takma derim Lyacon pendant ı satıp mage earring alabilirmisin bilemicem piyasayı
  • Bak 160 + 128 oLursun Light oL ice asLa oLma ice ' da zaten 2 skiLL var 51 57 54 skiLL ' i def. veriyor.
    Ben demene amacLı 128Mp Gerisini İnt Vermiştim Önüme Cıkan Herkesi KitLiyordum
  • bende de int mage war ,bence 160 int gerisi mp wer,takılarını fuLL mp yap,atağa git,glacier-light olup da hpye werenler ve hp tkaı takanlardan bir poq oLmas diim ben sana...npleri 10kyı geçemez...

flame-lr ol 57-43... 42 staffıyla durdur sonra beynine koy :D

görev beltini kullan,gerisini full mp takı yap,int 160 gerisi mp wer,bayaaa ii vurursun..
    canın da 1200 civarları olur herhalde
  • hengisi iyi vuruyosa onu yap ben mageden anlamıyom ama int daha ii diye duydum
  • Gerektiği kadar int ve mp gerisi hp.
    takıların hp olsun.
    pendant> amulet of goddes
    Ring +10 hp
    belt body belt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.